Перейти до змісту

Слот памяти SDRam

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Вопрос - пластина памяти SDRam 256 Мб при установке в слот на материнку показывает только 126 Мб С чем это может быть связано и как будет работать компутер?

Опубліковано
чипов на памяти сколько?

4ре?

8 чипов..... но какую ни ставлю память видит ровно половину..... в принципе видит и х... с ним...... как это может повлиять на работу? будут ли глюки?

Опубліковано

Глюків небуде просто память працюватиме на меншій частоті. Ти конкретніше опиши память SDRAM типа PC100 чи PC133 . І яка планка вже стоїть?

Опубліковано

Спробуй поставити 2 по 128. Щоб було зайнято 2 банка пам'яті. Абож материнка просто не підтримує частоту, на якій повинна працювати пам'ять.

Я так розумію, це щось стареньке. ? Який чіпсет і слот?

Опубліковано
Спробуй поставити 2 по 128. Щоб було зайнято 2 банка пам'яті. Абож материнка просто не підтримує частоту, на якій повинна працювати пам'ять.

Я так розумію, це щось стареньке. ? Який чіпсет і слот?

Да старенькое....... ВХ Master материнка слот процессора one.... 4 слота СДРам ставил 1 пластину 256 133 видит 128..... ставил 2 по 128 видит 128...... 2х64 - 64.......

Опубліковано

Треба підбирати пам'ять. Кількість чіпів не все визначає. Тут треба розбиратися з кількістью банок пам'яті, які підтримуються.

Колись стикався. Одна 128 бачилася нормально, а кілька інших - лише на половину, по 64 Мб.

Загалом на працездатність це не впливає. Шкода лише, що фактично стоїть 256, а задіюється лише 128.

nikolas, частоти тут ні до чого. Та й i440BX по номіналу лише 100 MHz підтримує.

Опубліковано

Всем спасибо за консультации........ пямять 16 чиповую искать естественно не буду.......буду пользовать так как есть, жаль конечно что вся память не видна как положено....., но лучше так, чем никак вообще.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...