BACbOK Posted August 18, 2009 at 05:51 PM #1 Posted August 18, 2009 at 05:51 PM Власне потрібен кусок пластмаси (такий як на фото), на який кріпиться радіатор з кулером. Одна з лапок, за яку кріпиться тримач радіатора зламалася (з самого початку як купили комп в DiaWest ця лапка сама по собі зламалася, здали по гарантії комп, ніхто ж і не думав, що вони її клеїли ) Пропонуйте, може в кого є спалена мамка, а ця пластмаса мені дуже потрібна. З.І. Кріплення під АМ2 чіпсет.
bonZzz Posted September 22, 2009 at 02:27 PM #2 Posted September 22, 2009 at 02:27 PM Власне потрібен кусок пластмаси (такий як на фото), на який кріпиться радіатор з кулером.Одна з лапок, за яку кріпиться тримач радіатора зламалася (з самого початку як купили комп в DiaWest ця лапка сама по собі зламалася, здали по гарантії комп, ніхто ж і не думав, що вони її клеїли ) Пропонуйте, може в кого є спалена мамка, а ця пластмаса мені дуже потрібна. З.І. Кріплення під АМ2 чіпсет. Вибачаюсь, що влажу в чужу тему... Мені таку планку також дуже треба... може є в когось ?
mix_forever Posted September 22, 2009 at 02:44 PM #3 Posted September 22, 2009 at 02:44 PM Аналогічно. Мені теж треба таке чудо.
Marshall Posted September 22, 2009 at 02:48 PM #4 Posted September 22, 2009 at 02:48 PM є комплект кріплення від кулера Zalman (використав для 775 сокета) може те що лишилося підійде? пишіть в ПМ значить так, э ось така штука выд залмана. виймаэться штатна рамка, ставляться цы двы загогулыни ы до них крыпиться кулер. Хто хоче по...мучитись трохи (не думаю що радыатор так просто прикрутиться) пишыть
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.