Саня Опубліковано 29 Липня, 2009 в 15:16 #51 Опубліковано 29 Липня, 2009 в 15:16 Що з бідного студента візьмеш? Заробляє як може. Законо в нас це зробити складно. Будеш більше винен, ніж заробиш. Можна сказати, що продається послуга. Яке йому діло до того, звідки у вас дистрибутив ОС чи програма якась? Він ж лише встановлює
Yuraul Опубліковано 29 Липня, 2009 в 15:17 #52 Опубліковано 29 Липня, 2009 в 15:17 HelloBoy, не зрозумів твого обурення. Подзвони на Медію, запитай, скільки це там коштує.Саня, це тільки у нас вважається, що "Законо в нас це зробити складно". Вітаю - ти щирий українець. Хто хоче робити, той робить. А хто не хоче, той, зазвичай, тільки флейм розводить.
chief Опубліковано 29 Липня, 2009 в 15:19 #53 Опубліковано 29 Липня, 2009 в 15:19 ви шо всі подуріли чі що? за 1.5год роботи 60-70 грн заробляти чі що? йомайо! нафік тоді вам освіта?! ідіть ставте віндовси і будете багатіями! Я придумал, а дафайте собирёмся и дадим пилюлей тем кто такие объявления развешивает! так сказать: - а шоб було!
HelloBoy Опубліковано 29 Липня, 2009 в 15:25 Автор #55 Опубліковано 29 Липня, 2009 в 15:25 Yuraul я "зїздив" 2 компютера( зараз 3) і всі купляв в Медіі! такшо не потрібно мені розказувать! нарахунок цін і обслуговування!
Tarzanych Опубліковано 29 Липня, 2009 в 15:36 #56 Опубліковано 29 Липня, 2009 в 15:36 Було вже в Приколах Луцька, але трохи інший варіант)
4iter Опубліковано 29 Липня, 2009 в 15:40 #57 Опубліковано 29 Липня, 2009 в 15:40 ви шо всі подуріли чі що? за 1.5год роботи 60-70 грн заробляти чі що? йомайо! нафік тоді вам освіта?! ідіть ставте віндовси і будете багатіями! тож так всім нада вінду ставити всі такі "криворукі"..... дай в мене таке враження що тут одні бізнесмени-міліонери круглосуточно заробляють гроші шо навіть 2 часіка на 3,6 чі 12 місяців немає щоб переставити вінду?!я створив цю тему тому що подібні оголошення мол " вінда не дорого" або ""дешевий"ліцензійний" софт" вже осто....здили ( вибачайте)прям такі до цього "народного" умельця-хакера ше ніхто таке не робив?! да було їх лопатою греби! і ніколи вони нафік нікому не потрібні! а на рахунок заробітку... якшо треба так гроші грузчики всегда треба! завжди стабільний заробіток не "міліони" як цім перенастройщіком, але заробіток!і ше одне.... тут я замітив, в багатьох воно проявляється як чітання між строчками, тобто вони не "вловлюють" суть написаного людиною і починають гнати всяку бурду! тобі заздрісно, чи що? за заборах пишуть "йди на йух", то тобі не осто...ує ??? Не подобається - не читай. Даної послуги потребує реально багато людей, які з радістю заплатять, аби було кому. Грузчиком іди сам працюй, для цього багато розуму не треба. І хотів би я побачити "міліони" які заробляються таким методом. Автор оголошення робить нормально, надає послугу яку ще багато хто потребує.Друге питання, наскільки це незаконно і чи піймають його.Але то його особисте і імхо хай краще займається цим, ніж краде\розгружає вагони. П.С. сам часом займаюся подібним,бо маю відповідну клієнтуру (повір, такі люди є і багато). Беру більше, ібо я не стану сидіти півтори години за 50 грн.На жаль ще не "міліонер"
