Перейти до змісту

Звернення єврейської общини до Яценюка


kudrom

Рекомендовані повідомлення

http://wek.com.ua/article/8689/

Все евреи готовы поддержать Вас, Арсений Петрович, как будущего кандидата в Президенты Украины, как опору нашей веры в спокойную Украину. Вы не должны чураться еврейства и, наконец, официально заявить, что Вы еврей и гордитесь этим.

ну і далі по тексту

обговорим? ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Відповідей 52
  • Створено
  • Остання відповідь

Ну і що тут обговорювати? Якщо Яценюк дійсно єврей (а я думаюю це справді так), то що тут такого?

Ну да, кажуть, що можливо це провокація. Але кого провокують? Тих самих антисемітів чи юдофобів? То їх і провокувати не треба - завжди знайдуть за що завестись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А в нас мало популярних євреїв?

Ні для кого не секрет, що самою сексуальною парою України названо 2-х євреїв. Савік Шустер і Таня Ліберман (а.к.а. Тіна Кароль).

І хай буде президент єврей. Аби довів до ладу країну..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну і що можуть знайти сіоністи? Образяться, що Яценюк відмовиться від своєї національної належності? Так і я б образилась. Навіть якщо ти не відчуваєш в собі крові своїх предків, то все-одно не можна від неї відхрещуватись.

...я так думаю.

А правда, рано чи пізно, таки вийде назовні

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а мені ця вся ситуація схожа на анекдот про Леніна-Леннона, коли ілліч махнув рукою і заспівав Єстедей

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Что ж, если кому-либо интересно, выскажусь и я. Как-никак, о моей нации речь зашла... :)

Статья - бред чистой воды и вот мои тому аргументы. Верить или нет - дело ваше :)

Издание «Фраза» сообщает, что издание «4пост» обнародовало Обращение еврейской общины к лидеру «Фронта перемен», народному депутату Арсению Яценюку.

Одна баба второй сказала, а третья напечатала? :) Но суть даже не в этом. В Украине действуют несколько достаточно крупных еврейских организаций - Еврейская Конфедерация Украины, ВААД, Евро-Азиатский Еврейский Конгресс, Израильский Культурный Центр и многие другие. Если бы любая еврейская организация публиковала обращение к кандидату в Президенты Украины - она бы наверняка указала свое название. Организации с названием "еврейская община" я не знаю... А клик по словам "еврейская община" переводит читателя на еще одну статью о "еврейском фашизме", тогда как мы в данном случае по логике вещей должны были бы попасть на официальную страницу пресловутой организации "еврейская община". :)

Как нам известно, Вы принадлежите к знаменитейшему еврейскому роду Бакаи, который официально признан Израилем.

После нескольких лет заинтересованности еврейской историей и жизнью в мире и 5 поездок в Израиль я (о ужас!) ВПЕРВЫЕ в жизни слышу о ЗНАМЕНИТЕЙШЕМ еврейском роде Бакаи. А во-вторых, как это интересно государство может "официально признавать" какой-либо род. Вы где-то видели, чтобы высшие государственные органы выпускали документ содержания вроде "Мы, государство такое-то, официально признаем знаменитейший род Пети Перепёлкина и утверждаем, что такой род есть, в натуре!"? :)

Проведенный в Гугле поиск показал, что некий раввин Бакаи действительно жил. Но называть его самым известным сочинителем Талмуда - явное преувеличение, мягко выражаясь.

Да и далеко не все евреи живут по Талмуду, потому как много, на мой взгляд, в этой книге странных, глупых и постыдных для современного человека вещей написано. Тот факт, что еврей не ходит в синагогу, не читает Тору и не чтит праздников не делает его менее евреем. Еврей и иудей - несколько разные понятия...

В общем и целом, создается впечатление, что статья соткана по-быстрому явным дилетантом и, по сути своей, является заказным материалом. Она просто не похожа на материал написанный журналистом. Это моё ИМХО, я имею на него право и никому его не навязываю...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ось:

Представники єврейської громади України закликають органи прокуратури відреагувати на антисемітські висловлювання мера Ужгорода Сергія Ратушняка.

