Перейти до змісту

Інтертелеком

Рекомендовані повідомлення

Чому ж не виклав скрін тесту, якщо все так круто...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пфффффф. шо за гнилі розмови за інтертелеком? з вас хоч хтось його юзає? складається таке враження, що ніхто. якість інтернету на 5 з плюсом-пінг невеликий, швидкість пристойна-мегабіт в мене в місті вижимає стабільно. швидкість закачки від 40 кб\сек (мінімум) аж до 200 (максимум). відпочивав на світязі літом-якість на 4. без розривів звязку, закачка 20-50. сидів і відео дивився і закидав фотки вконтакт (фотки крупнорозмірні, мегабайт по 7 кожна).

тарифи недешеві. то правда. сам юзаю 1500 мб\75 грн в місяць.. думаю взяти 2 гіга за 95.

в парі з ним юзаю фотаком дом мережі. по стабільності ІТ явний лідер-ніяких перебоїв в грозу, ніякої горілої апаратури, ніяких проблем зі скачування з обмінників (нема проблем з одним айпі на всіх).

тестив інет по всьому місту-все внормі. тестив інет в рівному та здолбунові-аналогічно. не розводьте гнилих розмов.

сооррі, був неправий, не прочитав весь топік. і нормальні люди тут постили теж

На рухунок гнилості, я ввжаю, що це рекламне повідомлення більш гниле, ніж справедлива претензія до провайдера, про яку я розповів. Я ще раз наголошую - мені подобається провайдер, але минулого тижня працювати в Заборолі і в Тарасовому було майже неможливо.

Зараз здається все нормально.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Народ я незнаю як там якість в інших районах міста але в районі балки нет без проблем. Швидкість до 240 кб\с доходить і не падає менше 60кб\с.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Купив знайомому модемчик Сієра 595У. Поставив в Лище(середина села) в хаті, без зовнішньої антени. Сам здивувався, працює як Утел в місті. Супер.

Сам альтернативу безпровідному Утелу в місті не бачу, модем Сієра 881У.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 рік потому...

Яка на даний час якість та стабільність інтернету в Луцьку та Львові?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Яка на даний час якість та стабільність інтернету в Луцьку та Львові?

Користуюсь давно.. Замітив, що якість та стабільність за останніх пів-року покращились :smile-zachot:

Даже далеко за містом :blink:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підключив інтернет для школи у с.Муравище Ківерцівського району. Навколо - густий ліс. Швидкість завантаження - 200-250 кб/с. Задоволений повністю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підключив інтернет для школи у с.Муравище Ківерцівського району. Навколо - густий ліс. Швидкість завантаження - 200-250 кб/с. Задоволений повністю.

Яка швидкість прийому передачі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У Ківерцях недавно БС поставили.

Без антени швидкість сягає до 2мбит, та це буває рідко.

Зазвичай коливається 240-900кбит.

Це все вночі,вдень незнаю.

Модем Sierra Wireless 595U

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

19 січня пропало покриття EVDO у Ківерцях,1х присутнє.

Хтось знає що сталося?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Виявилося що злетіли драйвера.Втикнув у інший усб і все норм.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так я.Це було до того як вияснилось що в драйверах прблема.

До речі,це була друга скарга,на першу відповіли тупо заготовкою.

Сьогодні зранку даже перезвонили,видно їм кожен абонент важливий. :smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

Хтось знає,у Ківерцях покриття EV-DO REV 0 чи REV A

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шановний dual! Скажіть, на що можна очікувати в районі с.Ромашківка, прямо на трасі Луцьк-Рівне, ресторан "Джерела" (35 км від Луцька). Куди краще направляти антену, де найближча базова станція? Який модем краще придбати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую за інформацію. А в Цумані висота підвісу антени висока? Бо в Ромашківці висота землі 200 м, в цумані 190 м + ще є "горб" по трасі сигналу порядка 210 м.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Привіт! Скажіть в селі Жидичин (за Вишковом) яка якість інету? Якщо буду брати антену то в яку сторону виставляти?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Привіт! Скажіть в селі Жидичин (за Вишковом) яка якість інету? Якщо буду брати антену то в яку сторону виставляти?

З антеною повинна бути хороша якість, напрямок - на Словацького 12 (16-поверхівка біля ЦУМу), без антени може взагалі не бути, залежно від частини села

Добре, дякую. Але купив антену а в неї в комплекті тільки 5 метрів кабелю.

Якщо взяти довший кабель то це вплине якось на швидкість інтернету?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Звичайно вплине, затухання сигналу прямопропорційне довжині кабеля.

Рекомендують не більше 10 метрів, бажано RG 58 (50 Ом), на крайняк хороший RG 6 (75 Ом, простий телевізійний) кабель.

+ на кожному конекторі -10-15% втрати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

НАрод. Маю телефон СДМА ubiquam u-300 зпідтримкою EV-DO Сам живу в Копачівці 20 км від луцька по ковельскій трасі. Хочу нет через нього шо порадите треба дуже дуже.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ubiquam u-300 стандарту CDMA-450(450Mhz),Інтертелеком,працює на частоті 800Mhz."People" і "CDMA ua" також працюють на 800Mhz.МТС-коннект працює на такій частоті,але з Луцьку якщо й дотяне,то швидкість буде паскудна.Потрібно антену.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Звичайно вплине, затухання сигналу прямопропорційне довжині кабеля.

Рекомендують не більше 10 метрів, бажано RG 58 (50 Ом), на крайняк хороший RG 6 (75 Ом, простий телевізійний) кабель.

+ на кожному конекторі -10-15% втрати

Добре, а де цей кабель можна купити у Луцьку? якраз 10 метрів хватить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Добре, дякую. Але купив антену а в неї в комплекті тільки 5 метрів кабелю.

А чому зразу було не купити кабель? Вам би зразу і роз'єми поробили б. Як кажуть, любой каприз... ;)

Кабель і на базарі купити можна, і в СЦ, і в любого дилера має бути

Та я думав, що в будинку з антеною буде тянути вже норм, але щось не сильно то сигнал покращується, тому треба виводити антену на другий кінець будинку і ставити ззовні в напрямку на ЦУМ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...