Перейти до змісту

"Бутирка" в Луцьку: хто йде??

kudrom

Рекомендовані повідомлення

Ура! Гіганти музичного російського кримінального андегранду група "Бутырка" нарешті в Луцьку!

Хто йде на цю музичну подію року в Луцьку? Є такі серед форумчан?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 74
  • Створено
  • Остання відповідь

у мене нема кєпкі і спартівних штанов - так шо не получицця :(

:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хоть напишіть коли це дійство буде, щоб я купив вати для вух і поїхав чим далі...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можу проспонсорувати гнилих яблук...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

прийти до входу, і фоткати еліту в дорогих костюмах ABIBAS, і т д а потім викласти втопік "приколи луцька"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Slavco, кажуть для тих, хто прийшов з кульком семок і барсеткою, вхід безкоштовний, так що може ще не все втрачено?. :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Боюсь, ребята, вы будете удивлены количеством дорогих машин перед "Проминем" в этот день... :)

Мало того, процентов 30% из них будет с милицейскими номерами - это самые преданные фанаты :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Какая осень в лагерях, брасает листья на запретку....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

угу, я колись був в кабінеті судді...рядом крашена набіло секретутка, покурюють прямо кабінеті і звучить шансон

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

от вже і бізнес накльовується - продавати кєпочкі і сємочкі при вході!

можна в оренду ще спорт.костюми і барсєтки давати, а також робити експрес-стрижку "під нуль" :)

о, я бачу цей бритоголовий ряд, який дружно роняє слєзу під ностальгічні пісні і підспівує хриплим голоском... романтіка...

а в кінці в обнімку всі фінальну пісню будуть співати - звьозди, фанати, міліція, судді... ех, красота!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

метеоріт, на лагерьом лєтіт, і відіт ночь єго пальот печальний...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

кому наколочки, недорого, наколочки...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а в кінці в обнімку всі фінальну пісню будуть співати - звьозди, фанати, міліція, судді... ех, красота!

Насмішив аж до сліз. А на щод шансона то "на вкус и цвет друзей нет" . Сам слухаю майже всю музику окрім техно(вмене від неї голова розкалується). Часто слухаю шансон - то шо виходить шо я гопота в спрортивних штанцях? Даже зараз в колонках лунає Стас Міхайлов - Брат. Нащод "Бутиркі" то я хоч і люблю слухати шансон но не їхні пісні, сильно там вже багато блатняка і зони. На концерт точно непіду, краще якби були Белий Орел чи даже той самий Стас Міхайлов.ІМХО

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну нарешту дочекалися!

"Гіганти музичного російського кримінального андегранду група "Бутырка"."

Скажіть тільки, коли будуть, щоб відпустку планувати та вчасно виїхати з Луцька.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Насмішив аж до сліз. А на щод шансона то "на вкус и цвет друзей нет" .

http://www.youtube.com/watch?v=AnC9yy_fQfU - пояснення для твого рівня, пассан.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

після першої цитати Вануса задумався, після другої виникли підозри, що хлопець точно туди піде, дуже вже багато рядків з "творчості" знає! признавайся, на який ряд купив білєтікі? може по сусідству будемо сидіти? ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Lu4№)k ми знайомі хіба з тобою лічно шо ти судиш про мій рівень? <_< Шо таке шансон і блатняк я відрізняю і не треба мене вчити. Просто признайся шо тобі нравиться Бутирка,Круг,Наговіцен і все таке несоромся :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Lu4№)k ми знайомі хіба з тобою лічно шо ти судиш про мій рівень? <_< Шо таке шансон і блатняк я відрізняю і не треба мене вчити. Просто признайся шо тобі нравиться Бутирка,Круг,Наговіцен і все таке несоромся :)

Твій рівень видає твоє знання української мови. Більше сперечатись з тобою не буду.

http://www.youtube.com/watch?v=c3xQ3VwfJ0w

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Уже наверно все ч0ткие паССанчики с 33-го и 40-го райончеГа паскупали все билетики.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А нам і нема про шо з тобою сперечатися. Якшо маєш шо сказати то давай по темі, а не флудити тут зараз начнем.(А Українську мову непереживай я знаю і розмовляю нею майже з усіма окрім рускомовних клієнтів)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Уже наверно все ч0ткие паССанчики с 33-го и 40-го райончеГа паскупали все билетики.

Питання тільки в тому, чи будуть в “пасанчиків” гроші на квитки :) Скоріше за все там будет той контингент, про який згадував lumax.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хлопці, не путайте праведне з грішним. Як казав А. Макаревич "блатняк обозвали шансоном", і всі повелись. Шансон і ці тюремно-ностальгічні соплі це зовсім різні речі. Яке життя, така і музика. Якщо половина населення краде, а ще добра його частина гарно живе за те, що відмазує від покарання тих хто краде, то такі і пісеньки лунають, і в дорогих машинах, і в кабінетах, і в генделиках і в маршрутках....

Не піду на цей концерт, навіть якщо він буде безкоштовним.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Побачив афішу, сфотографував, хотів в приколи закинути, але ще не встиг. Ще побачив плакат, так там на їхньому обличчі колючий дріт :lol:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

шансон - http://ru.wikipedia.org/wiki/Шансон

иии... ви впевнені, що вони будуть співати французький гарадской раманс? ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я пойду мне ета музыка нравится и я этого не скрываю. Гопники предпочитают слушать клубную музыку, шансон для них очень сложный.

Сколько стоят билеты на 1-3 ряд?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...