Перейти до змісту

Wolfenstein (RUS/2009/Rip) PC

sita29

Рекомендовані повідомлення

Я їх не пам'ятаю.. чи я думаю про гру 1991 року? :) а ти про 2004 року?

1991 була супер-пупер ігруля Wolfenstein 3D , головний герой B.J. Blazkowicz ,

в 2001 Return To Castle Wolfenstein ,і знову B.J. Blazkowicz ,там він знищив проект Uber Soldat і воював з воставшим із могили Генріхом Великим і вже там була куча всяких паронормальних явищ (і це все задовго до сталкера ),  і ще між іншим за два роки до Call of Duty №1, зараз всі зрівнюють новий 

Wolfenstein (і знову B.J. Blazkowicz) з цими іграми , а зря , це те саме шо фанати Арії наїзджають на 

Judas Priest ,Iron Maiden ,Golden Earring , що ті попереспівували чудові пісні разчудової групи Арія :D .

і ссилкі на стару Return To Castle Wolfenstein ,по всій ігрі розкидані , в розмовах, документах в противниках.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 103
  • Створено
  • Остання відповідь

Я ще хочу Spear of Destiny пограти вже нову :) Там вкінці гри Гітлер був такий, спочатку робот-робот-робот а потім Гітлер.

прикольна була цяцька.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Jimi Hendrix я вчора скачав ось ці дрова - http://www.nvidia.ru/object/winxp_190.62_whql_ru.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо у вас 9ххх модель тоді це для вас. Якщо у Вас АТІ., тоді на тому ж сайті, тільки інший розділ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Zheny@ там в описку написано що не тыльки для 9xxx моделей.

Это WHQL-драйвер для настольных GPU серий GeForce 6, 7, 8, 9 и 200 и ION.

поки я вчора пару хвилин побігав то пригальмовування не помітив.

Але встановлював дройвер після повного видалення старого в безопасному режимі, та почистив папку NVIDIA на диску С. Потім коли ввімкнув комп то автоматично не встановлював нове обладнання, а запустив відразу інсталятор.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я лише на вимогу драйвера перезагрузився.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Jimi Hendrix я вчора скачав ось ці дрова - http://www.nvidia.ru/object/winxp_190.62_whql_ru.html

я эти скачал и у меня глюки в игре...такого еще не было..изображения фактически нету

проблемы только в этой игре

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

прикольні турбо-тьоткі в сріблястих костюмах :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знач бум отстрєлівать.. :)

Я за браком часу, до них не дойшов.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я сьогодні вночі добрався до консервного заводу. Там йдуть випробування якоїсь нової зброї, я ще її не бачив :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а я ще й до простих тьоток не добрався. Ух як доберусь то стріляти не буду - зацеэво досмерті (якщо є така опція) :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а я ще й до простих тьоток не добрався. Ух як доберусь то стріляти не буду - зацеэво досмерті (якщо є така опція) :D

Не вспієш  ;) , а до речі, була розвинута ця тема , в одному з адонів до Return To Castle Wolfenstein , правда 

назви вже не памятаю. :blush:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Після проходження відкриваються коди , і вот таки шутки виложили розраби  :D

post-533-1251403328.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

система сейвів дратує :(

Зайшов до аеропорту, відстріляв всіх у дворі, "познімав" енергетичні щити, порився в будівлях, а при підході до проходу де були щити зненацька вискочили "бомбардувальники" і вбили мене раніше, ніж я встиг толком відреагувати :(

І тепер все починати спочатку -- знову "зачистка" подвір'я, знову енергетичні щити і т.д. Чому не зробити нормальні сейви?! :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а хыба квыксейвыв немаэ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а хыба квыксейвыв немаэ?

нема, тільки чекпоінти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

гм. .

перевірю..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ніяк не можу Ганса завалити. Ніби і стріляю в нього з підсиленням через щит, але він мене швиденько так тюк-тюк, і все.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ніяк не можу Ганса завалити. Ніби і стріляю в нього з підсиленням через щит, але він мене швиденько так тюк-тюк, і все.

Ховатися треба за тими рухомими кострукціями , і звіти пуляти з включеними всіма можливостями , там і підзаряжатися , в мене на те діло з годинку пішло. ;) . А той Ганс ,як кощей бесмертний , ще два рази оживати буде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не пугайте блін... бо вже страшно грати :huh:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не пугайте блін... бо вже страшно грати :huh:

нібаісь! Шалдат рібйонка ніабідіт! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хм. Після вдалої черги він шось там матюкається і на кілька секунд йде в нокдаун. Але швидко відновлюється і наступним залпом руйнує колону, за якою я ховаюсь, і вбиває мене. Після першого нокдауну всі мої постріли на нього не впливають :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хм. Після вдалої черги він шось там матюкається і на кілька секунд йде в нокдаун. Але швидко відновлюється і наступним залпом руйнує колону, за якою я ховаюсь, і вбиває мене. Після першого нокдауну всі мої постріли на нього не впливають :(

Треба підбігти до нього і кристалом з талісмана в груди (пімпочка F) ;) І якщо є ще єнергія притормозити час.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Треба підбігти до нього і кристалом з талісмана в груди (пімпочка F) ;)

а як, якщо він за енергетичним щитом?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а як, якщо він за енергетичним щитом?

весь час стріляти з найважчої зброї, на те Ганс і останій бос , щоб з ним помучитись  ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...