Maggot Опубліковано 3 Вересня, 2006 в 14:39 #1 Опубліковано 3 Вересня, 2006 в 14:39 У мого друга серйозний трабл. Купив він собі б/у вінта Самсунг 40 Гб без бедів і інших проблем (бедів точно не було, навіть програмно закритих). Поставив він вінду і помітив, що він глюкає. Потім пішов заповнювати інфою хард до іншого мого друга, а у нього вже вінт не паше. Хто наприклад юзав партішин меджик і мав якусь проблему з вінтом, той напевно знає що він при загрузці видає вінко з кодом помилки 100, потім одразу по натисненню ОК вилітає. БІОС вінта нормально бачить, вінда тільки в "диспетчер устройств". Недавно я пробував його відновити, але результати сканення його показали таку штуку: ерори при читанні секторів 0,63,6хх, 774-796 і десь після сканення 800-го процедура завершилася. Я так зрозумів, що диск посипався. Говорять, що є софт, який може пізрізати вінт, підкажіть який. Відновлення інфи неважливе, просто шкода харда, ремон на фірмах може коштувати стільки, скільки новий вінчестер.
Гість Tum@n Опубліковано 3 Вересня, 2006 в 15:11 #2 Опубліковано 3 Вересня, 2006 в 15:11 Шось ти не туда поїхав! Як можна виконати обрізку (фізичне явище) софтом? Я б рекомендував містеру В поїхати зі мною на роботу і проформатувати його на низькому рівні. Хоча НДД на 40 гб зараз купити можна за 80-100 грн. Я містеру В вже давно пропонував щоб він приніс ми б його одного законектили і всим чим можна прошлись би! Тою самою загрузочною ПЕшкою, там партішн тож є, але якщо йому все на тарілочці треба то хай сходить деінде.....
Maggot Опубліковано 3 Вересня, 2006 в 16:25 Автор #3 Опубліковано 3 Вересня, 2006 в 16:25 А все ж таки, чи є спосіб в домашніх умовах з прямими руками пофіксити вінт?
Harddriver Опубліковано 3 Вересня, 2006 в 18:04 #4 Опубліковано 3 Вересня, 2006 в 18:04 Саме просте - це як тобі тум@н підсказує -- форматнути на низькому рівні, затєм натравити на диск NDD або ScanDisk і пофіксить беди (Low-Level Format беди в не прописує). Якщо беди виявляться тільки в 1 місці, то є імовірність, що они не будуть зростати в геометричній прогресії, і вінт цілком юзабельний. Також є програмка HDD reanimator -- вона вміє восстанавлювать беди, тільки не в 100% випадків звичайно. Проект ніби не всихає, знач. щось воно там таки реанімує
Гість Tum@n Опубліковано 3 Вересня, 2006 в 19:27 #5 Опубліковано 3 Вересня, 2006 в 19:27 Такшо дав маггот, агітуй містера В хай рулить зі мною на роботу і все пофіксим.....
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.