Перейти до змісту

знову вакцинація і знову смерті

zaHARE

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

На підприємстві СКФ Україна вісить пам'ятка для працівників від адміністрації "типу" як вберегти себе від грипу A/H1N1. В одному з пунктів вказано "не робити щеплення від вірусу грипу". І зразу пояснення - організм ослабить а перед хворобою не вбереже. Тобто ситуацію тільки погіршить...

Опубліковано
На підприємстві СКФ Україна вісить пам'ятка для працівників від адміністрації "типу" як вберегти себе від грипу A/H1N1. В одному з пунктів вказано "не робити щеплення від вірусу грипу". І зразу пояснення - організм ослабить а перед хворобою не вбереже. Тобто ситуацію тільки погіршить...

О! А давайте в поліклініках будемо підшипники випускати і пам"ятки там на стінах вішати, як це робити. <_<

Опубліковано

зара багато хто від щеплень відмовляється, мене мої батьки до 6 років вберегли від цього, далі просто в школі вимагали, і за це я своїм батькам вдячний...

наша медицина звичайно не взмозі відповісти на питання чи потрібні ті щеплення взагалі - нехто в цьому до кінця не розуміється, а роблять бо так їх вчили.

Я наприклад черговий раз пересвідчився як в нас відносяться лікарі до пацієнтів коли проходив по віськомату обстеження в лікарні - мені протягом місяця зробили 3 рази ренген грудної клітки , а комісувати мали по причині вродженої вади в серці... я намагався переконати лікарів що ренген раз на рік можна робити, але їм всерівно - кажуть в 2004 у вас було викривлення хребта - зарас повинні обстежити і обійти цю процедуру у вас неяк не вийде.

Вийшло так що пройшов ренген 1 раз у віськоматі і 2 рази у 2-й міській лікарні на старому-трехлявому аппараті, причьому під час самої процедури я знаходився від джерела випромінювання на відстані 10-20 см, а це взагалі то дуже небезпечно, тому як на такій відстані попадаєш не тільки під дію гамма-випроміцювання...

але шош поробиш - обовязок...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...