Ha3aP Опубліковано 1 Серпня, 2021 в 06:39 #326 Опубліковано 1 Серпня, 2021 в 06:39 Я скоріше повірю в те що люди розбіглись якраз із-за брєда який несе Вітя в кожній темі. Бо заходиш привітати Одменів, а тут знову Вітя про заговір жидо-масонів розповідає і як його бубуочку безпідставно ображають! P.S. Одмени, вітаю минулим професійним святом
Nokian Опубліковано 1 Серпня, 2021 в 07:21 #327 Опубліковано 1 Серпня, 2021 в 07:21 Якраз я спочатку привітав ,а потім Женя зі скуки,чи щоб себе показати почав про пук в муку,облажався і тд, ну про те,в чому він розбирається Назар,тобі ЯКИМИ БУКВАМИ НАПИСАТИ,ЩО Я НЕ ОБРАЖАЮСЯ? Просто констатую факт і показую причину . Як і універсальність цієї причини для всіх спільнот різних рівнів. Якщо хтось цього не розуміє,то це його проблема. Я більше переймаюсь,що не зрозумію когось
Zheny@ Опубліковано 1 Серпня, 2021 в 09:48 Автор #328 Опубліковано 1 Серпня, 2021 в 09:48 2 годин тому, Nokian сказано: Я більше переймаюсь,що не зрозумію когось Да ладно! Ти, походу, й половину того, що тут пишеш, не розумієш! 2 годин тому, Nokian сказано: Якщо хтось цього не розуміє,то це його проблема. .... 2 годин тому, Nokian сказано: Женя зі скуки,чи щоб себе показати почав про пук в муку,облажався і тд, ну про те,в чому він розбирається Бо ти реально в борошно бзданув. Якщо я не розумію чогось - то я туди й не лізу. Стараюся, принаймні! А ти змішав мух і котлети. Бо ніфіга не в темі!
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.