Silvery_SPIDer Опубліковано 2 Липня, 2009 в 11:02 #1 Опубліковано 2 Липня, 2009 в 11:02 хто знає чим найкраще набивати боксерську грушу? Груша кожена приблизно 100см довжиною і 35-40 в діаметрі. При покупці вона була набита якимось незрозумілим матеріалом (струшкою, я думаю резиновою) той матеріал жахливо воняв і в мене на нього розвилась алергія. до того ж з часом весь цей матеріал дуже сильно збився в нижній частині груші (тобто вона стала дуже твердою) а верхня часина стала м"якою. Хто що порадить?
Masik Опубліковано 2 Липня, 2009 в 12:09 #2 Опубліковано 2 Липня, 2009 в 12:09 Песок+опилки, сами такое делали
Silvery_SPIDer Опубліковано 2 Липня, 2009 в 12:45 Автор #3 Опубліковано 2 Липня, 2009 в 12:45 а в якій приблизно пропорції? груша від піску не стає як камінь крепка?
Akim15 Опубліковано 2 Липня, 2009 в 12:58 #4 Опубліковано 2 Липня, 2009 в 12:58 тут головне з піском не перестаратись - потім стану як камінь!пропорції не пам'ятаю, але опилок явно більша половина.відсотків з 70 треба давати!але з часом все одно пісок сяде і фігня може вийти
Zerotul Опубліковано 2 Липня, 2009 в 13:38 #5 Опубліковано 2 Липня, 2009 в 13:38 3/4 песка...остальное опилки
DrFaust Опубліковано 2 Липня, 2009 в 17:51 #6 Опубліковано 2 Липня, 2009 в 17:51 але в самий мішок рекомендую засипати деревяну колодку (брЄвно).. із діаметром меншим на половину від мішка.. кругом неї засипати пісок і тирсу як радили вище... при тренувані буде краща рівновага і пісок не так швидко зібється )))
romaxa11 Опубліковано 2 Липня, 2009 в 18:19 #7 Опубліковано 2 Липня, 2009 в 18:19 в рукавичках бити потрібно, а тоді вже не так важлива твердість груші
DrFaust Опубліковано 3 Липня, 2009 в 06:13 #8 Опубліковано 3 Липня, 2009 в 06:13 в рукавичках бити потрібно, а тоді вже не так важлива твердість груші і що толку тоді від груші коли в рукавичках тренуватись ? З.І. При тренувані голими абож в еластичних бинтах як правило укріплюються кісточки на кулаці.. все дуже просто від кожного удару зявляються мікротріщинки на костомахах які тіло в свою чергу регенерує із ПОДВІЙНОЮ кістковою масою збагаченою кальцієм... тому кістки стають грубшими і міцнішими.... З.І.З.І, Бачив вже такого кумедника коли тренувався постійно в рукавичках і на змаганнях 3-ій його удар супроводжувався з неприємним хруском і криком від поламаних кісточок на кулаці... )
Masik Опубліковано 3 Липня, 2009 в 10:13 #9 Опубліковано 3 Липня, 2009 в 10:13 в рукавичках бити потрібно, а тоді вже не так важлива твердість груші і що толку тоді від груші коли в рукавичках тренуватись ? З.І. При тренувані голими абож в еластичних бинтах як правило укріплюються кісточки на кулаці.. все дуже просто від кожного удару зявляються мікротріщинки на костомахах які тіло в свою чергу регенерує із ПОДВІЙНОЮ кістковою масою збагаченою кальцієм... тому кістки стають грубшими і міцнішими.... З.І.З.І, Бачив вже такого кумедника коли тренувався постійно в рукавичках і на змаганнях 3-ій його удар супроводжувався з неприємним хруском і криком від поламаних кісточок на кулаці... ) Для мешка нужны специальные перчатки, в простонародии "блинчики", сам тока в таких и работаю по мешку але в самий мішок рекомендую засипати деревяну колодку (брЄвно).. із діаметром меншим на половину від мішка.. кругом неї засипати пісок і тирсу як радили вище... при тренувані буде краща рівновага і пісок не так швидко зібється ))) По поводу бревна - это ты прав, тоже так делали, в центр бревно + песок и опилки в пропорции 40/60%
adebt Опубліковано 3 Липня, 2009 в 14:23 #10 Опубліковано 3 Липня, 2009 в 14:23 Для мешка нужны специальные перчатки, в простонародии "блинчики", сам тока в таких и работаю по мешку Точно. Ми їх називали “таблєткі”
Silvery_SPIDer Опубліковано 4 Липня, 2009 в 12:20 Автор #11 Опубліковано 4 Липня, 2009 в 12:20 Я тренуюсь голими руками бо роблю це не для змагань а для себе. Деколи при вуличній бійці ти можеш отримати гіршу травму від того що сам вдариш (наприклад вивихнути зап"ясток)ніж коли наб"ють тебе)) тому я намагаюсь привикнути бити голими руками а не в рукавичках, по вулиці ж я в рукавичках не ходжу. а коли в них тренуватись привикаєш тримати зап"ясток не так як голим кулаком.А матеріал з якого зроблено бревно має якесь значення?
