Перейти до змісту

Новини від Білайн

Рекомендовані повідомлення

Не от модели телефона :D, а от версии жопареза или присутствия енджь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...
  • Відповідей 328
  • Створено
  • Остання відповідь

до речі,

тепер усі абоненти мобільних операторів «Beeline» (ЗАТ «УРС», 100% дочірня компанія ВАТ «ВимпелКом») та UMC (100% дочірня компанія ВАТ «МТС») можуть обмінюватись повідомленнями MMS (Multimedia message service). Вартість відправки такого повідомлення для абонентів обох операторів - 75 копійок за одне повідомлення.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

С 29 марта 2007 года вводятся новые условия обслуживания абонентов пакета «Простые вещи» и снижаются тарифы на популярные направления звонков.

Теперь льготные тарифы действуют на звонки на все городские телефоны и номера абонентов Beeline в Украине, а не только на «Свой регион».

итак, звонки на стационарные телефоны по всей Украине - 39 коп/мин.

звонки абонентам других операторов - 69/39 копеек за минуту

в сети Beeline - 12/2 коп за минуту разговора

звонки на любимый номер - как и прежде - 1 коп/мин

Новые условия тарификации действуют для всех абонентов автоматически с 29.03.2007. Абоненты тарифного плана «Простые вещи», которые обслуживались на акционных условиях и желают продолжить обслуживания на тех же условиях, могут бесплатно перейти на прежние условия с 29.03.07 до 31.05.07 года, позвонив по номеру 067416

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

К билайну: я забыл , какой у меня тарифный план - как узнать? и

"Абоненты тарифного плана «Простые вещи», которые обслуживались на акционных условиях и желают продолжить обслуживания на тех же условиях, могут бесплатно перейти на прежние условия с 29.03.07 до 31.05.07 года, позвонив по номеру 067416" - где сдесь, при этой смене тарифов, "подводные камни"?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

К билайну: я забыл , какой у меня тарифный план - как узнать? и

"Абоненты тарифного плана «Простые вещи», которые обслуживались на акционных условиях и желают продолжить обслуживания на тех же условиях, могут бесплатно перейти на прежние условия с 29.03.07 до 31.05.07 года, позвонив по номеру 067416" - где сдесь, при этой смене тарифов, "подводные камни"?

свой тариф можно узнать, позвонив по номеру 0674, меню управления тарифными планами.

"Подводные камни"? зачем искать их там, где их нет? :ok2:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

звонки абонентам других операторов - 69/39 копеек за минуту

В якому смислі? Я активовував послугу "знижуй тариф" і зараз у мене 69 коп/хв на усі мобільні інших операторів України. А 39 - це що мається на увазі?

І ще одне: "знижуй тариф" рахується як акційний тариф?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Это значит что 69 первач минута, а потом уже 39.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Это если на других моб. операторов.

На стационарные номера - с первой (!) минуты 39 коп!

И никакой ПЗС! За что я и люблю Билайн!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І ще одного не розумію:

В свому регіоні так і залишиться по 2 коп за першої хвилини?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Походу нет, первая 12коп, но... вот цитата:

"Абоненты тарифного плана «Простые вещи», которые обслуживались на акционных условиях и желают продолжить обслуживания на тех же условиях, могут бесплатно перейти на прежние условия с 29.03.07 до 31.05.07 года, позвонив по номеру 067416"
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І ще одного не розумію:

В свому регіоні так і залишиться по 2 коп за першої хвилини?

Тепер розподілу по регіонам не буде! Дзвінки на любий номер Білайна - 12 / 2 коп.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А вот вам і "подводні камні" :( Мені важливо щоб дзвінки з першої хвилини на білайн були 2 коп. Напевно подзвоню, щоб старий тариф залишився...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А вот вам і "подводні камні" :( Мені важливо щоб дзвінки з першої хвилини на білайн були 2 коп. Напевно подзвоню, щоб старий тариф залишився...

згоден, а то ""Подводные камни"? зачем искать их там, где их нет?"... ;), не нае-ут, не проживут...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ага, і нікому не важливо шо тепер можна звонити по 2 коп не лише в свому регіоні, а й по всій Україні...

До того ж на усі стаціонарні по 39 коп з першої хвилини...

А на інші моб. по 69/39 коп!

Вам якшо мед, то ложкою!!!

Особисто я звик за якість платити!

На халяву нічого не буває!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ага, і нікому не важливо шо тепер можна звонити по 2 коп не лише в свому регіоні, а й по всій Україні...

До того ж на усі стаціонарні по 39 коп з першої хвилини...

А на інші моб. по 69/39 коп!

Вам якшо мед, то ложкою!!!

Особисто я звик за якість платити!

На халяву нічого не буває!

До речі, в тарифі "29" тепер можна замовити 9 улюблених номерів і звонити на них по 0 коп з другої хвилини розмови!

Для бізнесу ця пропозиція (ТП "29") просто супер!

