ptk Опубліковано 19 Серпня, 2009 в 14:35 #26 Опубліковано 19 Серпня, 2009 в 14:35 а шо всі про те як людей обливають водою розклацались?тут людину підстрелили, власне про те топік... типу стріляли, а не чувака обризгали, і стріляли не в того кого обризгали...а шо більше по даному факуту нічого не чув?
Romich Опубліковано 19 Серпня, 2009 в 14:46 #27 Опубліковано 19 Серпня, 2009 в 14:46 А я шо кажу? Сьогодні обдрипав пішохода, завтра прострелиш йому ногу.
andrjuxa2004 Опубліковано 19 Серпня, 2009 в 14:53 #28 Опубліковано 19 Серпня, 2009 в 14:53 Мабуть ,то якийсь мажорчик був за кермом.Відкупиться тай усе.
la20 Опубліковано 19 Серпня, 2009 в 15:01 Автор #29 Опубліковано 19 Серпня, 2009 в 15:01 Більше по вчорашньому інциденту нічого не чув і не бачив. Мєнти були, але що вони там мутили і що вирішили хз. Ні Аверс ні ВТ нічого не показували з приводу події. В неті теж нічого не бачив.
ptk Опубліковано 19 Серпня, 2009 в 15:07 #30 Опубліковано 19 Серпня, 2009 в 15:07 замяли дело... опять помічник прокураро їхав, а чел вискочив на дорогу не на пішохідній доріжці... то він дідка пристрілив шоб той не мучився
DarkMonk Опубліковано 19 Серпня, 2009 в 15:56 #31 Опубліковано 19 Серпня, 2009 в 15:56 Опачки ... а где же ваша толерантность... Почему это водители всегда всем обязаны а? Обязаны пропускать пешеходов, обязаны быть внимательными, обязаны не оббрызгивать, обязаны остановиться и извиниться. А я вам скажу почему ибо у водителя есть документы и его могут поиметь. А что же в это время делают пешеходы (коим и я являюсь когда не за рулём) документов при себе как правило ни у кого нет, переходят где хотят да ещё и нахер посылают. Я конечно против стрельбы, но пешим нужно исполнять так же все правила которые предписаны законами. Почему я обязан пропустить пешехода если он стоит один на переходе и за мной ПУСТО (тоесть нет машин) , неужели ему взападло пропустить машину, а потом хоть танцевать на переходе, так нет же некоторые скоты специально начинают медленней идти -- могут даже остановиться и набирать на телефоне номер, чего стоят 2 перехода - один возле цума (нерегулируемый) второй возле проминя, там если не тронешься с места и не вклинишься между пешими, можно месяц простоять ибо барины и барыни несоизволят ускориться , а гуськом друг за другом идут неспеша. Всё это в коей то мере потом сказывается на отношении к ним же и как говориться "Нефиг на зеркало пинять коли рожа крива". Я например практически всегда киваю головой (в виде спасибо) водителю который остановился и попустил меня. А Вы так делаете? Хоть раз в неделю? А ведь водителю приятно когда ему говорят спасибо тем более что машину весом от тонны остановить сложнее нежели пешеходу подождать 3 секунды. Вообщем прежде чем писать тут глупости купите себе по машине , покатайтесь по городу денёк , а потом вы удивитесь как вы были не правы.
MrVes Опубліковано 19 Серпня, 2009 в 16:19 #32 Опубліковано 19 Серпня, 2009 в 16:19 Опачки ... а где же ваша толерантность... Почему это водители всегда всем обязаны а?Тому що є різниця, якщо я в якості пішохода наскочу на твою дружину з коляскою і немовлям, чи твій сусід це зробить автомобілем під час руху.Кожен водій веде себе на дорозі більш-менш типово - тобто якщо хтось звик іпашити на повному ходу не дивлячись ні на що, то буде це робити систематично, а люди що стріляють в інших незафіг відносяться саме до цієї категорії.
