Перейти до змісту

Відновлення вінта


Рекомендовані повідомлення

У мого друга серйозний трабл. Купив він собі б/у вінта Самсунг 40 Гб без бедів і інших проблем (бедів точно не було, навіть програмно закритих). Поставив він вінду і помітив, що він глюкає. Потім пішов заповнювати інфою хард до іншого мого друга, а у нього вже вінт не паше. Хто наприклад юзав партішин меджик і мав якусь проблему з вінтом, той напевно знає що він при загрузці видає вінко з кодом помилки 100, потім одразу по натисненню ОК вилітає. БІОС вінта нормально бачить, вінда тільки в "диспетчер устройств". Недавно я пробував його відновити, але результати сканення його показали таку штуку: ерори при читанні секторів 0,63,6хх, 774-796 і десь після сканення 800-го процедура завершилася. Я так зрозумів, що диск посипався. Говорять, що є софт, який може пізрізати вінт, підкажіть який. Відновлення інфи неважливе, просто шкода харда, ремон на фірмах може коштувати стільки, скільки новий вінчестер.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шось ти не туда поїхав! Як можна виконати обрізку (фізичне явище) софтом? Я б рекомендував містеру В поїхати зі мною на роботу і проформатувати його на низькому рівні. Хоча НДД на 40 гб зараз купити можна за 80-100 грн. Я містеру В вже давно пропонував щоб він приніс ми б його одного законектили і всим чим можна прошлись би! Тою самою загрузочною ПЕшкою, там партішн тож є, але якщо йому все на тарілочці треба то хай сходить деінде.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А все ж таки, чи є спосіб в домашніх умовах з прямими руками пофіксити вінт?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Саме просте - це як тобі тум@н підсказує -- форматнути на низькому рівні, затєм натравити на диск NDD або ScanDisk і пофіксить беди (Low-Level Format беди в не прописує).

Якщо беди виявляться тільки в 1 місці, то є імовірність, що они не будуть зростати в геометричній прогресії, і вінт цілком юзабельний.

Також є програмка HDD reanimator -- вона вміє восстанавлювать беди, тільки не в 100% випадків звичайно. Проект ніби не всихає, знач. щось воно там таки реанімує :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...