Masik Опубліковано 5 Липня, 2009 в 14:05 #12 Опубліковано 5 Липня, 2009 в 14:05 Я тренуюсь голими руками бо роблю це не для змагань а для себе. Деколи при вуличній бійці ти можеш отримати гіршу травму від того що сам вдариш (наприклад вивихнути зап"ясток)ніж коли наб"ють тебе)) тому я намагаюсь привикнути бити голими руками а не в рукавичках, по вулиці ж я в рукавичках не ходжу. а коли в них тренуватись привикаєш тримати зап"ясток не так як голим кулаком.А матеріал з якого зроблено бревно має якесь значення?Прозанимавшись оч долго единоборствами, скажу так - бить на улице кулаком - это глупо, споткнувшись и падая на землю, мы ведь не падаем на кулаки, не так ли? Мы падаем на открытую ладонь, так вот и бить на улице ею, минимум травм для себи и максимум для соперника. На улице важен 1-2 удара, некогда на улице кулаками махать: открытой ладонью в переносицу или бороду, ребром ладони по кадыку!
DrFaust Опубліковано 5 Липня, 2009 в 17:11 #13 Опубліковано 5 Липня, 2009 в 17:11 ну прямо таки шаолінські монахи сходяться... А матеріал з якого зроблено бревно має якесь значення? брЄвно воно і в африці брЄвно.. кусок дерева не роблять а вирощують )))споткнувшись и падая на землю, мы ведь не падаем на кулаки, не так ли? Мы падаем на открытую ладонь.... ну може хтось і падає на руки ... я стараюсь не спотикатись3-тє правило початківся на будь-яких тренуваннях будь-якого стилю самозахисту або нападу.... в будь-яких ситуаціях (при випадковостях чи ні) падати потрібно "правильно" а не на руки....думаю я краще помовчу.. а то ще когось ображу
adebt Опубліковано 5 Липня, 2009 в 17:36 #14 Опубліковано 5 Липня, 2009 в 17:36 ребром ладони по кадыку А якщо кадик потім не дістали, то пакуєм шмотки і зарулюєм на СІЗО. З.І. Ти б подумав, які поради давати, цей форум і діти читатють
qwadro Опубліковано 5 Липня, 2009 в 17:38 #15 Опубліковано 5 Липня, 2009 в 17:38 а що коли зробити так: 1) перемішати пісок і тирсу у такій пропорції як говорили знаючі люди. 2) порозсипати його невеликими порціями у мішечки (наприклад капронові колготки ) 3) щільненько наповнити даними мішечками грушу. ну, якось так...
