Перейти до змісту

dj neo/dj mix/dj fenom (mc fess)

fenom

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 176
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
Може по буквам скажеш де лежить на обміннику

ftp.lm.lutsk.ua/Music/dj music by fenom.neo.mix/mix's dj neo.dj fenom/fenom dance mix 04 09 06_224

Опубліковано

представте шо ви в трьошці?я шось не бачу такої папки на обміннику..... дайте хоч послухати витвори людини, яка називає себе новим ФЕНОМОМ!!!

2scorpio: слухай, друже.... а це раптом не ти взагалі придумав цю фразу про трьошку?

Привіт всім

Почитавши що ви тутка пишите і вирішив стати новим дж точніше "дж.НОВИЙ ФЕНОМЕН" :)

Мої творіння (лежать на обміннику Music/Представте що ви в ТРЬОШЦІ) були заміксованні протягом ГОДИНИ за допомогою програми Техно єДжей4

Вибачте що мікси троха не ДОДЕЛАНІ ви просто "Представте що ви в ТРЬОШЦІ" я тільки годину часу як "дж.НОВИЙ ФЕНОМЕН"

2 fenom i DJ NeO

________я вас зовсім не хочу образити - але закачавши ваші мікси, я не прослухавши половини негайно їх зтер !!!!! :) Не сподобалось мені, я думаю яка не була б у вас апаратура перш за все треба вміти нею користивуатись а не хвастатись, а в суботу багато людей збирається повірте не ваші мікси послухати а просто приходять відпочити і зустрітись з друзями. Я в ТРЬОШЦІ останій раз був більше року назад і вряд чи знов туди зайду - це МОЯ думка :ok:

П.С. цей пост є на двох темах

шось я не можу врулити..... звідки це?в якій темі? не можу знайти.....

Опубліковано

Я відредагував пости :ok:

А то шось народ розбушувався

Фраза не моя, був колись мікс на обміннику "Ротонда..." не помню точно там якийсь мс говорив "Представте що ви трьошці"

Опубліковано

я в курсі про РОТОНДУ....

ато я вже було злякався шо той МС це ти... :ok:

так де шукати те, шо ти робив, шановний ДЖ-ей?????

Опубліковано

короч ....

Руслан він там хорошо нпбпзприв дурні і я з ним посварився (тому він стер свої витвори і відредагував топ, тому і відредагував)

якщо треба можу закінути його витвори

надо ?? :ok:

Опубліковано
Привіт всім

Почитавши що ви тутка пишите і вирішив стати новим дж точніше "дж.НОВИЙ ФЕНОМЕН" :)

Мої творіння (лежать на обміннику Music/Представте що ви в ТРЬОШЦІ) були заміксованні протягом ГОДИНИ за допомогою програми Техно єДжей4

Вибачте що мікси троха не ДОДЕЛАНІ ви просто "Представте що ви в ТРЬОШЦІ" я тільки годину часу як "дж.НОВИЙ ФЕНОМЕН"

2 fenom i DJ NeO

________я вас зовсім не хочу образити - але закачавши ваші мікси, я не прослухавши половини негайно їх зтер !!!!! :) Не сподобалось мені, я думаю яка не була б у вас апаратура перш за все треба вміти нею користивуатись а не хвастатись, а в суботу багато людей збирається повірте не ваші мікси послухати а просто приходять відпочити і зустрітись з друзями. Я в ТРЬОШЦІ останій раз був більше року назад і вряд чи знов туди зайду - це МОЯ думка :)

2скорпіо: я не пишу ноти....не роблю музику в Еджеї, не пишу слова.....

просто я беру два(це як мінімум) готових трека і накладаю їх певним чином один на одного, звожу їх, щоб зробити плавні переходи, додаю різного роду ефектів.... це називається мікс!!!

я не створюю треки.... те що викинув ти - це трек, самий простий і банальний техно-транс, воно і не дивно, бо як ти сам сказав, створювалось в Еджеї...

я міксую ГОТОВЕ(саме цим займаються dj), а ти намагався шось створити нове... ДЖ Бінокль, Анна Лі... вони дійсно створюють самі свою музику з самого початку, але так само інколи міксують чужі треки....але навіть зовсім не той стиль, що в тебе... не просто гуц-гуц-гуц...

навіть dj kon' aka (top dj #2), dj chief_mc (top dj #3)...вони так само беруть готові ELECTRO HOUSE треки і міксують їх, надають нового звучання....

не рівняй одне з іншим!!!

