Перейти до змісту

Ну просто немає слів.........

HelloBoy

Рекомендовані повідомлення

Що з бідного студента візьмеш? Заробляє як може. Законо в нас це зробити складно. Будеш більше винен, ніж заробиш.

Можна сказати, що продається послуга. Яке йому діло до того, звідки у вас дистрибутив ОС чи програма якась? Він ж лише встановлює :P

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 80
  • Створено
  • Остання відповідь

HelloBoy, не зрозумів твого обурення. Подзвони на Медію, запитай, скільки це там коштує.

Саня, це тільки у нас вважається, що "Законо в нас це зробити складно". Вітаю - ти щирий українець. Хто хоче робити, той робить. А хто не хоче, той, зазвичай, тільки флейм розводить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ви шо всі подуріли чі що? за 1.5год роботи 60-70 грн заробляти чі що? йомайо!

нафік тоді вам освіта?! ідіть ставте віндовси і будете багатіями!

Я придумал, а дафайте собирёмся и дадим пилюлей тем кто такие объявления развешивает! :P:D:P:D

так сказать: - а шоб було!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Yuraul я "зїздив" 2 компютера( зараз 3) і всі купляв в Медіі!

такшо не потрібно мені розказувать! нарахунок цін і обслуговування!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Було вже в Приколах Луцька, але трохи інший варіант)

N9JizBH3FN.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тож так всім нада вінду ставити всі такі "криворукі"..... дай в мене таке враження що тут одні бізнесмени-міліонери круглосуточно заробляють гроші

шо навіть 2 часіка на 3,6 чі 12 місяців немає щоб переставити вінду?!

я створив цю тему тому що подібні оголошення мол " вінда не дорого" або ""дешевий"ліцензійний" софт" вже осто....здили ( вибачайте)

прям такі до цього "народного" умельця-хакера ше ніхто таке не робив?! да було їх лопатою греби!

і ніколи вони нафік нікому не потрібні!

а на рахунок заробітку... якшо треба так гроші грузчики всегда треба! завжди стабільний заробіток не "міліони" як цім перенастройщіком, але заробіток!

і ше одне.... тут я замітив, в багатьох воно проявляється як чітання між строчками, тобто вони не "вловлюють" суть написаного людиною і починають

гнати всяку бурду!

тобі заздрісно, чи що? за заборах пишуть "йди на йух", то тобі не осто...ує ??? Не подобається - не читай. Даної послуги потребує реально багато людей, які з радістю заплатять, аби було кому. Грузчиком іди сам працюй, для цього багато розуму не треба. І хотів би я побачити "міліони" які заробляються таким методом.

Автор оголошення робить нормально, надає послугу яку ще багато хто потребує.Друге питання, наскільки це незаконно і чи піймають його.Але то його особисте і імхо хай краще займається цим, ніж краде\розгружає вагони.

П.С. сам часом займаюся подібним,бо маю відповідну клієнтуру (повір, такі люди є і багато). Беру більше, ібо я не стану сидіти півтори години за 50 грн.На жаль ще не "міліонер"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Але то його особисте і імхо хай краще займається цим, ніж краде\розгружає вагони.

Чим тобі робота вантажника не подобається?) :D

Підробляв, коли студентом був) Нічого, живий і здоровий морально і фізично :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тож так всім нада вінду ставити всі такі "криворукі"..... дай в мене таке враження що тут одні бізнесмени-міліонери круглосуточно заробляють гроші

шо навіть 2 часіка на 3,6 чі 12 місяців немає щоб переставити вінду?!

я створив цю тему тому що подібні оголошення мол " вінда не дорого" або ""дешевий"ліцензійний" софт" вже осто....здили ( вибачайте)

прям такі до цього "народного" умельця-хакера ше ніхто таке не робив?! да було їх лопатою греби!

і ніколи вони нафік нікому не потрібні!

а на рахунок заробітку... якшо треба так гроші грузчики всегда треба! завжди стабільний заробіток не "міліони" як цім перенастройщіком, але заробіток!

і ше одне.... тут я замітив, в багатьох воно проявляється як чітання між строчками, тобто вони не "вловлюють" суть написаного людиною і починають

гнати всяку бурду!

Скільки тобі рочків?

Тебе жаба давить, що хтось заробляє 50 грн на годину, до того ж не гоповськими методами? Якщо ти вважаєш, що це великий заробіток -- мені тебе шкода. Особливо, якщо враховувати, що це не "конвеєрна" робота, якщо знайдеться 2-3 клієнти на тиждень -- це вже добре.

Хочеш працювати вантажником -- повний вперед. Кожен заробляє як вміє. Принаймні людина не просить "пару копійок" на вулиці.

