Перейти до змісту

"Autumn Rain Elegy", 4 жовтня, м. Луцьк, клуб "Майдан"


Atarax

Рекомендовані повідомлення

hv.jpeg

Dark-Lutsk.com презентує:

4 жовтня, м. Луцьк, пивний клуб "Майдан"(вул. Бойка 2)

"AUTUMN RAIN ELEGY"

за участі:

MOLFAR (ambient, Київ)

http://www.myspace.com/molfar

http://molfar.org/

NARROW HOUSE (ambient funeral doom, Київ)

http://www.myspace.com/narrowhouseukr

http://vkontakte.ru/club10629371

ОБІЙМИ ДОЩУ (depressive rock, Київ)

http://rain.in.ua

http://www.myspace.com/obiymydoschu

http://vkontakte.ru/club1265486

ІДОЛ (gothic doom metal, Київ)

http://vkontakte.ru/club2174701

Початок: 19:00

Вхід: 50 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 3 тижня потому...

4 жовтня у місті Луцьку пройде дійство під назвою ‘‘Autumn Rain Elegy’’. Місцем проведення незмінно залишається єдиний в Луцьку, відомий мало не на всю Україну, пивний клуб ''Майдан''. Відмінною особливістю цього клубу є чудовий інтер’єр, завжди свіже пиво, дуже смачна кухня та найбільш важливе для концертів - хороший звук. Атмосферу, що панує під час заходів, які проходять в Майдані, словами передати важко.

Dark-Lutsk.com відновлює проведення тематичних gothic-doom party. One Cold Winter Night та Luna Lux Lucis, які відбулись 7 грудня 2007 року та 10 травня 2008 року, залишили в серцях відвідувачів тільки приємні враження від побаченого та почутого.

"Autumn Rain Elegy" допоможе відчути осінню меланхолію всім, хто 4 жовтня завітає до пивного клубу «Майдан».

Атмосферним аmbient’ом огорне публіку one man project з міста Києва Molfar. Учасник багатьох міжнародних фестивалів експериментальної електронної музики, Molfar, вдало поєднує в собі досвід класичної авангардної музики та сучасних інтерпретацій процесу прослуховування та розуміння звукового матеріалу. Безконтрольна імпровізація та дбайлива підготовка в студії, дозволяють породжувати абсолютно унікальні виступи – щоразу це нова музика для нових людей. Виступ буде супроводжуватись відео рядом, який допоможе максимально повно сприйняти музику.

Під натиском важкого гітарного саунду, глибокого гроулу та атмосферних клавішних партій зал порине в цілковитий морок. Це сповістить про вихід на сцену гурту Narrow House. Музика такого, чи навіть схожого формату, ні в Майдані, ні будь де в Луцьку ще ніколи не звучала. Ambient funeral doom – саме так можна коротко охарактеризувати творчість столичних гостей. Тексти пісень гурту змусять слухача заглибитись у всесвіт власного «Я», зазирнути в мікрокосм власної свідомості та переосмислити своє відношення до життя та смерті. Narrow House був створений на основі гурту Funestum, який розпався не так давно, в липні 2009 року. У складі Funestum музиканти встигли виступити на сценах Києва, Львову, Чернівців, Житомира з Полинове Поле, Idol, Apostate, Inversus, Inferno та поляками Cemetery of Scream.

Продовжать дійство ще одні київські гості, гурт Обійми Дощу. Це гурт, який грає важку, місцями депресивну, але дуже ліричну музику з впливами різних напрямків (depressive rock, progressive rock, neofolk). Чистий чоловічий вокал, акустична гітара, скрипка-альт та перкусія надають творчості гурту особливого меланхолійного відтінку. 29 серпня, інтернет релізом побачив світ дебютний альбом гурту під назвою ”Елегії”. До цього гурт власними силами відзняв в домашніх умовах два кліпи та записав декілька демо. Частина композицій з дебютного альбому пролунають 4 жовтня в пивному клубі ”Майдан”.

Завершиться Autumn Rain Elegy виступом добре відомого луцькій публіці, київського гурту Ідол, який вже неодноразово виступав в ”Майдані”. Неперевершений жіночий оперний вокал, сильний та емоційний чоловічий гроул, мелодійні фортепіанні пасажі та якісний гітарний саунд – це те, чим запам’ятались Ідол лучанам. Історія гурту починається ще в далекому 2004 році, коли троє друзів зібрались і ”просто почали грати”. Сьогодні Ідол є одним з кращих українських гуртів, які грають в стилі gothic doom metal. За плечима музикантів більше пів сотні живих виступів на території України, серед яких участь у фестивалях Тарас Бульба (2005), ПроРок (2006), Будет Драйв, Jolly Roger, Terroriser, Nocturnal Fest та ін. З моменту останнього виступу в Луцьку, у складі гурту відбулись певні зміни, а саме - зміна вокалістки. Вже з новою вокалісткою гурт записав свій дебютний альбом ”Голгофою Долі” офіційний вихід якого заплановано на кінець 2009 року.

Отож Dark-Lutsk.com запрошує усіх поціновувачів якісної музики 4 жовтня, в пивний клуб ”Майдан” (вул. Бойка 2) на дійство під назвою “Autumn Rain Elegy” в якому приймуть участь такі гурти як Molfar(аmbient), Narrow House(ambient/funeral doom metal), Обійми Дощу(depressive rock) та Ідол(gothic doom metal).

Звертаємо вашу увагу на те, що зовнішній вигляд повинен відповідати концепції вечірки, та радимо подбати про місця в залі завчасно!

До зустрічі на “Autumn Rain Elegy…”.

Ну і на останок, для тих хто ще думає, йти чи не йти, їхати чи не їхати...

фотогалереї минулих концертів:

One Cold Winter Night

Luna Lux Lucis

Полинове Поле та Theogonia

відео:

http://www.youtube.com/watch?v=03k_LyeUWNI

http://www.youtube.com/watch?v=YwXx1EUVzYg

http://www.youtube.com/watch?v=g0Ej69nJRF8

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...