Перейти до змісту

Продам системник

Shellenberg

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Итак, что же у меня есть:

Intel Q6600 2,4

Gigabyte GeForce 8800 gt

ASUS P5K SE/KPU

WD 500 gb

Samsung DDR ІІ 2 gb

БП Chieftec 500 W

Корпус хз какой, помню вроде только, что неплохой подбирали ))) Может кто найдет ссыль, выложите пожалуйста. А выглядит так: 595142f2f92f.jpg

Дивидюх реаритетный и заюзаный, так что вообще не считается. Еще три сетевых внутри, но продается понятное дело не обязательно со всеми )

Ну кажись поправил.

Обменяю на ноут, готов выслушать разные предложения. Писать в личку.

Опубліковано

"Ну и собственно сам корпус с остальными мелочами, четы куллеров и т.д......, БП Chieftec 500 W"

Оце скільки вартує.

Опубліковано

Зараз побачить модератор розділу і заставить дати опис.

що за SATA 500 ? Фірма? Що за DDR2-2Gb - фірма?

Ці фактори суттєво впливають на ціноутворення. Якщо пам'ять типу noname - її ціна 75 грн за штуку. Якщо ж OCZ із мідними радіаторами - то зовсім інша..

Внеси зміни!

Опубліковано

Shura а хіба цього немає у Правилах розділу?

Та й мені цікаво було б. Цікавлюся вінтом. Якщо автор топіка надумає дерибан на З/Ч.

Опубліковано

Ну это нужно чтоб набрались покупатели на все. Говорю же, нужен нойт, а он обопрется на эту сумму.

Корпус, БП и кулеры как раз таки тянут на сто с фигом, при перепродаже скинем на сотню, и voila, 500 у.е. При минимальном износе, который мог возникнуть за год, 30% цены не может теряться.

Опубліковано
Ну это нужно чтоб набрались покупатели на все. Говорю же, нужен нойт, а он обопрется на эту сумму.

Корпус, БП и кулеры как раз таки тянут на сто с фигом, при перепродаже скинем на сотню, и voila, 500 у.е. При минимальном износе, который мог возникнуть за год, 30% цены не может теряться.

Так не можна формувати ціну на товар виходячи з суми яку тобі потрібно. Та і якими ті комплектуючі не були, вони БУ.

Опубліковано

Shellenberg - для прикладу, авто, яке щойно виїхало з салону - одразу втрачає до 15% вартості.

Це ж саме стосується і Комп. заліза. 1Тб вінт коштував 200 У.о. рік тому. Зараз ледь 100. Питання є?

P.S. оффтопік.

Intel Q6600 2,4

GeForce 8800 gt

P5K SE/KPU

SATA 500 gb

DDR ІІ 2 gb

по сьогоднішнім цінам 400 - 420 у.о. НОВЕ із гарантією. Я ж не знаю, чи твоє працювало в штатних режимах, чи було розігнане і працювало на піку можливостей?

четы куллеров и т.д., дивидуюх пишущий, БП Chieftec 500 W

Який корпус? Які кулера який ДВДРВ ?

Це все - КІТ В МІШКУ!

Опубліковано
Shellenberg - для прикладу, авто, яке щойно виїхало з салону - одразу втрачає до 15% вартості.

Zheny@, попробуй встать около салона и купить у кого-то на 15% дешевле :)

Shellenberg, опиши комплектующие подробно.

Опубліковано
1Тб вінт коштував 200 У.о. рік тому. Зараз ледь 100. Питання є?

Ну не корректный пример, ибо цены на запчасти эти практически теми же и остались :)

по сьогоднішнім цінам 400 - 420 у.о. НОВЕ із гарантією.

Можешь кинуть линк или контакт в личку?

Я ж не знаю, чи твоє працювало в штатних режимах, чи було розігнане і працювало на піку можливостей?

Работало в штатных. Но я хз как доказать.

Подетально выложу на днях цены, чуток потяну, вдруг появится кто желающий.

Опубліковано

блін.

Посилання на опис дай.

Якщо в тебе мамка P5K SE/KPU (то це не всі знають, що вона від виробника на ім'я ASUS)

І посилання мало б мати такий вигляд: ASUS P5K SE/KPU

стукайв аську. (в профілі)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...