Перейти до змісту

Допоможіть із БЖ

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

я не дуже сильний в знаннях та характеристиках із Блоками живлення! Допоможіть обрати достойного БЖ бюджет 500 грн!

Опубліковано
я не дуже сильний в знаннях та характеристиках із Блоками живлення! Допоможіть обрати достойного БЖ бюджет 500 грн!

Напиши конфігурацію компютера ,процесор ,відеокарта , ну і тд.

Опубліковано

Напиши конфігурацію компютера ,процесор ,відеокарта , ну і тд.

мамка Jetway 966PDAG-PB

проц Core 2 Quad Q6600 2.4

відео radeon x1950pro

опора 3 гектара

вінт Hitachi 500 Gb

на даний момент стоїть БЖ 350

Опубліковано

Якщо ти питаєш яку марку БЖ вибрати - то тут "на вкус и цвет".

FSP, Chieftec, Cooler Master, Enermax, High Power, Hiper, Sirtec, Tagan, Thermaltake, Zalman

Якщо ти хочеш знати потужність - то сильно залежить від системи, на яку він буде використовуватись? але зразу скажу якщо на сучасну систему - з таким бюджетом легко впишешся.

Особисто в мене стоъть БЖ на 300Вт.

Якоъ марки БЖ в тебе зараз стоїть?

Починай від 460 Ватт із додатковим живленням до відеокарти. (6 пін)

приєднуюсь і добавлю - як мінімум.

ну і нафіга? 460 - як максимум. Рекомендую брати з APFC. Нариклад FSP BlueStorm II 400W

Опубліковано

на даний момент стоїть Enligth 350, я думав над оцим Zalman ZM360B-APS 360W він коштує 500 а за ці гроші можна купити Chieftec 460W в чому різниця?

Опубліковано
на даний момент стоїть Enligth 350, я думав над оцим Zalman ZM360B-APS 360W він коштує 500 а за ці гроші можна купити Chieftec 460W в чому різниця?

це GPS-350 ? і чим тобі Enligth не вгодив? Нормальний БЖ - я б не міняв.

Опубліковано
так це GPS-350АВ С!

наскільки памятаю - там 25А по лінії 12В. Виробник Delta (є аналогічна серія БЖ Chieftec GPS-350)

На твою систему його цілком достатньо.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...