Перейти до змісту

Wolfenstein (RUS/2009/Rip) PC

sita29

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Халепа...,у мну ця гра після першої місії в метро вилітає,як тільки йдуть підсумки виконаної роботи,й загружається друга місія-гра припиняє роботу,вилітає,й вінда каже ,що застосунок завершив роботу.У мене Win 7 х64,паралельно стоїть ХР,спробував на ньому установити- теж саме,на тому ж місці вилітає.Дрова й там й там стоять найсвіжіші.

Чому таке відбувається?

• Відповідей 103
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Халепа...,у мну ця гра після першої місії в метро вилітає,як тільки йдуть підсумки виконаної роботи,й загружається друга місія-гра припиняє роботу,вилітає,й вінда каже ,що застосунок завершив роботу.У мене Win 7 х64,паралельно стоїть ХР,спробував на ньому установити- теж саме,на тому ж місці вилітає.Дрова й там й там стоять найсвіжіші.

Чому таке відбувається?

Вчора встановив цей образ  Wolfenstein що залив на ФТП. Пройшов вже до половини гри і ніяких "вилітів" не має.  Можливо причина саме у нових дровах?

Опубліковано

Вчора качнув з нету образ гри(майже на 7 гіг)з кряком-пішло на ура ,продовжив з того ж місця на якому вилітала попередня гра,усе чудово працює.

Продивився у відгуках різних роздач цієї гри:скрізь бувають схожі з моєю проблеми,видно,щось таки є у тій грі "нєто" закладене розробниками...,хз.

Опубліковано

Пройшов...весела така гра, на один раз.

Не користувався майже нічим крім тих мп-40 і мп 43.найважчим босом для мене була "мама-жук".на неї вперше попробував важку артелерію )

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...