Перейти до змісту

Symbian OS

Jack

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Можливо я щось і не розумію.... але хіба смартфони під сімбіаном відносяться до PDA?

PDA це КПК. а щось смарти під сімбіаном ніколи не чув щоб називали кпк :)

так про кпк-шний софт писати тут (вінмобайл) чи про сімбіановський?

Опубліковано
Можливо я щось і не розумію.... але хіба смартфони під сімбіаном відносяться до PDA?

До 6 версії Symbian OS називалась PSION і на ній випускались досить цікаві апарати, які відносились до класу PDA

Крім того, треба визначитись -- що для тебе PDA? В перекладі ця абревіатура означає "персональний цифровий помічник". На сьогоднішній день смарти на Symbian OS набагато більш "помічники", ніж багато КПК на Windows Mobile або Palm OS. І не менш персональні, і не менш цифрові. :)

Так що до PDA запросто можна віднести апарати і на WinMobile, і на Symbian OS, і на PalmOS, і на WebOS, і на Android, і iPhone і навіть iPod Touch. Ну і на лінуксі таких апаратів вистачає.

PDA це КПК. а щось смарти під сімбіаном ніколи не чув щоб називали кпк :)

А я чомусь завжди вважав, що КПК = Кишеньковий ПК = Pocket PC = PPC :)

так про кпк-шний софт писати тут (вінмобайл) чи про сімбіановський?

А от тут вважаю, що правильніше всього буде в цьому топіку дати кілька ссилок і закрити його :)

www.4pda.ru

www.dimonvideo.ru

www.allnokia.ru

Особливо недоцільно розвивати на нашому форумі цю тематику в зв'язку з величезною різноманітністю операційних систем і їх версій. Одних лише більш-менш популярних версій Symbian OS (які далеко не завжди мають зворотню сумісність) є штук 7 чи 8. І під кожну є сотні і тисячі програм. Структура нашого форуму просто не розрахована на зручне систематизоване подання всієї потрібної інформації по кожній версії кожної ОС. Для цього краще використовувати спеціалізовані ресурси.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...