Перейти до змісту

Надзвичайна подія в Трускавці


vanus

Рекомендовані повідомлення

Ужас просто, как жаль человека :(

PS: Там в коментах другая ссылка на статью:

http://novaya.com.ua/?/articles/2008/12/08/144339-2

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мешканця міста Камінь-Каширський Волинської області Володимира Богуту, який прикувався до лави у центрі Львова, вимагаючи об’єктивного розслідування смерті свого сина у січні 2007 року у Трускавці, забрали в Галицький райвідділ міліції міста Львова. Про це сьогодні, 6 серпня, Володимир Богута повідомив ЗІКу з райвідділку міліції.

Як повідомив Богута, сьогодні вранці він мав намір перейти з місця біля пам’ятника Шевченку і прикуватися біля статуї Матері Божої на пр. Свободи у Львові, оскільки звідти його просила забратися міліція. Вже біля Матері Божої, як розповів чоловік, на нього напали люди в цивільному і забрали його до Галицького райвідділку міліції.

«Тут мені кажуть, що я щось роблю незаконне. Перевіряють мої сумки без моєї на те згоди. Вимагають у мене плакати. Навіть забороняють говорити по телефону», – встиг розповісти чоловік.

На цьому зв’язок раптово обірвався. Схоже на те, що в Володимира Богути вирвали з рук телефон.

zik

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

чим далі "росте" наша молода держава тим більше "маразм крепчает". НАх.. нам потрібна така держава і такі суди та міліція і інші посадовці яким на всіх наср... А людину (батька) дуже шкода як і загубленого життя його сина. ........така от "дермократія" - малята........

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 2 тижня потому...

Єдине, що у цьому всьому вселяє надію, це те, що про це хоч стає відомо всім.. 10 років тому про такі речі ніхто не знав і всі дружно мовчали.. Дивишся, може прийдемо кудись..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Рома був моїм другом, навчались в одній школі. Довгий час разом виступали в різних шкільних масових заходах. Часто їздив з ним на відпочинок. Пацан був суперовий та життєрадісний, ніколи не повірю що він вчинив самогубство. Дай Бог батькові добитись правди, хоча це буде нелегко або й неможливо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...