Перейти до змісту

Приїзд Патріарха Кирила

romaxa11

Рекомендовані повідомлення

ну шо ж, Zeuss.... тепер ти жид..або москаль, або космополіт, який вдало маскується, послуговуючись доброю українською!

вопщєм, Wellcom:D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 211
  • Створено
  • Остання відповідь

Tolik_lt, та я класифікований в "в ворога народу" і "друга Якубовича" самий перший. Переживаю, правда, по цьому дуже, можна сказати, ночами не сплю... але час все лікує :smile3:

Anubius, "кушать" можна оригінальну, або унікальку думку чи позицію людини. А Ваше висловлювання таке давнє і заїзжджене, що від нього тхне. Ви, молодий чоловіче, спочатку навчіться не повторювати як папуга однотипні вислови, а вже потім пропонуйте "кушать".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ні, Zeuss, враг №1 це я. Поскромнєй надо бить. ;) Вже як мене тут не називали - навіть до лікаря відправляли, і що поробиш - таке не лікується. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 Luychi

а ще ми всі єврейська громада форуму)))))))) :D;)

декілька слів по темі: я вже згадувала, що неважливо до якої людина ходить церкви, хреститься зліва направо, чи навпаки, головна думка завше одна - храм і Бог у кожного в душі. І я однаково байдуже ставлюся до продажних попів московського і київського патріархату. Бо це маразм, коли приходиш вінчатися, чи хрестити дитину, чи просто сповідатися, а тебе в храмі питають до якого ти патріархату належиш. Та хоч би католичка, я прийшла в Божий дім...

І всі ці нагнітання з приводу приїзду патріарха мені абсолютно байдужі, бо справді віруюча людина не піде особисто плювати йому в лице

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вiд Матвiя 16

17 А Ісус відповів і до нього промовив: Блаженний ти, Симоне, сину Йонин, бо не тіло і кров тобі оце виявили, але Мій Небесний Отець.

18 І кажу Я тобі, що ти скеля, і на скелі оцій побудую Я Церкву Свою, і сили адові не переможуть її.

Вiд Матвiя 18

15 А коли прогрішиться твій брат проти тебе, іди й йому викажи поміж тобою та ним самим; як тебе він послухає, ти придбав свого брата.

16 А коли не послухає він, то візьми з собою ще одного чи двох, щоб справа всіляка ствердилась устами двох чи трьох свідків.

17 А коли не послухає їх, скажи Церкві; коли ж не послухає й Церкви, хай буде тобі, як поганин і митник!

Це ти, перклав оригінал з древньо Арамейської мови на Українську? Молодець, респект :ok2:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це не я, це Іван Огієнко. Навряд чи ти теж переклав, щоб стверджувати що там цього не було;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А хто б спорив? Канечна :0011: Огієнка знаєт агамейський, геебейский, агабский, дгевне ггецкий язык, а ещо Ивгит, и Идиш.

А ще, коли мій сусід набухається в "ручку", знає такі мови....уууу, ЯкуневичЬ проста одыхает ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А хто б спорив? Канечна :0011: Огієнка знаєт агамейський, геебейский, агабский язык, а ещо Ивгит, и Идиш.

А ще, коли мій сусід набухається в "ручку", знає такі мови....уууу, ЯкуневичЬ проста одыхает ;)

А пост якою мовою написаний? Навіть на олбанську не схоже...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%86%D0%BB%D0%B0%D1%80%D1%96%D0%BE%D0%BD_(%D0%9E%D0%B3%D1%96%D1%94%D0%BD%D0%BA%D0%BE)#.D0.9F.D0.B5.D1.80.D0.B5.D0.BA.D0.BB.D0.B0.D0.B4.D0.B0.D1.87_.D0.A1.D0.B2._.D0.9F.D0.B8.D1.81.D1.8C.D0.BC.D0.B0

Почитай, Anubius

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ваабщето тема то про черговий приїзд шоумена Гундяева Патріарха Кирила, добре що поки не влаштовуєте ср@чів як наприклад на gazeta.ua 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...