Перейти до змісту

Хтось користується продукцією фірми Terra Incognita

Zeuss

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Вибираю рюкзак.

Після аналізу інформації в неті зупинився на двох виробниках. Командор (його ребрендинг) та Терра.

Майже визначився на моделях Терри Discover або Vertex.

Може хто користується дайте власну оцінку.

• 3 тижня потому...
Опубліковано
Вибираю рюкзак.

Після аналізу інформації в неті зупинився на двох виробниках. Командор (його ребрендинг) та Терра.

Майже визначився на моделях Терри Discover або Vertex.

Може хто користується дайте власну оцінку.

У мене рюбзак Terra Incognita Volantor на 70 літрів + спальнік Compact 1000 )))))) дуже класно продукція...цього року ходив на Кавказ з цим рюбзаком і спальніком --- у спальніку взагалі тепло було ))

• 3 місяця потому...
Опубліковано

а в мене намет Теrra Zeta 4 їздили на море влітку (вентиляція супер), мала дитина в обід спала нормально, при тому, що в інших було ну дуже душно Ж). Короче палаткою дуже задоволені.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

У мене Терра Тріал 90 чи 100 не памятаю)

В загальному задоволена: шви тримаються добре, промокає трохи навіть з рейнкавером, але все одно ж речі у пакетах - так що терпимо.

Зручний і м"який, трохи мало вентиляції спини, але для цієї ціни достатньо.

Не знаю тільки як там зараз з виробництвом, чула що роблять і в Китаї а продаються як наші.

А Командор сама носила один раз чомусь не дуже зручний здався, але багато знайомих відгукується нормально.

Так що думаю між ними двума різниця невелика, я вже рік з Террою, викидати не хочеться))

Удачної покупки

Опубліковано

Совали наплічники Terra Incognita в Карпати кілька разів. Скарг немає. Міцні зручні, не тяжкі місткі. Після совьєццького зеленого "колобка" - взагалі видаються шаленою розкішшю.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Егеж, вся Тера робиться і робилася (принаймні кілька років) в піднебесній. Але останнім часом все ж таки якість коливається від моделі до моделі, від виробу до виробу. Тому ніяких інтернет магазинів, тільки власноручно "обмацані" вироби. Особисто я користуюсь наметом Peak 2 Alu вже майже 4 роки і ним задоволений повністю, але як я його вибирав то тре було бачити :). Раніше мав намет Pinguin Bora 3. То тера на фоні його виглядає більш продуманою і зручною. Багато знайомих теж юзають Теру. А точніше 3 чоловіки - наплічники серії Mountain - без зауважень. Спальник Compact 1000 - ну для реальних моржів, дуже вже холодний (взагалі не особливо довіряв би спальникам від Тери), та й по користуванню еим майже 2 роки просто тупо розлізся по шву. На рахунок Neve (Commandor) то кажуть шо там та ж фігня, одна річ - супер, інша - на один похід.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...