У мене майже всі друзі, з якими я часто спілкуюсь, на білайні, тому нові зміни у тарифі мені аж ніяк не катят ;) А з абонентами інших операторів я рідко говорю більше хвилини, так що в нових тарифах особисто для мене нічого цікавого нема

З.І. Є у мене друг який учиться в Києві, який для того, щоб нормально спілкуватись з друзями з Луцька, купив собі білайн нашого регіону, і ми з ним говоримо по 2 коп ;)

З.З.І. Добре що хоча б залишили можливість від нових тарифів відмовитись...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в тарифному плані "29" ВІДБУЛИСЯ ЗМІНИ!!!

тепер "улюблених номерів" не 3, як було раніше, а 9***!

За підключення/зміну кожного номера - 1 грн.

нагадаю

Абонентська плата

0 грн.

Вхідні виклики

0 грн.

Вихідні виклики на «Улюблений номер»***

0,29/0,00 грн.

Вихідні виклики на телефони Beeline™

0,29 грн.

SMS на мережу Beeline™

0,25 грн.

Вихідні виклики на міські телефони

0,59/0,29 грн

Вихідні виклики на телефони мобільних операторів України

0,59/0,29 грн

Вихідні дзвінки на усі номери Росії

0,69 грн

Для бізнесу ця пропозиція (ТП "29") просто супер!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

феном ! скікі тобі платять за таку рекламку ? <_<

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пропозиція для абонентів «Простих речей»

З 29 березня 2007 абоненти тарифного плану «Прості речі» можуть скористатися спеціальною пропозицією й безкоштовно перейти на обслуговування в тариф «29».

Переходьте в тариф «29» і телефонуйте на стаціонарні й мобільні телефони в Україні усього по 0,29 грн/хв. Ви також можете встановити до 9 «Улюблених номерів» і спілкуватися з ними безкоштовно.

Щоб скористатися пропозицією, зателефонуйте за номером 067400 з мобільного телефону Beeline і замовте безкоштовний перехід зараз

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

феном ! скікі тобі платять за таку рекламку ? <_<

Чуть більше, чим мені платить ДЖ Нео за те, шо я кажу, шо він кращий ДЖ Луцька :jeer:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Beeline відкриває SMS зв'язок з усім світом!

Для спілкування більше немає кордонів! Де б не перебували ваші друзі й знайомі, Beeline доставить ваше SMS повідомлення в будь-яку з 650 мобільних мереж по всій земній кулі.

Скористайтесь найпростішим і доступним сервісом SMS, щоб швидко передати повідомлення в будь-яку країну світу. При відправленні повідомлення вказуйте номер одержувача в міжнародному форматі: + [код країни][код мережі][номер].

Послуга доступна всім абонентам Beeline. Вартість відправлення одного SMS на мережу «Билайн» Росія - 0,25 грн, на інші закордонні мережі - 0,50 грн. (із ПДВ, без ПФ).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

РОЗМОВЛЯЙТЕ ТА ВИГРАВАЙТЕ

Дзвоніть в будь-якому напрямі тривалістю більше 3 -х хвилин і щодня з 17 по 30 квітня ви можете отримати одну з 14 цифрових фотокамер Olympus FE-230 7,1 млн. пікселів.

Наступного дня, серед всіх абонентів, які в попередній день зробили дзвінки тривалістю більше 3 хвилин, буде відібраний один переможець. Переможці відбираються щодня впродовж акції. Чим більше дзвінків Ви зробите, тим більше шансів у Вас стати переможцем.

У випадку, якщо Ви стали переможцем акції з Вами зв'яжеться представник нашої компанії. Учасником акції може стати будь-який абонент Beeline. Щодня вибирається один переможець, який має право на придбання цифрової фотокамери Olympus FE – 230 за 1 грн. з ПДВ.

В акції не приймають участь дзвінки на сервісні номери мережі Beeline.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дайош точну інфу про тарифний план "Західний" (не із сайту)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ТП "Західний"

в мережі "Білайн" - 7 коп/ 0 коп

(перша хв/решта хв)

На інші моб. - 70 коп

На стаціонарні - 70 коп.

Росія (усі напрями) - 70 коп.

СМС - 25 коп

Європа - 1,97 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Это с сайта, но уверен - информация вполне достоверная :)

Как по мне - пока "Прості речі" рулят! Помню уже сколько раз звонил домой - сущие копейки со счета снимает! :)

Еще бы интернет дневной сделали хотя бы в 2 раза дешевле, была бы вообще сказка :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Цими вихідними, а саме 1 травня, Beeline порадував лучан і гостей міста веселим, яскравим караоке, а також - конкурсом дитячого малюнку на смугасту тематику під відкритим небом.

Охочих поспівати разом з Beeline виявилося немало. Учасники караоке отримали смугасті подарунки від Beeline, а переможці – цінні призи та головний приз mp3-плеєр.

У перервах між турами караоке всі перехожі мали змогу отримати яскраві призи від Beeline. Адже ведучі в цей час проводили конкурси на обізнаність у тарифах та пропозиціях "Beeline".

Щоб свято не здавалося одноманітним, Beeline також провів у парку конкурс дитячого малюнку на асфальті «Живи на яскравій стороні». І всі дітки – від найменших і до найстарших – отримали смугасті сюрпризи від цього яскравого мобільного оператора, а в парку залишились незрівнянні, яскраві шедеври дитячої творчості на асфальті.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...