Перейти до змісту

Гаррі Поттер у Промені

Tolik_lt

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
обідно ...

всі дивляться нормальне кіно, на м*яких кріслах =)

а ми як всігда ...

В ровенском Кинопалаце стулья тоже старые, твердые и ободранные. Мягкие и удобные кресла обычно в новых киевских кинотеатрах вроде мультиплекса в "Блокбастере" :)

Був вчора в "Блокбастері", в "Промінь" більше не піду <_<

Опубліковано
обідно ...

всі дивляться нормальне кіно, на м*яких кріслах =)

а ми як всігда ...

В ровенском Кинопалаце стулья тоже старые, твердые и ободранные. Мягкие и удобные кресла обычно в новых киевских кинотеатрах вроде мультиплекса в "Блокбастере" :)

Був вчора в "Блокбастері", в "Промінь" більше не піду <_<

Я собі таке разів з 10-ть говорив, а можливо і більше... Відвідавши нормальнй кінотеатр про "Промінь" складається думка, як про повний відстій 80-их років. Але з часом 9можливо через місяць - другий) все стає на свої місця і в "Промінь" я знову з друзями заглядуємо, але до нового походу в нормальний кінотеатр. І так триває вже років зо 3-ри, якщо не більше...

Опубліковано

Який сенс зараз будувати кінотеатр, якщо за роки два-три, буде кіно в будівлі що навпроти Фокстроту на Волі, а потім і в Порт-Сіті ( власні припущення) не будуть такі ж здорові розважальні центри без кінотеатру.

І що робити потім з тим кінотеатром в який мало хто ходитиме, не думаю що він за три роки виправдає капіталовкладення.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...