DarkMonk Опубліковано 19 Серпня, 2009 в 16:30 #33 Опубліковано 19 Серпня, 2009 в 16:30 Опачки ... а где же ваша толерантность... Почему это водители всегда всем обязаны а?Тому що є різниця, якщо я в якості пішохода наскочу на твою дружину з коляскою і немовлям, чи твій сусід це зробить автомобілем під час руху.Кожен водій веде себе на дорозі більш-менш типово - тобто якщо хтось звик іпашити на повному ходу не дивлячись ні на що, то буде це робити систематично, а люди що стріляють в інших незафіг відносяться саме до цієї категорії.Хотелось бы возразить по-поводу типичного поведения на дороге. Некультурных водителей много, но их меньше чем культурных. Не надо контрастных примеров - это глупо, ибо ты прекрасно должен понимать что можно сбить человека машиной на скорости 30 - 40 км.ч и он будет жить, а ты набегу можешь мне(пешеходу) треснуть так, что я башкой об асфальт и кирдык. Речь не об этом , а о культуре и взаимоуважении. А у пешеходов в большенстве уважение к водителям отсутствует, как впрочем и наоборот. Только водителей вынуждают уважать пеших , а они от этого начинают борзеть ещё больше.
MrVes Опубліковано 19 Серпня, 2009 в 17:59 #34 Опубліковано 19 Серпня, 2009 в 17:59 2 DarkMonkПочитав написане тобою і нафігачив вже підколки щодо расизму по признаку засобу пересування та курсу шкільної фізики але вирішив не писати це все.Поставлю просте запитання: озвуч будь-ласка хто винен в конфліктах "хлопець-водій" та "водій-дідок", тільки відповідь потрібна однозначна, а не "смєркалось".
Гість petronik Опубліковано 19 Серпня, 2009 в 18:09 #35 Опубліковано 19 Серпня, 2009 в 18:09 Я ще з шкільного віку ходжу біля калюж обережно. Була колись історія: назустріч їхав трактор, який буксирував комбайн на жорсткій сцепці, тобто комбайн тягнули задом. Я якраз підходив до калюжі, а ця гаргара неслась мені назустріч з швидкістю біля 40км/год ще за 60-80м. І тут я помітив, як зі сцепки вискочив палець, трактор поїхав прямо, а комбайн полетів в мою сторону. Я аж в паркан втиснувся, але був оббризканий, заляпаний з ніг до голови, а мій брат підбіг на 2м і лишився чистий. Добре хоч живі лишилися. От з того часу місця з калюжами проходжу звертаючи увагу чи не вскочить хтось в неї. На тротуарі ж біля калюжі видно куди вода може долетіти . Краще призупинитись або швидше пройти біля неї щоб потім не мати неприємностей. Уже й дружину і дітей навчив: якщо оббризкали - сам роззява. А сам, звичайно, стараєшся пригальмувати перед кожною баюрою, хто зна чи там нема відкритого люка.... І пішоходів не раз обливав водою. Не завжди ввечері побачиш баюру/пішохода. Може хтось вилетіти на зустрічну смугу і будеш притискатись до обочини і влетиш у калюжу.... та багато ситуацій буває. Але ж багато пішоходів не розуміють, що винні вони. Якби його не було в тому місці то він і не був би оббризканий. Та й водії є такі що можуть на пішохідному переході обдати водою.
DarkMonk Опубліковано 19 Серпня, 2009 в 20:22 #36 Опубліковано 19 Серпня, 2009 в 20:22 to petronik: Респект. Всё абсолютно верно водитель должен следить за дорогой в первую очередь, чтобы не сбить кого то или не совершить ДТП , а уж потом думать о проходящих мимо (по тротуару пешеходах), пролетающих рядом птичках , бегущих котиках и низколетящих самолётах (кстати есть такой знак который дополнительно акцентирует на это внимание).to Mr. Ves: А теперь я отвечу на твой вопрос. Хотя нафиг тебе надо моё мнение , ты всё равно останешься при своём.1. Чувак (пешеход) разгильдяй раз ходит возле края дороги и не понимает чем может это обернуться. Мой ответ виноват Пешеход.2. Водитель-Дедок. Тут спорный вопрос. Я бы стрелять не стал, но одному такому ПИДА...У вышел и так У..БЛ в рыло, что долго помнить будет (он вышел посреди проезжей части и меня ловил --- самым форменным образом расставив руки в стороны бегал в право - влево). Но стрельба конечно это перебор --- водилу наказать следует. Но и дедок не прав. Водилу понять можно - еслиб он сбил идиота, то могли бы даже посадить. Специально для тебя ОТВЕТ: Виновен конечно будет водитель, но не как водитель, а как хулиган.ЗЫ. А расизм и физику оставь при себе, ибо не всё в жизни подчиняется законам физики. Кстати ни кто не писал что водитель был китаец , а дедушка негр.