Tarzanych Опубліковано 29 Липня, 2009 в 15:48 #59 Опубліковано 29 Липня, 2009 в 15:48 Але то його особисте і імхо хай краще займається цим, ніж краде\розгружає вагони. Чим тобі робота вантажника не подобається?) Підробляв, коли студентом був) Нічого, живий і здоровий морально і фізично
Plum Опубліковано 29 Липня, 2009 в 15:54 #60 Опубліковано 29 Липня, 2009 в 15:54 ви шо всі подуріли чі що? за 1.5год роботи 60-70 грн заробляти чі що? йомайо! нафік тоді вам освіта?! ідіть ставте віндовси і будете багатіями! тож так всім нада вінду ставити всі такі "криворукі"..... дай в мене таке враження що тут одні бізнесмени-міліонери круглосуточно заробляють гроші шо навіть 2 часіка на 3,6 чі 12 місяців немає щоб переставити вінду?!я створив цю тему тому що подібні оголошення мол " вінда не дорого" або ""дешевий"ліцензійний" софт" вже осто....здили ( вибачайте)прям такі до цього "народного" умельця-хакера ше ніхто таке не робив?! да було їх лопатою греби! і ніколи вони нафік нікому не потрібні! а на рахунок заробітку... якшо треба так гроші грузчики всегда треба! завжди стабільний заробіток не "міліони" як цім перенастройщіком, але заробіток!і ше одне.... тут я замітив, в багатьох воно проявляється як чітання між строчками, тобто вони не "вловлюють" суть написаного людиною і починають гнати всяку бурду!Скільки тобі рочків?Тебе жаба давить, що хтось заробляє 50 грн на годину, до того ж не гоповськими методами? Якщо ти вважаєш, що це великий заробіток -- мені тебе шкода. Особливо, якщо враховувати, що це не "конвеєрна" робота, якщо знайдеться 2-3 клієнти на тиждень -- це вже добре.Хочеш працювати вантажником -- повний вперед. Кожен заробляє як вміє. Принаймні людина не просить "пару копійок" на вулиці.Не подобаються оголошення -- не читай. Крім всього іншого, спочатку писати навчись, а потім когось критикуй. Людині з таким рівнем грамотності, як в тебе, я свій комп'ютер точно не довірив би.Будь-який бізнес (навть такий дрібний і примітивний, який рекламується цим оголошенням) проходить випробування часом. Якщо така послуга знайде свого споживача -- от і добре, що є люди, здатні її надавати. Якщо ж ні -- людина зрозуміє, що це не варіант заробляти гроші і знайде іншу роботу.Оголошення про заміну вимикачів, розеток, змішувачів, сифонів, поклейку шпалерів і інші тебе не дратують? А чому? Це ж елементарні речі, замінити розетку або поклеїти шпалери може будь-яка домогосподарка! Для цього потрібно знати менше, ніж для того, щоб перевстановити ОС. Що, всі такі бізнесмени-мільйонери, що не можуть виділити пів години раз на п'ять років, щоб замінити змішувач чи сифон?
4iter Опубліковано 29 Липня, 2009 в 16:06 #61 Опубліковано 29 Липня, 2009 в 16:06 Але то його особисте і імхо хай краще займається цим, ніж краде\розгружає вагони. Чим тобі робота вантажника не подобається?) Підробляв, коли студентом був) Нічого, живий і здоровий морально і фізично бо більше ціную роботу розумову а не фізичну. І тут встановлення вінди явно має переваги.Я теж був студентом і на мому 1-у курсі комп"ютерів ще не було , але грузчиком не підробляв (здається)...було стрьомно за своє здоров"я... копав городи сбу-шнікам, на типографії коробочки складав, клеїв оголошення, організовував мітинги...
