Перейти до змісту

Принтер для друку обложок ДВД боксів і дисків

Рекомендовані повідомлення

Створив тему тут бо іншого місця не знайшов. Колись при купівлі ПК куплявся і принтер Кенон пріхма ІР 1200. Благополучно пропрацювавши 1,5 роки спочив у раю для техніки :D . (позасихали намертво головки) Тепер мені прийшла в голову ідея купити принтера в основному для невеликого друку обложок і двд дисків (Вирішив створити власну медіатеку) Що ви можете порадити не дороге але щоб на середньому рівні за якістю, ціна теж повинна бути мала і середня? Бо у струменевих я взагалі майже не розбираюсь. (Одне діло коли декілька кольорових сторінок надрукувати + схеми, а зовсім інше обложки і друк на двд) :huh: . Мені потрібне щось не дороге. Думаю нагрузка буде не велика Не більше 5-6 обложок з дисками на тиждень, а можливо й меньша ^_^ .І як називається функція нанесення фарби принтером на диск?. Бо ніяк в хотлайні не зміг відшукати потрібний параметер для пошуку принтерів з такою функцією. Буду дуже вдячний за допомогу. P. S. Це не для піратства, а для особистого естетичного насолодження красиво оформленою двд стійкою :P

+ Можливо хтось знає чи є у Луцьку фірми по продажу таких матеріалів: двд, сд диски для нанесення малюнків, двд сд бокси - я маю на увазі дешевше чим на варшавці або в Там-Тамі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

диски малював на Епсоні R 290. Якість картинки на диску супер. Малбнок теж на обложку виходить гарно (всетаки фото принтер.)

з мінусів якщо мокрими пальцями взяти диск гаплик краска попливе в тих місцях.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще одне запитання: Знайшов я обложку і на бокс, двд диск якою програмою мені їх роздруковувати? Адже обложка уже зроблена?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в неро починаючи з 6 версії така штука як Coverdesigner. Пробував багато прог це найкраща (для мене)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в неро починаючи з 6 версії така штука як Coverdesigner. Пробував багато прог це найкраща (для мене)

Мені цікаво скільки коштує ваш принтер? та краска для нього. І ось вам для прикладу уже готова обложка як мені її роздрукувати? Адже в неро тільки створювати можливо, а роздрукувати уже готовий екземпляр? На диск ще зрозумів там є можливість просто дадати потрібний малюнок.

post-6301-1248955525.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

коли брав принтер коштував десь до тисячі. Краску купляю картриджи не оригінал десь 30 грн картридж (всього 6).

Заправляти не пробував поки.

в неро можна і створити і готву кртинку роздуркувати без проблем.

На диск малювати ця прога не катить лише на обложку. НА диск малювати найкраще софтом який буде з принтюком у випадку епсона це cdprint

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

коли брав принтер коштував десь до тисячі. Краску купляю картриджи не оригінал десь 30 грн картридж (всього 6).

Заправляти не пробував поки.

в неро можна і створити і готву кртинку роздуркувати без проблем.

На диск малювати ця прога не катить лише на обложку. НА диск малювати найкраще софтом який буде з принтюком у випадку епсона це cdprint

А наскільки сторінок хватає краски? (Тобто якщо друкувати типу фотографії і тд? Ну хоча би приблизно?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я ще чув про таку штуку як лак для дисків. щоб захистити від стирання фарби і для придання красивого блиску. Ніхто в Луцьку такої штуки не бачив?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На рахунок на скільки вистачає не знаю це для мене неосновний принтер, Епсон тільки для малюнків і дисків ну ще відкритки підписую.

На рахунок лаку. Спеціально для дисків не знайшов купляв колись для машин лак (в балончику як краска тільки лак). Штиняє скотина довго. красити треба щоб не було пилу інакше весь юуде на диску має лежати диск майже по уровню інакше вийде лажа з одного боку лак тонкий з іншого грубий і диск буде фігово читатись + є можливість що диск нахрен лопне в приводі бо буде не рівно лежати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

про згаданий R290 - сам маю такого. Правда одразу купив СНПЧ і не парюся!

