Ruslishok Опубліковано 22 Липня, 2009 в 12:11 #26 Опубліковано 22 Липня, 2009 в 12:11 Як на мене, то толку з того голодування ніякого не буде... Згоден, що можливо у нього нічого не вийде, але принаймі він пробує щось зробити, якось привернути увагу.
BARAKUDA Опубліковано 22 Липня, 2009 в 13:25 #27 Опубліковано 22 Липня, 2009 в 13:25 Я раніше часто думав для чого людство (зокрема і Україна) викидає кучу грошей на різні проекти, а часом і навіть фантомні, на зразок: організація досліджень в космосі (скільки зараз говорять про політ на Марс), коллайдер довбаний (найдорожчий науковий проект за сторію людства - в районі 15 млрд $) дослідження Антарктиди та глибокого океану, військовий напрямок (це ж сотні млрд $) - коли ми ще рівень свого (пересічного громадянина) життя не довели до належного чину. Яка в нас медицина, яке житлове забезпечення людей (по 10-ть чоловік туляться в одній квартирі), дороги толком зробити не можуть. А вони ще Євро - 2012 хочуть провести. Я думаю, що в тій ситуації в якій є Україна зараз (і останні 18-ть років) жодна копійка не повинна іти на різного роду "показухи"...
Ruslishok Опубліковано 22 Липня, 2009 в 13:43 #28 Опубліковано 22 Липня, 2009 в 13:43 Я раніше часто думав для чого людство (зокрема і Україна) викидає кучу грошей на різні проекти, а часом і навіть фантомні, на зразок: організація досліджень в космосі (скільки зараз говорять про політ на Марс), коллайдер довбаний (найдорожчий науковий проект за сторію людства - в районі 15 млрд $) дослідження Антарктиди та глибокого океану, військовий напрямок (це ж сотні млрд $) - коли ми ще рівень свого (пересічного громадянина) життя не довели до належного чину. Яка в нас медицина, яке житлове забезпечення людей (по 10-ть чоловік туляться в одній квартирі), дороги толком зробити не можуть. А вони ще Євро - 2012 хочуть провести. Я думаю, що в тій ситуації в якій є Україна зараз (і останні 18-ть років) жодна копійка не повинна іти на різного роду "показухи"... Я б з цим не погодився, з Євро можна отримати вигоду, тільки на жаль не в нашій держалі, коли завдяки таких проектів просто деребаняться державні кошти.
datacopy Опубліковано 25 Липня, 2009 в 05:05 #29 Опубліковано 25 Липня, 2009 в 05:05 Як на мене, то толку з того голодування ніякого не буде... Згоден, що можливо у нього нічого не вийде, але принаймі він пробує щось зробити, якось привернути увагу.http://board.lutsk.ua/style_emoticons/defa...mile-zachot.gif http://www.pravda.lutsk.ua/news/14316/!!!!!!!!!!МОЛОДЕЦЬ чувак!!!!!! Привернув увагу!!!!!!!!!!!!!!А давайте флешмоб організуємо, підтримаємо протестанта?!
AVO Опубліковано 25 Липня, 2009 в 05:30 #30 Опубліковано 25 Липня, 2009 в 05:30 Я раніше часто думав для чого людство (зокрема і Україна) викидає кучу грошей на різні проекти, а часом і навіть фантомні, на зразок: організація досліджень в космосі (скільки зараз говорять про політ на Марс), коллайдер довбаний (найдорожчий науковий проект за сторію людства - в районі 15 млрд $) дослідження Антарктиди та глибокого океану, військовий напрямок (це ж сотні млрд $) - коли ми ще рівень свого (пересічного громадянина) життя не довели до належного чину.що тобі сказати друже, наукові дослідження (і колайдер, і космос і ще купа про які ми не здогадуємось) це прогрес всього людства, наше майбутнє, в порівнянні з цим добробут пересічного громадянина, якогось гондурасу, просто розмінна монета. і це правильно.
druid Опубліковано 25 Липня, 2009 в 14:50 #31 Опубліковано 25 Липня, 2009 в 14:50 Як на мене, то толку з того голодування ніякого не буде... Згоден, що можливо у нього нічого не вийде, але принаймі він пробує щось зробити, якось привернути увагу.http://board.lutsk.ua/style_emoticons/defa...mile-zachot.gif http://www.pravda.lutsk.ua/news/14316/!!!!!!!!!!МОЛОДЕЦЬ чувак!!!!!! Привернув увагу!!!!!!!!!!!!!!А може за тих два тижні голодування чувак отримає додаткових 2-3 метри від О.Мартинюка? Чим не версія для політичних "розборок" перед виборами?
romaxa11 Опубліковано 27 Липня, 2009 в 09:06 #32 Опубліковано 27 Липня, 2009 в 09:06 це нормальний процес в громадянському суспільстві, як я зрозумів цьому чувакові-корупціонеру-пристосованцю Володимира Лисюка зараз не дуже весело, може такими діями як ось цей хлопака помаленьку заставлять чиновників на людей працювати
datacopy Опубліковано 27 Липня, 2009 в 21:01 #33 Опубліковано 27 Липня, 2009 в 21:01 це нормальний процес в громадянському суспільстві, як я зрозумів цьому чувакові-корупціонеру-пристосованцю Володимира Лисюка зараз не дуже весело, може такими діями як ось цей хлопака помаленьку заставлять чиновників на людей працювати Я думаюЮ що на меГ не буде спілкуватися з простолюдином, біомасою.... Да ще й на сесії йому слово давай...
Tolik_lt Опубліковано 27 Липня, 2009 в 21:04 #34 Опубліковано 27 Липня, 2009 в 21:04 це нормальний процес в громадянському суспільстві, як я зрозумів цьому чувакові-корупціонеру-пристосованцю Володимира Лисюка зараз не дуже весело, може такими діями як ось цей хлопака помаленьку заставлять чиновників на людей працювати Я думаюЮ що на меГ не буде спілкуватися з простолюдином, біомасою.... Да ще й на сесії йому слово давай... мег не такий неумний, як ти про нього думаєш. записатись і попасти на прійом-реально. хоча б видимість дотримується
miDas Опубліковано 28 Липня, 2009 в 08:13 #35 Опубліковано 28 Липня, 2009 в 08:13 по темі http://volynnews.com/news/government/8700/
pura Опубліковано 28 Липня, 2009 в 12:56 #36 Опубліковано 28 Липня, 2009 в 12:56 Як повідомляє сьогодні, 28 липня, УНІАН, на прес-конференції мер Луцька Богдан Шиба зазначив, що хотів би допомогти чоловіку, але перед ним у квартирній черзі стоїть близько 2,5 тисяч людей, які або взагалі не мають житла, або живуть у підвальних приміщеннях. Також він зазначив, що зустрічався із голодуючим. Під час зустрічі чоловік повідомив про намір продовжити акцію голодування в столиці.
Million Опубліковано 7 Серпня, 2009 в 10:29 #37 Опубліковано 7 Серпня, 2009 в 10:29 Так чем же закончилась история голодающего?
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.