Перейти до змісту

Новый компютер, например

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

CPU C2Q Q8200 2,33Ghz/4Mb/1333Box LGA775 1450

MB GigaByte GA-X48-DQ6 1250

оперативка GoodRam 1Gb DDR2 800MHz не менше як 4 планки це буде десь 450

вінт Western Digital 640Gb 550

відео GigaByte ATI RADEON HD4870 512 MB 1300

корпус будь який + БЖ FSP Blue Storm II 500W 700

і маємо 5700

Опубліковано

Краще 1Гб планкі ОЗУ вже не ставити.

1. 2Гб 1ю планкою стоять на 1-2долара дешевше ніж 2х1Гб

2. Якщо розганяти 2 планкі буде легше ніж 4

3. Якщо захоч потім зробити 8Гб буде простіше

Опубліковано
Адекватний корпус. Піде.
корпус можна і за 150грн купити, такий як в мене 10ти кілограмовий smile.gif

Маєш бажання помірятися піською? ;)мій корпус

Вибір топікстартера цілком нормальний вистачить. А от на рахунок БЖ - порада: ОБОВ'ЯЗКОВО із 120мм чи навіть 140мм вентилятором. Ну і від 460 чесних Ватт (не китайських в піку напруги).

Вибір із :

Chieftec

Zalman

cooler master

типу того.

Заміть, ініціатором "потягатися" піськами корпусами був - ти!

А я, просто звернув увагу на те, що за невеликі гроші можна купити доволі якісного і нестрашного корпуса. :) + до нього якісного БЖ.

А не купувати комплект, потребуючий подальшого заміни БЖ.

а понти, є понти....

нічого особистого.

Опубліковано

корпус -- дуже важлива деталь в ПК. Від корпуса залежить шумність комп'ютера, наявність вібрацій, правильне охолодження (спрямування повітряного потоку), зручність зборки, обслуговування і користування. Дуже рекомендую купити корпус Chieftech (хоча б з дешевших серій). Якщо вдасться -- купуй без блока живлення, або з блоком живлення не менше 450-500 Ват (як на свою ціну, блоки живлення в Chieftech досить непогані, тільки трішки шумні).

Опубліковано

Звісно, мені здається, що Chieftech один з якісного сімейства б.ж. що найпоширеніші у Луцьку і вибиратимеш саме з них. І ось коли вибиратимеш необхідно звернути особливу увагу крім потужності, ще й на стандарт, який має бути не нище 2.3, бо 500Вт стандарту 2.0, 2.03 і 2.3 це різні речі! Крім якості струму різниця полягає у наявних роз"ємах від б.ж. (наприклад 8пін на проц. і т.д.) Ціна між стандартами також може різнитися.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...