Davids Опубліковано 5 Липня, 2009 в 17:43 #16 Опубліковано 5 Липня, 2009 в 17:43 Теж цікавить данне питання.qwadro +1, попробую, про результат - повідомлю)
adebt Опубліковано 5 Липня, 2009 в 17:46 #17 Опубліковано 5 Липня, 2009 в 17:46 і взагалі, тренуйте ноги
Masik Опубліковано 6 Липня, 2009 в 11:17 #18 Опубліковано 6 Липня, 2009 в 11:17 ну прямо таки шаолінські монахи сходяться...А матеріал з якого зроблено бревно має якесь значення? брЄвно воно і в африці брЄвно.. кусок дерева не роблять а вирощують )))споткнувшись и падая на землю, мы ведь не падаем на кулаки, не так ли? Мы падаем на открытую ладонь.... ну може хтось і падає на руки ... я стараюсь не спотикатись3-тє правило початківся на будь-яких тренуваннях будь-якого стилю самозахисту або нападу.... в будь-яких ситуаціях (при випадковостях чи ні) падати потрібно "правильно" а не на руки....думаю я краще помовчу.. а то ще когось ображу А что ты подразумеваешь под "правильностью" падения? ребром ладони по кадыку А якщо кадик потім не дістали, то пакуєм шмотки і зарулюєм на СІЗО. З.І. Ти б подумав, які поради давати, цей форум і діти читатють Думаешь у паталогоанатома лучше будет?
adebt Опубліковано 6 Липня, 2009 в 20:22 #19 Опубліковано 6 Липня, 2009 в 20:22 Думаешь у паталогоанатома лучше будет?Я не про те, що цей шокуючий удар поганий, я про те, що допиши людям, які можуть спробувати на комусь твою пораду, що з одного такого удару можна відправити візаві у “верхню тундру”.А удар в кадик нічим не гірший від удару в пах чи пальцями в очі. Можливо навіть кращий тим, що людина шокована нездатністю дихати, і ні про що інше вона вже думати не може.
Vitamin4ik Опубліковано 10 Червня, 2010 в 19:45 #20 Опубліковано 10 Червня, 2010 в 19:45 Якщо хочеш набити нормально косточки то на стєнку повішай по 360 газет на кожну руку і кожен день збивай по 1 газеті, що правою рукою, що лівой набагат кращий результат ніж по груші. Що правда руки перемотуй бинтами бо шкіра полопає від 3 до 5 нормальних ударів знаю по собі сам так тренеруюсь))))))А нарахунок груші то я собі тількі тирсою забив і вже 3 роки нормально))) Хоча я нею рідко користуюсь в основному газети і стіна)
eNyk Опубліковано 10 Червня, 2010 в 20:04 #21 Опубліковано 10 Червня, 2010 в 20:04 якщо шкіра "лопає" значить неправильно б'єш. Це ж як в тебе ті газети тримаються на стіні? Можеш фотку показати? А, і ще одне: сусіди не жаліються, що стіни трясуться, чи ти в приватному будинку живеш?
Tower Опубліковано 30 Серпня, 2010 в 14:08 #22 Опубліковано 30 Серпня, 2010 в 14:08 В мене також мішок був набитий тільки стружкою (грубою) - працював на ньому десь 3 роки і все було гуд.
Ostap87 Опубліковано 1 Вересня, 2010 в 18:09 #23 Опубліковано 1 Вересня, 2010 в 18:09 Я ще чув, що набиваюсь дрібно пошматованою тканиною + відсів піску + тирсовий пісок (співвідношення не знаю)А для ніг точно можу сказати - найкраще це шина від авто!
GreyHairs Опубліковано 3 Вересня, 2010 в 10:23 #24 Опубліковано 3 Вересня, 2010 в 10:23 Изначально при покупке была засипана тырса, между кожей и тырсой 0,5 см паролон. Была залегкой. Потом по совету, груша была засыпана зерном - пшеницей - она тяжелее из других злаковых. Полтора года назад засыпал "битое зерно" (там и рожь, и пшеница, горох и кукуруза битые, не осыпка, а кусочки злаковых зерен разных размеров - от с гречку и меньше). Груша стала тяжелее. 1,5 года в эксплуатации без проблем.
advokat1234 Опубліковано 3 Вересня, 2010 в 12:10 #25 Опубліковано 3 Вересня, 2010 в 12:10 люди а хтось має грушу шоб продати ?
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.