MrVes Опубліковано 19 Серпня, 2009 в 21:01 #37 Опубліковано 19 Серпня, 2009 в 21:01 Специально для тебя ОТВЕТ: Виновен конечно будет водитель, но не как водитель, а как хулиган.Люди які вважають хуліганом покидька який стріляв в іншу людину мабуть що все-таки заслуговують таку владу, яка обдирає їх сім’ї та їх бізнес і поки менталітет не зміниться, ми будимо винити як пішоходів що ходять по тротуарах, так тих, що ходять по пішохідних переходах і т.д. і т.п.
DarkMonk Опубліковано 19 Серпня, 2009 в 21:29 #38 Опубліковано 19 Серпня, 2009 в 21:29 Ну давай назовём его ВОДИТЕЛЬ-УБИЙЦА или ВОДИТЕЛЬ -ТЕРРОРИСТ , главное чтобы первое слово было ВОДИТЕЛЬ, только они во всём виноваты. Мы возвращаемся к начатому, называй его как хочешь только вот вождение тут непричём, может этот водитель-канибал пожалел о том что нечаянно оббрызгал человека и может извинился (в уме) пока ему под колёса не прыгнул "мистер справедливость". Это глупый спор - ты хотел получить ответ я тебе его дал постом выше. По-моему более чем однозначный (и даже аргументированый)
MrVes Опубліковано 19 Серпня, 2009 в 22:51 #39 Опубліковано 19 Серпня, 2009 в 22:51 Ну давай назовём его ВОДИТЕЛЬ-УБИЙЦА или ВОДИТЕЛЬ -ТЕРРОРИСТ , главное чтобы первое слово было ВОДИТЕЛЬ, только они во всём виноваты. Мы возвращаемся к начатому, называй его как хочешь только вот вождение тут непричём, может этот водитель-канибал пожалел о том что нечаянно оббрызгал человека и может извинился (в уме) пока ему под колёса не прыгнул "мистер справедливость". Это глупый спор - ты хотел получить ответ я тебе его дал постом выше. По-моему более чем однозначный (и даже аргументированый) Маладца (с) Хенкок Добре що ти "сам" до цього дійшов. Саме в цьому полягає згаданий мною в даному контексті расизм. Не варто розмежовувати людей по автомобільному признаку, особливо враховуючи, що в туалет і рад інших місць ти не їздиш. Мова йде про свідомість особистості. Доречі, яке в тебе особисто ставлення до пана Лозинского?
ptk Опубліковано 19 Серпня, 2009 в 23:07 #40 Опубліковано 19 Серпня, 2009 в 23:07 О, а може в дідка було шось в руках, і воділа подумав шо дідок хоче його пограбувати чи обстріляти автівку, так от він як супермен вибігає з махини і знешкоджує дідка терориста, за шо йому дадут медаль... власне ніхто ж нічого не знає, і всі роблять тільки припущення та розводять тут спори хто праф а хто ні...
Plum Опубліковано 20 Серпня, 2009 в 00:23 #41 Опубліковано 20 Серпня, 2009 в 00:23 Нарахунок пішохода -- згідний на 100%, що винуватий він і лише він. Стан доріг в нас такий, що хочеш чи ні, а вода з-під коліс летить самим непередбачуваним чином. Навіть на 5 км/год можна в'їхати в глибоку яму, яку під калюжею не видно, і фонтан полетить на кілька метрів від колеса. Саме тому кожен свідомий пішохід буде триматись якомога далі від будь-якої калюжі на дорозі.Нарахунок діда -- не виключаю, що він як справжній партизан і борець за справедливість міг чимось вдарити по машині (ціпком, наприклад, або якоюсь торбою). Далеко не всі пенсіонери усвідомлюють, що нинішні автомобілі далеко не такі, якими були Волги і Москвичі в часи їх молодості. Їм важко пояснити, для чого використовується автокосметика, для чого машину після миття витирають на сухо і натирають різними восками і поліролями, чому пофарбувати бампер чи крило може вартувати 100 євро, або чому фара до мерса може коштувати 20 тис. гривень. А якби він таку фару побив -- що з нього візьмеш? Так що якби він дійсно вдарив по машині, то в такому випадку вибух емоцій водія можна хоч якось зрозуміти, хоча в будь-якому випадку застосовувати зброю він не мав права.Власне, сперечатись, наскільки правий чи неправий водій, складно, не знаючи всіх обставин і деталей події.
