Перейти до змісту

rock machine blizzard (рама)

Andrey XP

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Значить не на те фото дивився. Що ж,якщо не привезуть мені раму до кінця місяця,буду думати ,тим більше і розмір підходить.(якщо встигну :rolleyes: )

А чому вище написано що для росту в 178 см : "да не то буде тобі замала... " В мене 182 і то я думаю що мій розмір,чи то я помиляюсь?

Опубліковано

дада на двох рамах є кріплення а розмір від 173 і до 190 буде ок.... більшої ростовки ненада ато буде буба))

Опубліковано
І рама класна.. рекомендую...

Класна рама,та все ж пообіцяли мені привезти раму,то маю почекати (обіцяли до кінця місяця),а то що з двома рамами робити :blink:

Як би ж то я побачив це оголошення раніше... а може й бачив,та не звернув уваги,тому що був незареєстрований,тобто фото не можна було побачити.

Опубліковано
Тобто нема? Глянь уважніше на фото. Вони там є. (Все-таки, вони існуюсь ;) )

БіО, а ти з Джайнтовською рамою не переплутав? саме на ній на порівняльному фото є кріплення під ві.

upd. чи все-таки є?... :/

• 3 тижня потому...
  • 3 тижня потому...
Опубліковано

1850 + майже нова покришка блек джек, і на тому буду зупинятися, прийдеться ще один собі вел гоночний складати)))

• 3 тижня потому...
  • 1 місяць потому...
Опубліковано

ап

можливий обмін на раму двопідвіс, такого ж класу або краще або гірше)

або шосер...

можливо два хардейла це занадто))

Опубліковано
можливий обмін на раму двопідвіс... або шосер...

еее кагбе там напис rock machine має тоді бути з платиновим покриттям ;)

• 2 місяця потому...
Опубліковано

походу нема, але є дирьоха на перемичці і вроді є отвори для багажника внизу,

бокових дирок на пірях нема,

треба буде свій джаєнтовский багажник попробувати поставити, я на сталіон так ставив шо кріпив його за ту перемичку..

я якраз варіат той рами і розглядаю як походну.. але якшо продам то продам, не то не..

ше плюс в тому шо порошкова покрасна , недряпається майже,

Опубліковано

да рама то гоночна, але колхоз завжди має силу)) до того ж якого чорта тоді там знизу дирок насверлили, шо туда кріпити як небагажник? да і шось я подумав шо такий фокус з джаентовским багажником непройде, бо я його ставив на сталіон 22 ростовки там ледве хватило відстані шоб закріпити багажник , а тут наврятлі, але попробувати варто

• 1 місяць потому...
Опубліковано

окей шераз апну ціну в 1.7 і будем завершувати продажу)) буду сам раму мучити)

нехто ганятися бачу нехоче, гоночна рама простоює

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...