Перейти до змісту

[Архів] - Зніму квартиру, кімнату, "житло"!

Gal4on0k

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Зніму на тривалий термін квартиру, кімнату, житло. Порядність і чистоту гарантую. Писати сюди або в приват. Розгляну усі пропозиції.

• 1 місяць потому...
  • Відповідей 370
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Галчонок, єслі біда, то у мене в офісі є медпункт/їдальня тіпа, там тепло, телік, холодильник, вмивальник, мікрохвильова, стіл і т.д., 36 грн/м2 в місяць. В офісі є туалет.

Такшо єслі буде біда я і на місяць можу здати.

Опубліковано

тут один товариш пише, що без фото не ризикне

і просить уточнити, що мається на увазі під "порядністю".

Уточняю- мужиків не воджу, охайна, своєчасну оплату гарантую і т.д.

Також, всім своє фото не надсилаю.

28, 179, неодружений, трошки випиває, курить, але загалом цілком адекватний :)))

Як я його розумію. Я вже намікала модераторам про відсутність розділу "Показушки" ( де б люди блище знайомились і не тільки :blush: )

Опубліковано
Галчонок, єслі біда, то у мене в офісі є медпункт/їдальня тіпа, там тепло, телік, холодильник, вмивальник, мікрохвильова, стіл і т.д., 36 грн/м2 в місяць. В офісі є туалет.

Такшо єслі буде біда я і на місяць можу здати.

Примного благодарна, але дуже надіюсь, що до такої "біди" не докочусь.

Маю час до Нового Року (до початку 2010), так що, якщо хтось має більш серйозні пропозиції буду дуже вдячна :)

Опубліковано

оффтоп:

Я вже намікала модераторам про відсутність розділу "Показушки" ( де б люди блище знайомились і не тільки :blush: )

намекала,

тут нужно всё обдумать как лучше сделать

• 2 місяця потому...
Опубліковано

Я дивився рубрику "здам" у наших місцевих газетах,то оголошень було достатньо. Можу допомогти, але я ріелтор, і послуги платні.

• 1 місяць потому...
Опубліковано
Тук-тук!

Тут є тема актуальна ще. Може хтось щось може сказати?

Написав в приват.

Не створюю нову тему.

Також є потреба в оренді квартири (вмебльована, з побут. технікою, недалеко від центру). Важливо - порядні господарі та охайність квартири. Порядність орендаря гарантую.

Пропозиції прошу в скриньку. Наперед вдячна.

Опубліковано
[Не створюю нову тему.

Також є потреба в оренді квартири (вмебльована, з побут. технікою, недалеко від центру). Важливо - порядні господарі та охайність квартири. Порядність орендаря гарантую.

Пропозиції прошу в скриньку. Наперед вдячна.

а як тобі двохкімнатну на двох знімати, район Волі?

Опубліковано

С 10 апреля надо будет квартира (одно или двух-комнатная), можно без мебели (кровать и стол хотябы :) ). Может еще рано искать, но убедившись, что предложений маловато, решил уже забивать место. Если будут предложения, то в приват.

Опубліковано
С 10 апреля надо будет квартира (одно или двух-комнатная), можно без мебели (кровать и стол хотябы :) ). Может еще рано искать, но убедившись, что предложений маловато, решил уже забивать место. Если будут предложения, то в приват.

Конкуренцiя попиту росте :)

Galchonok - напишу в приват

• 3 місяця потому...
Опубліковано

Знову переїзджаю :(;)

Шукаю житло, двохкімнатну на двох, або ж кімната в квартирі без господарів, бажано район центра

Краще дзвонити 0509411075

Опубліковано

Знову переїзджаю :(;)

Шукаю житло, двохкімнатну на двох, або ж кімната в квартирі без господарів, бажано район центра

Краще дзвонити 0509411075

Скинула контакти агента в скриньку. Успіху!

Опубліковано

у мене знайомі хочуть здати частину приватного будинку (2 кімнати і кухня, удобства на вулиці :lopata: ) в районі київськго майдану якщо зацікавило то можу уточнити коли будуть здавати. :0011:

Опубліковано

Дякую, але ми "галя балована" і удобства мають бути в приміщенні.

Ще одне уточнення - я жінка, і сусідами в квартирі дуже хочеться бачити жінок.

Опубліковано

імпозантний молодий,романтичний,працючий чоловік не підходить Вам?

Опубліковано

імпозантний молодий,романтичний,працючий чоловік не підходить Вам?

Мені- підходить, але я ж взагалі тут житло намагаюсь знайти, а не коханця.

Опубліковано

Зніму на тривалий термін квартиру, кімнату, житло. Порядність і чистоту гарантую. Писати сюди або в приват. Розгляну усі пропозиції.

Привіт, можна поговорити на цю тему - моя подруга шукає дівчину на квартиру без хазяйки. вдвох в кімнаті. район жд вокзалу

Привіт, можна поговорити на цю тему - моя подруга шукає дівчину на квартиру без хазяйки. вдвох в кімнаті. район жд вокзалу

мій номер 0630609133

Опубліковано

Можеш звернутись

тел. 0932284272 - Оля

жити в кімнаті з дівчиною, без хазяйки, квартира 2 кімнатна, в іншій кімнаті живе хлопець з дівчиною, збираються в липні виїжджати, або раніше, залежить коли закінчиться навчання.

Квартира в центрі, навпроти кава-клубу (близ міської ради, вул. Лесі Українки)

Опубліковано

З липня зїжджає моя сусідка. Квартира 2кімнатна всі зручності.

живу в кімнаті сама, в іншій живе брат та сестра. Проспект Волі, ціна 250 + ком.пл.(десь 70-80 грн.)Іра 066 431 89 07

• 2 місяця потому...
Опубліковано

Зніму квартиру, кімнату на тривалий термін. Порядність і чистоту гарантую.Алкоголю не вживаю. Писати сюди або в приват. Розгляну усі пропозиції.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...