Перейти до змісту

Порадьте зварювальний апарат

RePlay

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хочу освоїти таке мистецтво, як зварювання, зокрема ММА. Допоможіть вибрати зварювальний апарат серед тих, що доступні в Луцьку.

Апарат буде використовуватись лише для епізодичних зварювальних робіт. В зварювальному ділі знаю лише теорію, практики нема зовсім. Варити хочу двійкою чи трійкой. Бюджет - бажано вкластися в 1500 грн. Начитавшись забугорних форумів, зрозумів, що для дилетанта краще брати інвертор, хоча профі більше працюють з трансами.

Перевагами інвертора є менша вимогливість до якості мережі, вищий ПН (в деяких агрегатах пишуть, що 100%), різні функції для початківців (антизаліпання, легший запал і тд), менша маса.

Тому хотів би саме інвертор.

Мене цікавить, хто з форумчан які використовує агрегати? Хто, що порадить, зважаючи на вимоги, описані вище. Де можна подивитися в Луцьку на ціни/вибір таких апаратів? Був в Новій Лінії і на базарах. Бачив лише NoName і китайці з ПН 10%.

Опубліковано

хороший інвертор і 1500 грн - трохи несумісні речі.

Подивися в сторону турецьких та французьких апаратів. Туркіш - дешевші, але як не диво - більш надійні як французькі.

але в будь якому випадку прицінюйся від 3000 грн

Опубліковано

Не думав, що інвертори так дорого коштують. Мабуть прийдеться зврнути увагу на транс. Просто боюсь, що транс спалить мнені проводку в хаті.

А де в Луцьку є спеціалізовані магазини, що продають таке обладнання? А то турецьких і французьких не зустрічав, лише китайці.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...