Перейти до змісту

Пароль до картки пам"яті MicroSD

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Маю картку пам"яті MicroSD 1Gb, вставлена в Nokia 6120. Здається ніякого паролю я там не встановлював. Коли ж вставляю її в телефон Nokia 3110с, то вона його вимагає. Можливо є якийсь пароль по дефолту? підкажіть, як його зняти, щоб вона працювала на Nokia 3110с

Опубліковано
Може код це код захисту, котрий в нокіях заводський 12345 ? ( але я не впевнений )

пробував 12345, 0000 - невірні

Опубліковано

Якщо на ній непотрібна інформація можна спробувати її відформатувати... Як правило після цього просить ввести нову назву карту пам’яті і пароль...

Опубліковано
Якщо на ній непотрібна інформація можна спробувати її відформатувати... Як правило після цього просить ввести нову назву карту пам’яті і пароль...

можна... але не бажано :) звичайно спробую, але це вже на крайній випадок, якшо не буде інших виходів

Опубліковано

Форматування не допоможе. Мав подібну проблему десь 2 роки тому з такою ж картою, виникла після перепрошивки Nokia 6233- так і не вирішив. Дешевше для власних нервів нову купити ;)

Опубліковано

Форматування не допоможе. Якщо інформація не потрібна, то пароль можна знищити за кілька секунд разом з усіма даними на картці спеціальним пристроєм. На виході получається чиста флешка, яку потрібно відформатувати.

Якщо інформація важлива і дуже потрібна - звертайся в СЦ. Тільки тоді треба також і телефон, на якому здійснювалося блокування картки.

Опубліковано

мав таку траблу тільки телефон був гнусмус. Через кардрідер форматнув і усё запрацювало.

Опубліковано

Розблокувати можна 3ма способами.

1. Вставити карту в оригінальну нокію N95 (може є в когось з друзів) і відформатувати, вона ніяких паролів не питає, на відміну від інших моделей.

2. Через кардрідер і спеціальну програмку (на жаль не згадаю як називається) підібрати пароль, *це займе від 12 годин*.

3. Через перехідник вставити карту в КПК через системну утиліту роботи з памяттю знищити розділ nb0 карти памяті, потім створити його заново, після чого відформатувати.

Опубліковано
пароль можна знищити за кілька секунд разом з усіма даними на картці спеціальним пристроєм.

яким саме пристроєм?)

дякую всім за допомогу, буду пробувати, що зможу :)

а вже потім відпишу

Опубліковано
яким саме пристроєм?)

MMC-Unlocker така маленька штучка схожа на картрідер, вставляєш в нього флешку, потім вставляєш в ЮСБ порт, там секунд 10 блимає червона лампочка, і якщо все добре - засвічується зелена, от і все, карта розблокована. Коштувало воно колись 95 грн. Не знаю яка ціна зараз.

• 4 тижня потому...
Опубліковано

відформатував картку в телефоні Nokia N95, після чого нового паролю не питало :)

ось і все, дякую всім за поради

Опубліковано
...

1. Вставити карту в оригінальну нокію N95 (може є в когось з друзів) і відформатувати, вона ніяких паролів не питає, на відміну від інших моделей...

В любой смарт s60 3rd Edition (и выше) ;)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...