Не подобаються оголошення -- не читай. Крім всього іншого, спочатку писати навчись, а потім когось критикуй. Людині з таким рівнем грамотності, як в тебе, я свій комп'ютер точно не довірив би.

Будь-який бізнес (навть такий дрібний і примітивний, який рекламується цим оголошенням) проходить випробування часом. Якщо така послуга знайде свого споживача -- от і добре, що є люди, здатні її надавати. Якщо ж ні -- людина зрозуміє, що це не варіант заробляти гроші і знайде іншу роботу.

Оголошення про заміну вимикачів, розеток, змішувачів, сифонів, поклейку шпалерів і інші тебе не дратують? А чому? Це ж елементарні речі, замінити розетку або поклеїти шпалери може будь-яка домогосподарка! Для цього потрібно знати менше, ніж для того, щоб перевстановити ОС. Що, всі такі бізнесмени-мільйонери, що не можуть виділити пів години раз на п'ять років, щоб замінити змішувач чи сифон?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Але то його особисте і імхо хай краще займається цим, ніж краде\розгружає вагони.

Чим тобі робота вантажника не подобається?) :D

Підробляв, коли студентом був) Нічого, живий і здоровий морально і фізично :)

бо більше ціную роботу розумову а не фізичну. І тут встановлення вінди явно має переваги.Я теж був студентом і на мому 1-у курсі комп"ютерів ще не було , але грузчиком не підробляв (здається)...було стрьомно за своє здоров"я... копав городи сбу-шнікам, на типографії коробочки складав, клеїв оголошення, організовував мітинги...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До речі, на рахунок законності/незаконності) Ось вам цікава статейка, натрапив на неї колись)

Лицензии на "Windows" недействительны в Украине

Лицензия GPL, с которой распространяется программное обеспечение с открытым кодом, формально недействительна в Украине, как и лицензия на ОС "Windows", которую пользователь получает при покупке системы. Такое заявление на конференции "Развитие электронного бизнеса Украины в рамках единого сообщества" сделал Алексей Арданов, главный специалист отдела по вопросам авторского права и смежных прав Государственного департамента интеллектуальной собственности.

Как передает корреспондент ЛІГАБізнесІнформ, А.Арданов отметил, что, согласно украинскому законодательству, любой договор между сторонами действителен, если под ним поставлена подпись. В случае, когда это электронный документ - он должен быть подписан электронной подписью. В то же время, лицензия GPL не предусматривает подписи. Аналогичная ситуация происходит при покупке пользователем коробочной версии ОС "Windows" - он нигде не ставит своей подписи.

Напомним, "General Public License" (GPL) - универсальная общественная лицензия, часто называемая также "copyleft". Данная лицензия не ограничивает право пользователя на распространение, копирование и изменение программного обеспечения, пока исходные коды остаются доступны общественности. GPL, по сути, явилась концептуально новой "схемой" лицензирования, так как традиционный баланс интересов сместился от интересов самого автора к интересам всего сообщества пользователей свободных программ в целом. Например, коммерческие компании, которые "продают" дистрибутивы "Linux", зарабатывают деньги не на самих продажах дистрибутивов (можно свободно скачать их из Интернет), а за официальную сервисную поддержку данного продукта.

ЛIГАБiзнесIнформ

Информационное агентство

www.liga.net

Так що хай хлопець (до речі не факт :) ) працює і заробляє :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

бо більше ціную роботу розумову а не фізичну. І тут встановлення вінди явно має переваги.Я теж був студентом і на мому 1-у курсі комп"ютерів ще не було , але грузчиком не підробляв (здається)...було стрьомно за своє здоров"я... копав городи сбу-шнікам, на типографії коробочки складав, клеїв оголошення, організовував мітинги...

Ну це фактично те саме) Якщо є можливість підробити, то чому б ні) А вантажником мені було стрьомно не за здоров'я, а за продукцію в скляних банках, яка так і хотіла зі спайок вирватись) З майонезами і кетчупами то легше було)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

згадав історію :)

Отправили меня на переговоры к новому клиенту. В офисе 22 компьютера; требуется привести всё в порядок, поднять домен, терминальный и файловый серверы, компы обновить, винды лицензионные поставить и сделать ещё целый список важных дел. Согласовали фронт работ, я уехал составлять смету. Отправляем на следующий день — услуг насчитали в итоге на 60 тысяч. При условии заключения долгосрочного договора на обслуживание согласились на скидку почти вполовину.

