Перейти до змісту

Недорогий двохмісний намет


iamlegend

Рекомендовані повідомлення

вибираю недорогий намет за 500-600 грн максимум (на більше не можу розраховувати). хотілось би двошаровий, двохмісний, для поїздок у гори та до озера, моря, з нормальним захистом від дощу, хорошою вентиляцією, протимоскітною сіткою. що можна вибрати, а головне ДЕ можна придбати???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Hannah TROLL-S

Відповідає всім твоїм вимогам. Відмінна палатка за свої гроші. Я такою більш як 3 роки активно користувався, жодних проблем.

Придбати - шукай в інеті, або може товариш slim чимось допоможе.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

знайшов недорогі намети польської фірми CAMPUS. хтось користувався? поділіться враженнями

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є у кампуса один акційний намет за 559 грн. Двомісний, але тамбур великий тай сам намет досить габаритний, тобто у гори на свому горбу його краще не совати. А якщо кинути в машину і десь виїхати то варіант чудовий. Різниці в наметах початкового рівня у різних виробників практично ніякої, усі щви проклеєні, дно армований поліетилен, тент з водостійкістю 3000 мм., просочення тенту у всіх якісне, хоча наскільки воно стійке покаже лише час. Ще можна обрати намет Terrа Incognita Alfa 2 за 615 грн. далі вже буде дорожче. Зайди до нас в магазин "Анамандрія" в гуртівні Пакко що за 5-ю школою там можна подивитись. Завтра ввечері маєм підвезти намети та рюкзаки Terra Incognita, та рюкзаки Commandor.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

той акційний кампус, про який йде мова занадто великий ІМХО. 3,26 на 1,8 м, то вже малосімейка, а не намет :) хоча якшо десь на море їхати, то великий тамбур не буде лишнім

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...