Перейти до змісту

Электронная карта ЛУЦК

VFR800

Рекомендовані повідомлення

Доброго дня доби, шановні форумчани!Є дуже велике прохання, хто має - залийте на фтп чи ще куди саме Транснавікомівську карту міста Луцька...ну дуже треба!Візікомівську маю-вчора скачав))...всієї України і Луцька в тому числі-на даний момент вона є на фтп.Але користуюсь Транснавікомівською(вона мені зручніша і більш читабельна)...можна, навіть, в кого є просто видерти з папки "Maps" власне саму папку карти "Lutsk" і в архіві скинути...наперед вдячний!Кого цікавить-можу поділитись тим, що вже маю, а саме: "KIEV

KIEVSPUTNIK

KievCenter

KIEVOBL

UKRAINE

UkraineTour

KharkovCenter

Lviv

LvivCenter

LvivObl

OdessaCenter

Krym

Yalta

Alushta

Evpatoria

Feodosia

Sudak"

...ну просто дуже не вистачає до колекції рідного міста!!! :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а ти б поділився з народов своїми картами)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Доберусь ввечері додому з роботи-обов"язково виложу на фтп....тільки от хтоб поділився зі мною тим чого мені не вистачає)) <_<

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тут троха є ;)

крім Луцька :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це для GPS?

Ні - для ноута чи компа, там є вбудований пошук по адресах і населених пунктах, можливість розраховувати відстань між декількома точками,прокладання маршруту...одном словом щось середнє між паперовими картами і GPS.А оскільки ще не назбирав коштів на нормальний навігатор/, то поки користуюсь альтернативою))

З.І.:вчора ввечері щось тупив фтп, тому так і не виклав-сьогодні спробую

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тут троха є ;)

крім Луцька :(

Стягую з нету цю карту...доповню тим що маю...і викладу сьогодні-завтра!Але все-таки...може кому попадеться м.Луцьк-дайте знати!Ну хоча б хто де бачив цей диск у продажу(бажано не в Києві, а все-таки в Луцьку)-дайте знати!Фіг з ним 40грн. http://www.transnavi.com/products/products...l=10&text1= , що просять за диск-не такі вже й гроші-куплю, викладу в неті...але дайте знати де можна знайти!ведльми вдячний буду...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шановні модери, якщо можна-об"єднайте оцю мою тему з оцією : http://board.lutsk.ua/index.php?showtopic=40227...і прикріпіть зверху, а то тема дійсно актуальна...користується попитом, а я з своєї сторони обіцяю всі необхідні матеріали по темі зібрати і виложити...звісно якщо ваша ласка...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...