Tarzanych Опубліковано 29 Липня, 2009 в 16:08 #62 Опубліковано 29 Липня, 2009 в 16:08 До речі, на рахунок законності/незаконності) Ось вам цікава статейка, натрапив на неї колись) Лицензии на "Windows" недействительны в УкраинеЛицензия GPL, с которой распространяется программное обеспечение с открытым кодом, формально недействительна в Украине, как и лицензия на ОС "Windows", которую пользователь получает при покупке системы. Такое заявление на конференции "Развитие электронного бизнеса Украины в рамках единого сообщества" сделал Алексей Арданов, главный специалист отдела по вопросам авторского права и смежных прав Государственного департамента интеллектуальной собственности. Как передает корреспондент ЛІГАБізнесІнформ, А.Арданов отметил, что, согласно украинскому законодательству, любой договор между сторонами действителен, если под ним поставлена подпись. В случае, когда это электронный документ - он должен быть подписан электронной подписью. В то же время, лицензия GPL не предусматривает подписи. Аналогичная ситуация происходит при покупке пользователем коробочной версии ОС "Windows" - он нигде не ставит своей подписи. Напомним, "General Public License" (GPL) - универсальная общественная лицензия, часто называемая также "copyleft". Данная лицензия не ограничивает право пользователя на распространение, копирование и изменение программного обеспечения, пока исходные коды остаются доступны общественности. GPL, по сути, явилась концептуально новой "схемой" лицензирования, так как традиционный баланс интересов сместился от интересов самого автора к интересам всего сообщества пользователей свободных программ в целом. Например, коммерческие компании, которые "продают" дистрибутивы "Linux", зарабатывают деньги не на самих продажах дистрибутивов (можно свободно скачать их из Интернет), а за официальную сервисную поддержку данного продукта. ЛIГАБiзнесIнформ Информационное агентство www.liga.net Так що хай хлопець (до речі не факт ) працює і заробляє
Tarzanych Опубліковано 29 Липня, 2009 в 16:12 #63 Опубліковано 29 Липня, 2009 в 16:12 бо більше ціную роботу розумову а не фізичну. І тут встановлення вінди явно має переваги.Я теж був студентом і на мому 1-у курсі комп"ютерів ще не було , але грузчиком не підробляв (здається)...було стрьомно за своє здоров"я... копав городи сбу-шнікам, на типографії коробочки складав, клеїв оголошення, організовував мітинги...Ну це фактично те саме) Якщо є можливість підробити, то чому б ні) А вантажником мені було стрьомно не за здоров'я, а за продукцію в скляних банках, яка так і хотіла зі спайок вирватись) З майонезами і кетчупами то легше було)
Plum Опубліковано 29 Липня, 2009 в 16:18 #64 Опубліковано 29 Липня, 2009 в 16:18 ви шо всі подуріли чі що? за 1.5год роботи 60-70 грн заробляти чі що? йомайо! згадав історію Отправили меня на переговоры к новому клиенту. В офисе 22 компьютера; требуется привести всё в порядок, поднять домен, терминальный и файловый серверы, компы обновить, винды лицензионные поставить и сделать ещё целый список важных дел. Согласовали фронт работ, я уехал составлять смету. Отправляем на следующий день — услуг насчитали в итоге на 60 тысяч. При условии заключения долгосрочного договора на обслуживание согласились на скидку почти вполовину.На следующий день звонит тётенька со стороны заказчика и заявляет: — 30 тысяч — это очень дорого! У меня племянник есть, Петя, в седьмом классе учится, очень способный, в компьютерах хорошо разбирается! Он говорит, что половины из вашего списка он не умеет, но если бы умел, сделал бы за 15!
Shura Опубліковано 29 Липня, 2009 в 18:10 #65 Опубліковано 29 Липня, 2009 в 18:10 племянник Петя всегда найдется...причем хуже всего, когда это племянник того, кто визирует счета и ему это племянник дома поставил все, чтоб и порнушку посмотреть и в игрушку поиграться...
sanbOK Опубліковано 29 Липня, 2009 в 18:35 #66 Опубліковано 29 Липня, 2009 в 18:35 що ви вцеплись за ліцензійність софту ......... типу у вас він весь ліцензійний. Навіть в деяких магазинах(небеде називати ці магазини по Радянській) ставлять всім відомі звері і т.п. за годину півтори........і це коштує 50-100 грн. недумаю що кожному свому клієнту вони дають ліцензійний серійник, припустим, на ХР чи вісту(за 50-100 грн аж смішно). тому я думаю нема чого наїжати ........ хай заробляють як можуть добре хоч некрадуть і небомблять квартири як написано було вище.
