Перейти до змісту

Хто може замінити БІОС на старенькому ноуті

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

В один момент збився пароль супервізора в БІОСі. В ноут зайти нереально.

В офіціному сервісі в Києві сказали, що є один вихід - заміна БІОСу. Але вони не виконують таких робіт бо немають таких чіпів.

Можливо хтось в Луцьку може виконати таку заміну?

З.І. Якщо не в ту тему, перенесіть.

Опубліковано

взагаліто достатньо і обнулити його і паролі самі злітають на біосі.. в кожному разі в мене завжди все виходило...

З.І. Витягни смок-батарейку і залиш на 15-20 хв без неї і взагалі будь-якого живлення, вот і всі справи ))

Опубліковано

Ех, не хотів довго розписувати.

Коротше кажучи я вже всі відомі методи перепробував, виймати батарейку, коротнути її контакти, вийняти її і основну батарею ноута на 24 години, стандартні паролі на БІОС виробників, навіть розбирав ноут у пошуках джамперу щоб обнулити біос - не знайшов.

І ще раз кажу розмовляв з службою підтримки IBM вони сказали що в цій моделі ноута немає можливості скинути пароль, якщо він забутий\загублений. Є лише один варіант - замінити БІОС. А все тому, що пароль зберігається в енергонезалежній пам*яті, типу флеш.

Опубліковано
Ех, не хотів довго розписувати.

Коротше кажучи я вже всі відомі методи перепробував, виймати батарейку, коротнути її контакти, вийняти її і основну батарею ноута на 24 години, стандартні паролі на БІОС виробників, навіть розбирав ноут у пошуках джамперу щоб обнулити біос - не знайшов.

І ще раз кажу розмовляв з службою підтримки IBM вони сказали що в цій моделі ноута немає можливості скинути пароль, якщо він забутий\загублений. Є лише один варіант - замінити БІОС. А все тому, що пароль зберігається в енергонезалежній пам*яті, типу флеш.

посмотри фамилию чипа биоса,если мой старичёк турбик подхватит его,тогда дальше будем говорить, если нет,можешь позвонить моему куму +380677520678 мож помогёт чем.

Опубліковано

Ок. Дякую. Як тільки нотік приїде в Луцьк (зараз він в Києві), я подивлюся і відразу звяжуся.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...