Неро (7 чи 8 версії) чудово справляється із поставленими задачами. А також драйвери і програми, що йдуть в комплекті до принтера також роблять чудеса :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можливо ще хтось із бордівців користується подібними принтерами в межах цінового діапазону 100-200$ Головні критерії не дороговизна друку та надійність експлуатації.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 6 місяців потому...
Можливо ще хтось із бордівців користується подібними принтерами в межах цінового діапазону 100-200$ Головні критерії не дороговизна друку та надійність експлуатації.

Користуюсь Canon Pixma 3000 вже більше 3 років. Купував десь в районі 130дол.

Переваги - має 4 контейнера для фарби, які легко заправляються шприцом, купив запасні неоригінальні контейнери які коштують близько 3дол. за штуку. Чудово друкує на дисках і на маленьких теж. Заливаю якщо потрібно зверху диски жіночим лаком для волосся сильної фіксації.

3000 вже не випускають, а шкода там контенери не чіповані були, зараз з'явився таки Canon Pixma iP4700 по ціні близько 1000грн.

Ось характеристики http://www.canon.ru/products/about.asp?id=2771

Диски по хорошій ціні можна купити у "Системс" на Л.Українки, 35 там же замовити і принтер.

Будуть питання звони, може ще щось пораджу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Epson R390, відразу встановив СБПЧ, заливаю фарпбу InkTek. На дисках малює гарно. Проблем з встановленням СБПЧ ніяких.

Обкладинки та диски друкую за допомогою програми Acoustica CD Label Maker. Обкладинки беру з сайту oblozhki.net

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Користуюсь принтером Epson Stylus Photo T50:

• Формат паперу  - А4 (297х210 мм)
  • Для ч/б та кольорового друку - 5760x1440 dpi
  • Інтерфейс - USB 2.0
  • Кількість кольорів - 6
  • Фотодрук
  • Технологія друку -  п'єзоелектрична струменева
  • Автоподача паперу - 120 листів
  • Можливість друку без полів
  • Друк на CD/DVD
  • Відразу ж підключив СНПЧ, встановлюється легко, без проблем.
На мою думку:
Достоїнства:
  • адекватна ціна;
  • Відмінна кольоропередача, відмінна передача дрібних деталей;
  • відмінна якість друку (навіть при використанні "не рідних" чорнил а СНПЧ);
  • доступність та легкість в установці СНПЧ,
  • порівняно тихий в роботі;
  • Зручне керування драйвером (можливість зміни установок по кольорах, насиченості та контрасту)
  • Друк на CD/DVD

Недоліки:

• Висока вартість оригінальних картриджів (Хоча це нівелюється використанням СНПЧ)
  • З'явився датчик відкритої кришки (його не було в попереднику R270). Тому, кому потрібно споглядати процес друку, доведеться обманювати цей датчик (увіткнути сірник або аналог сірника). Це теж жодного разу не проблема.
  • Відсутність USB-порту для Direct-друку (але це лише для тих проблема, в кого немає комп'ютера і звик друкувати напряму). Але по великому рахунку це також не проблема.
  • Не самий швидкий друк на CD/DVD (хоча мене влаштовує)

Взагалі користуюсь ним півроку. І особливих недоліків не помітив. Максимальну нагрузку, яку я йому давав за кілька годин - біля 300 сторінок повнокольорового друку (з 60% заповненням листів). При цьому ніяких глюків не спостерігалось. Тільки що подивився свіжі ціни в інтернеті - від 1016 до 1110грн. Навіть з покупкою СНПЧ в 200 у.о. можна вкластись.

На диски друкую програмкою Print CD (Була на диску Epson Software в комплекті з принтером). Дуже невибаглива і проста в роботі. Підтримує більшість графічних форматів.

Для розробки і друку етикеток не користуюсь спеціалізованим ПЗ. Використовую графічний пакет CorelDraw. Аналогічно і для друку фото на фотопапері.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...