Про це учора, 19 серпня, на прес-конференції в УНІАН сказав виконавчий директор Академії історії та культури євреїв ім.Ш.Дубнова Олександр Найман.

Він повідомив, що низка єврейських організацій України уже звернулася до правоохоронців з проханням застосувати закон до міського голови Ужгорода за розпалювання міжнаціональної ворожнечі. При цьому активіст єврейської організації висловив припущення, що подібна справа не буде доведена до завершення, оскільки, на його думку, правоохоронці намагаються уникати таких справ.

«Тобто, звернення є, а от результат передбачити складно. Якщо зверху буде дана команда «спускати на гальмах», то ніякі заяви знизу нічого не вирішать», – зазначив О.Найман. На його думку, багато що у цьому питанні залежить від позиції громадськості, засудження нею слів С.Ратушняка.

Професор Академії історії та культури євреїв ім. Ш.Дубнова, президент Львівської обласної єврейської общини, президент Міжнародного центру Голокосту ім. О.Шварца Рудольф Мирський зі свого боку додав: «То жахлива річ – мер такого чудового міста, як Ужгород, допустив ганебний вчинок, який можна назвати нацистським. Ми всі повинні висловитись проти цього ганебного поступку».

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не потрібно ніяких листів і статей, достатньо глянути на біографію цього чоловічка, щоб зрозуміти що з ним не все так просто, а тут ще й інформація почала зливатись про його жінку і все стало логічно і чітко.

От з кар'эрою Кастер Семеня, щось аналогічне - ім'я всплило три неділі назад а вона рекорди світові б'є. От і перевіряють хто воно, чи баба чи мужик.

А з кар'єрою Яцика покруче виходить, як тут на єврейство не провірити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та яка різниця єврей чи ні. Як сказано у зверненні:"ми любавичіські євреї, засуджуємо Арсенія Яценюка, який замість того, щоб відповісти знахабнілому шовіністу – «Так, я справжній український єврей! Я готовий зробити Україну сильною та багатою для усіх її громадян, незалежно від національності!», віддав розпорядження своїм підлеглим доводити електорату зворотне. Ця поведінка недостойна громадянина, який заявив про готовність вести народи України за собою. Така поведінка, на превеликий жаль, сприяє небезпечним проявам націонал-шовінізма, ксенофобії та антисемітизма. "

З таким твердженням я повністю згідна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для мене питання з Яценюком повністю вирішене, я голосую за Ющенка і срати на рейтинги

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

єсть свєдєнія, шо Ющенко тоже жід...

Тоді залишаеться тільки за Тягнувсрак-а. Наразі, він хоча балотуеться?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пофіг.

На разі немає різниці. А типу вірменка-юлька краще? Вже немає різниці, все одне гівно.

georg, хвойдо чорнозада це ти, георгік.

І фільтруй базар. Моє тобі, добре попередження.

Моє тобі добре попередження. пишется без запятой, гнида ты чернозадая.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

таккк

макса заблокував, а повідомлення це хай тут повісить для сравок.

Попереджую зразу хто розвиватиме тему "чорнозадих" далі піде за максом БЕЗ КОМ!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ох! Як же це дістає, коли будь яка тема в даному розділі переходить автоматом на особистості із залізною аргументацією - "сам дурень".

Вроді ж і люди дорослі всі. І не обговорюють життєвоважливі питання, без вирішення яких хоч стріляйся....

А ще на ВР гонять. На себе треба спершу дивитись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну і як тут за базар відповідають? Виключенням на певний термін, щоб потім знов на людей багнюку лити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тягнибок тоже жід..

навряд чи жид

але кажуть що фінансують "ізбрані"

та ти глянь на нього- ну точно ж жид

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Доречі, lumax, хоча б відстоює свої аргументи. А жоден із Вас тут , що відписалися, не привели ніякого.. 3,,14лікати всі вміють. А по суті говорити - ніхто?

Заказні статейки чистої води. А "єврейською общиною" можуть себе назвати навіть кілька лабухів в селі. І заїжджому журналюзі заявляти, що вони власноруч обрізали Яценюка. І він точно єврей!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Женя, успішність людини є достатнім доказом того, що вона єврей:)навіщо ще якісь докази?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...