На следующий день звонит тётенька со стороны заказчика и заявляет:

— 30 тысяч — это очень дорого! У меня племянник есть, Петя, в седьмом классе учится, очень способный, в компьютерах хорошо разбирается! Он говорит, что половины из вашего списка он не умеет, но если бы умел, сделал бы за 15!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

племянник Петя всегда найдется...

причем хуже всего, когда это племянник того, кто визирует счета и ему это племянник дома поставил все, чтоб и порнушку посмотреть и в игрушку поиграться...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

що ви вцеплись за ліцензійність софту ......... типу у вас він весь ліцензійний. Навіть в деяких магазинах(небеде називати ці магазини по Радянській) ставлять всім відомі звері і т.п. за годину півтори........і це коштує 50-100 грн. недумаю що кожному свому клієнту вони дають ліцензійний серійник, припустим, на ХР чи вісту(за 50-100 грн аж смішно). тому я думаю нема чого наїжати ........ хай заробляють як можуть добре хоч некрадуть і небомблять квартири як написано було вище.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Почитав - поплакав зо сміху із реплік та постів. Тепер по порядку:

1) - Оголошення - діло рук дитини (хлопчина до 20 років) який хоче заробляти сам (Plum молодчина, от лише виправдати його хоче, щодо прейскуранту цін на РОБОТУ.) , за що йому (автору оголошення) великий РЕСПЕКТ, (справді - не пішов у п'яних гаманці витягати із кишень). Єдиний його недолік - незнання закону. b0rg правий щодо колекції дисків та дискет. 101% правди.

2) - Якби порахувати ті гроші, що я за рік потратив на "розваги" - пиво/до_пива/і т.д. - купив би не одну ліцензійну вінду. (Ану гравці іграшок - хто тут кричав і не шкодував 200- 250 грн за С.Т.А.Л.К.Е.Р. ліцензійний? Га? А, Ви мабуть не знаєте, що Віндовс ХР Хоум Едішн - так само і вартувала.. (в межах 300 грн)) Щодо іншого софту - надаю перевагу фрішному. (архіватор - це для Plum-a, що "хаває" ВСЕ - зветься IZArc , єдиний, на мою думку недолік, слабо розуміє українську в назвах, хоча сам має навіть український інтерфейс!. )

3) - HelloBoy - я можу за 5 хвилин заробити 50 грн. Це як в анекдоті. Вдарити молотком - 5 доларів. А знати куди вдарити - 45. Січеш?

4) - стосовно дорогих прог - їхні ціни невиправдано високі для пересічного громадянина. Це по кишені лише фірмі. Або ж людині, яка має ЧЕСНИЙ бізнес і без цих програм їй аж ніяк не можна - тоді б купити.

Ті, кому потрібен автомобіль - ви ж його не йдете красти - а лише купуєте.. чи я не правий?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4) - стосовно дорогих прог - їхні ціни невиправдано високі для пересічного громадянина.

такида... лицензию на Оракл никто не покупал в последнее время? :)

я аж прозрел...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4) - стосовно дорогих прог - їхні ціни невиправдано високі для пересічного громадянина.

такида... лицензию на Оракл никто не покупал в последнее время? :)

я аж прозрел...

О_о Enterprise Edition як квартира в Луцьку

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Віндовс ХР Хоум Едішн - так само і вартувала.. (в межах 300 грн))

Принципово не куплю лише тому, що на Home Edition, на відміну від Professional, офіційно не ставиться український інтерфейс (через "доморощені" патчі можна, але це вже "танці з бубном", які я оцінюю якраз в тих 300 грн). Та і мало кому на сьогоднішній день потрібна Win XP, купувати її зараз -- все одно що купувати лікарську ковбасу тримісячної давності :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Plum я образно. Малося на увазі - ми тратимося на єрунду.. замість..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чому на єрунду?.. Життя одне, не варто відмовляти собі в приємних дрібничках :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щодо рекламки - справжній сісадмін подібнею хреню займтися не буде. ібо влом редкосне западло.

Хоча не осуджую хлопчину, крутиться як може - в чому його дорікать ? На нестачу тупих юзверів чи на лінь самому поставити ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А звідки ви взнали що там хлопчина =))) Може дівчина!Це я флеймлю =)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щодо рекламки - справжній сісадмін подібнею хреню займтися не буде. ібо влом редкосне западло.

а там писалось, що встановлення проводить 'справжній сисадмін'?

Запропонована послуга знайде свою аудиторію, але мені здається що весь процес встановлення і налаштування зводиться до WPI приблуди зі зверя чи йому подібних (по списку запропонованих програм видно навіть).

Про вирішення проблем, які можуть виникнути по ходу встановлення мова взагалі не йде, а це є дуже добре.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...