DarkMonk Опубліковано 20 Серпня, 2009 в 06:46 #42 Опубліковано 20 Серпня, 2009 в 06:46 Мова йде про свідомість особистості. Доречі, яке в тебе особисто ставлення до пана Лозинского? А я думал что речь идёт про культуру вождения и поведения на дорогах. Ну если про сознательность личности то это в другом разделе надо обсуждать. ЗЫ. К Лозинскому я ни как не отношусь, я с ним не знаком. И вообще мне пофиг кто он. Кстати и обсуждение этого вопроса здесь неуместно.
Songoku Опубліковано 20 Серпня, 2009 в 10:54 #43 Опубліковано 20 Серпня, 2009 в 10:54 Власне, сперечатись, наскільки правий чи неправий водій, складно, не знаючи всіх обставин і деталей події. Власне беру Сайгу і йду в приват банк Застосування зброї не по призначенню це як мінімум на кол. А те що дідок фарбу поцарапав, ну так вийти і пояснити. А не будити таким крутим щоб боятись дідка, і тільки здалеку і в ногу ИМХО. Все від сечі в мозгах в наших громадян, які вважають що якщо вже чогось добився в житті, то вже на 2 голови вище за всіх інших "лохів".
MrVes Опубліковано 20 Серпня, 2009 в 11:15 #44 Опубліковано 20 Серпня, 2009 в 11:15 ЗЫ. К Лозинскому я ни как не отношусь, я с ним не знаком. И вообще мне пофиг кто он. Кстати и обсуждение этого вопроса здесь неуместно.- Не, Киркоров не нравится. Слащавый такой - одним словом румын.- Так он же болгарин.- Да? А какая разница?(с)
Akim15 Опубліковано 20 Серпня, 2009 в 11:40 #45 Опубліковано 20 Серпня, 2009 в 11:40 що не говоріть, а Кольт зрівнює шанси!
Jack Опубліковано 20 Серпня, 2009 в 12:01 #46 Опубліковано 20 Серпня, 2009 в 12:01 тих наркоманів типу "крутеликів" давно пора поставити на місце
Egoist Опубліковано 20 Серпня, 2009 в 13:00 #47 Опубліковано 20 Серпня, 2009 в 13:00 Думаю, більшість не спеціально (спеціально) накривала (сильно/не сильно) пішохода водою з калюжі. Питання: чи хтось зупинявся після цього щоб вибачитись або щось на зразок цього? было дело,сознаюсь! Обрызгал (на очень маленькой скорости, до 10км\ч), с ног до головы(такая калужа попалась )! Остановился,попросил ИЗВИНЕНИЯ, предложил подвезти .. куда скажет!
kleber Опубліковано 20 Серпня, 2009 в 13:16 #48 Опубліковано 20 Серпня, 2009 в 13:16 а если бы был закон об оружии принят типа штатовского - дедок достал бы из-за пазухи узи и пошматовал бы дэбила...Все были бы очень-очень вежливые, жить-то всем хочется...100%! беспредел і їхні панти бистро би кончілись...
Rock Опубліковано 20 Серпня, 2009 в 14:03 #49 Опубліковано 20 Серпня, 2009 в 14:03 было дело,сознаюсь! Обрызгал (на очень маленькой скорости, до 10км\ч), с ног до головы(такая калужа попалась )! Остановился,попросил ИЗВИНЕНИЯ, предложил подвезти .. куда скажет! А по ніку 'Egoist' не скажеш
SunSeth Опубліковано 20 Серпня, 2009 в 19:51 #50 Опубліковано 20 Серпня, 2009 в 19:51 Власне беру Сайгу і йду в приват банк Так! Покажи їм Термінатор-1. Запитай про Сару Коннор і скажи: ай'л бі бек.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.