Zheny@ Опубліковано 29 Липня, 2009 в 20:14 #67 Опубліковано 29 Липня, 2009 в 20:14 Почитав - поплакав зо сміху із реплік та постів. Тепер по порядку:1) - Оголошення - діло рук дитини (хлопчина до 20 років) який хоче заробляти сам (Plum молодчина, от лише виправдати його хоче, щодо прейскуранту цін на РОБОТУ.) , за що йому (автору оголошення) великий РЕСПЕКТ, (справді - не пішов у п'яних гаманці витягати із кишень). Єдиний його недолік - незнання закону. b0rg правий щодо колекції дисків та дискет. 101% правди.2) - Якби порахувати ті гроші, що я за рік потратив на "розваги" - пиво/до_пива/і т.д. - купив би не одну ліцензійну вінду. (Ану гравці іграшок - хто тут кричав і не шкодував 200- 250 грн за С.Т.А.Л.К.Е.Р. ліцензійний? Га? А, Ви мабуть не знаєте, що Віндовс ХР Хоум Едішн - так само і вартувала.. (в межах 300 грн)) Щодо іншого софту - надаю перевагу фрішному. (архіватор - це для Plum-a, що "хаває" ВСЕ - зветься IZArc , єдиний, на мою думку недолік, слабо розуміє українську в назвах, хоча сам має навіть український інтерфейс!. )3) - HelloBoy - я можу за 5 хвилин заробити 50 грн. Це як в анекдоті. Вдарити молотком - 5 доларів. А знати куди вдарити - 45. Січеш? 4) - стосовно дорогих прог - їхні ціни невиправдано високі для пересічного громадянина. Це по кишені лише фірмі. Або ж людині, яка має ЧЕСНИЙ бізнес і без цих програм їй аж ніяк не можна - тоді б купити. Ті, кому потрібен автомобіль - ви ж його не йдете красти - а лише купуєте.. чи я не правий?
Shura Опубліковано 29 Липня, 2009 в 20:17 #68 Опубліковано 29 Липня, 2009 в 20:17 4) - стосовно дорогих прог - їхні ціни невиправдано високі для пересічного громадянина. такида... лицензию на Оракл никто не покупал в последнее время? я аж прозрел...
Tarzanych Опубліковано 29 Липня, 2009 в 20:25 #69 Опубліковано 29 Липня, 2009 в 20:25 4) - стосовно дорогих прог - їхні ціни невиправдано високі для пересічного громадянина. такида... лицензию на Оракл никто не покупал в последнее время? я аж прозрел... О_о Enterprise Edition як квартира в Луцьку
Plum Опубліковано 29 Липня, 2009 в 20:43 #70 Опубліковано 29 Липня, 2009 в 20:43 Віндовс ХР Хоум Едішн - так само і вартувала.. (в межах 300 грн)) Принципово не куплю лише тому, що на Home Edition, на відміну від Professional, офіційно не ставиться український інтерфейс (через "доморощені" патчі можна, але це вже "танці з бубном", які я оцінюю якраз в тих 300 грн). Та і мало кому на сьогоднішній день потрібна Win XP, купувати її зараз -- все одно що купувати лікарську ковбасу тримісячної давності
Zheny@ Опубліковано 29 Липня, 2009 в 21:04 #71 Опубліковано 29 Липня, 2009 в 21:04 Plum я образно. Малося на увазі - ми тратимося на єрунду.. замість..
Plum Опубліковано 29 Липня, 2009 в 21:28 #72 Опубліковано 29 Липня, 2009 в 21:28 Чому на єрунду?.. Життя одне, не варто відмовляти собі в приємних дрібничках
VeryFate Опубліковано 29 Липня, 2009 в 21:32 #73 Опубліковано 29 Липня, 2009 в 21:32 Щодо рекламки - справжній сісадмін подібнею хреню займтися не буде. ібо влом редкосне западло.Хоча не осуджую хлопчину, крутиться як може - в чому його дорікать ? На нестачу тупих юзверів чи на лінь самому поставити ?
ART Опубліковано 29 Липня, 2009 в 21:43 #74 Опубліковано 29 Липня, 2009 в 21:43 А звідки ви взнали що там хлопчина =))) Може дівчина!Це я флеймлю =)
fog Опубліковано 29 Липня, 2009 в 21:55 #75 Опубліковано 29 Липня, 2009 в 21:55 Щодо рекламки - справжній сісадмін подібнею хреню займтися не буде. ібо влом редкосне западло.а там писалось, що встановлення проводить 'справжній сисадмін'?Запропонована послуга знайде свою аудиторію, але мені здається що весь процес встановлення і налаштування зводиться до WPI приблуди зі зверя чи йому подібних (по списку запропонованих програм видно навіть).Про вирішення проблем, які можуть виникнути по ходу встановлення мова взагалі не йде, а це є дуже добре.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.