обливаючи мої мікси чи мікси НЕО брудом, ви не мене обсираєте, а WONDERLAND, TOCADISCO, BOB SINCLAR, FICHERSPOONER, HI-TACK та багато інших, музику яких ви чуєте на танцполах всього світу...

для дж головне це добавити треку якогось нового звучання, звести його з іншим... наприклад грає БОЙКО - дотянуться до небес, ти слухаєш, аж раптом навіть не розумієш коли почало грати СЛАВА ФЛЕШ - у києві нуль годин...

я вже навіть не знаю як пояснити ще доступніше людям які дж-програвач бачили лише на фото або в клубі, коли грає дж...

єдиний вихід - якщо хтось такий розумний, то давай станем за дж-програвач і спробуєм чи це так легко як вам здається і чи щось на зразок нашого гавна (як ви називаєте наші мікси) у вас вийде!!!

вийде? не питання!!!

тоді я готовий визнати, шо я бездарь...

2дімон:

дякую, не треба!!!

:ok:

дякую за підтримку!!!

А ВСІМ, КОМУ НЕ ПОДОБАЄТЬСЯ - НЕ СЛУХАЙТЕ....

от мені не подобається російський гурт "Руки вгору", то я його не слухаю! але ж я не кричу про це при кожній нагоді....

хоча, якщо подивитись на це з іншого боку...

вам не сподобалось, ви всім розповіли шо дж феном такий г..ний дж... їм теж захотілось в цьому переконатись, послухали - сподобалось.... РОБИТЕ РЕКЛАМУ!!!!

ДЯКУЮ....

після цих ваших незрозумілих критик, в мене частіше просять записати мої мікси....

Опубліковано
2скорпіо: я не пишу ноти....не роблю музику в Еджеї, не пишу слова.....

просто я беру два(це як мінімум) готових трека і накладаю їх певним чином один на одного, звожу їх, щоб зробити плавні переходи, додаю різного роду ефектів.... це називається мікс!!!

я не створюю треки.... те що викинув ти - це трек, самий простий і банальний техно-транс, воно і не дивно, бо як ти сам сказав, створювалось в Еджеї...

я міксую ГОТОВЕ(саме цим займаються dj), а ти намагався шось створити нове... ДЖ Бінокль, Анна Лі... вони дійсно створюють самі свою музику з самого початку, але так само інколи міксують чужі треки....але навіть зовсім не той стиль, що в тебе... не просто гуц-гуц-гуц...

навіть dj kon' aka (top dj #2), dj chief_mc (top dj #3)...вони так само беруть готові ELECTRO HOUSE треки і міксують їх, надають нового звучання....

не рівняй одне з іншим!!!

обливаючи мої мікси чи мікси НЕО брудом, ви не мене обсираєте, а WONDERLAND, TOCADISCO, BOB SINCLAR, FICHERSPOONER, HI-TACK та багато інших, музику яких ви чуєте на танцполах всього світу...

для дж головне це добавити треку якогось нового звучання, звести його з іншим... наприклад грає БОЙКО - дотянуться до небес, ти слухаєш, аж раптом навіть не розумієш коли почало грати СЛАВА ФЛЕШ - у києві нуль годин...

я вже навіть не знаю як пояснити ще доступніше людям які дж-програвач бачили лише на фото або в клубі, коли грає дж...

єдиний вихід - якщо хтось такий розумний, то давай станем за дж-програвач і спробуєм чи це так легко як вам здається і чи щось на зразок нашого гавна (як ви називаєте наші мікси) у вас вийде!!!

вийде? не питання!!!

тоді я готовий визнати, шо я бездарь...

після цих ваших незрозумілих критик, в мене частіше просять записати мої мікси....

Ніхто нікого брудом не обливав

Дж-програвач бачив і трогав руками

За програвачі ставать не будем - не бачу сенсу я ж не ДЖ

Ну не один ваш мікс мене не зацепив і все тут

І ніхто не говорив шо ти бездарь

Так сильно зацепило :mdr:

Опубліковано
Кста, а кто играет в субботу (или в воскресенье.... :unsure:)?

Короче в ночь ч чубботы на воскресенье.... :)

дивлячись в якому клубі.....

якшо в ХХІ, то зазвичай МІХ і я....

а шо??????????? :blink:

Опубліковано
дивлячись в якому клубі.....якшо в ХХІ, то зазвичай МІХ і я....а шо???????????

В XXI. Да помидорами бросать не будем %)

Спросил потому что иду в субботу. Интересно...

PS еще ни разу не видел Fenom'a в XXI.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...