Перейти до змісту

Ну просто немає слів.........

HelloBoy

Рекомендовані повідомлення

пореготав - дякую :smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 80
  • Створено
  • Остання відповідь

Людей, які не вміють ставити Вінду є дуже багато. Я кілька років назад дуже часто ставив, та і зараз інколи знайомі чи друзі просять. Маю, наприклад, хорошого знайого, якому, приблизно раз в 6 місців переставляю або чищу систему на ноуті і ПК на протязі вже 5 років. Він, якби захотів - вже давним-давно навчився б сам, але йому воно не потрібно, йому простіше заплатити гроші людині, яка все налаштує і воно робитиме, а не забивати собі голову тим, що він вважає непотрібним для себе.

Ставить людина ОС за гроші - ну нехай собі ставить, інша справа, що судячи по оголошенню, якісно вона цього зробити не зможе.

На рахунок ліцензійності - зрозуміло, що ставить софт він неліцензійний. Думаю, що вдома ліцензійна Вінда стоїть можливо в 1 людини з 1000. Певні органи з доброго дива не можуть зайти до тебе в хату і перевірити чи стоїть в тебе ліцензійний софт, чи не ліцензійний.

Що говорити за ліцензійність, якщо в дуже багатьох державних установах стоїть піратка (сам працював в такій установі і знаю як там з ліцензіями :D ).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що говорити за ліцензійність, якщо в дуже багатьох державних установах стоїть піратка (сам працював в такій установі і знаю як там з ліцензіями :D ).

Не буде ж держава з себе стягувать)

В одній установі порядка 30 компів, ліцензійна тільки 1С.. але тільки на одному з 2х серверів) інша крякнута

Навіть два термінальні сервака під win2003 поставлені з образа nnm-club))

Читав недавно, здається в Франції, всю поліцію перевели на ubuntu.

Зекономили дуже й дуже багато :)

ЗІ. найшов)

Во Франции в 2007 году в Парламенте отказались от использования Windows XP и перешли на использование Ubuntu, а в 2008 году было объявлено о планомерном переводе на эту ОС более 70 тыс. компьютеров полиции. Ubuntu используется как система по умолчанию в школах Грузии, Македонии. В Испании разворачивается проект на более чем 400 тыс. компьютерных систем с Ubuntu для учебных заведений. В 2008 году на Ubuntu переведено от 5 до 8 тысяч десктопов, в последующие 4 года будет переводиться по 12—15 тысяч компьютеров ежегодно во всех отделах полиции в пределах Франции
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

к вопросу о лицензионности:

Двух москвичей посадили за пиратский Adobe

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

к вопросу о лицензионности:

Двух москвичей посадили за пиратский Adobe

В Росії взагалі травля, софт це тільки піщинка в пустелі...

Іноді читаючи деякі їх новини, або спілкуючись з "братніми" розумію що у нас порівняно ще можна жити, а в них там тоталітаризм на фоні глобальної анархії.

З другої сторони все це жоска показуха.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на біса мені ОС Неро, якщо маленький, гарненький, зручний і простий SCDwriter має всі необхідні мені функції і навіть більше?

Подарунок на День сисадміна! :)

Вероятно, большинству из тех, кто когда-либо записывал на ПК "болванки", прекрасно известны достоинства прославленного программного пакета от Nero. Одна беда - приложение предлагалось исключительно в коммерческом варианте, а многие из сопутствующих основной функции возможностей, наподобие редактирования фото и видео, делали ПО чересчур универсальным, добавляя к стоимости продукта не один доллар.

Выход из положения в основном заключался в использовании бесплатных альтернативных программ для "прожига" и операций над мультимедиа-файлами, а иногда, чего греха таить, в совершении некоторых действий с самим ПО от Nero, сомнительных с точки зрения законодательства. Но с сегодняшнего дня все изменилось - компания решила последовать иным путем, нежели запроторившая в места не столь отдаленные двоих москвичей Adobe, и на сайте появилась бесплатная версия Nero 9. Как говорит производитель, "что может быть лучше, чем бесплатно? Бесплатно навсегда!" - свободная от коммерческих оков редакция может использоваться неограниченное время. Функциональность представлена базовым набором: копирование и запись дисков CD и DVD. Программа совместима с Windows 7, файл установки занимает 55 Мб.

Невже ти навіть після цього не поставиш собі Неро? ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...