Перейти до змісту

Пробували пограбувати ОТП Банк?

fedot

Рекомендовані повідомлення

народ, не пользуйтесь услугами банков - и будет вам щастье. вообще. даже коммуналку не платите.

банки разводят

ша опять началась реклама, какие они стабильные и красивые и чтобы им всё несли

а зимой сидели тихонько и боялись чихнуть

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І, відповідно, люди не стали б так активно скуповлювати валюту, а вкладали б гривню в товарообіг.

грамотные люди так и делали, а не скупали доллары и не зашивали их в подушки. правда, b0rg?

так! купити за $17 машину яка коштувала $30 - це просто мегазнижки :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

помирає старий чоловік. і просить дітей, щоб привели до нього двох адвокатів.

ну, воля помираючого-закон, привели. адвокати прийшли сіли коло діда з обох сторін, а дідо мовчить.

діда питають- тату, чого мовчите?люди сидять, чекають.

а дідо каже: хай посидять. я хочу вмерти, як Христос, поміж двох розбійників.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ой, Толік, як то дотепно! :) Внесу в свою колекцію.

Ну, то раз ти затронув тему, і розділ дозволяє флеймити - то згадай, які найбільш гріховні професії в біблії: розбійник, повія і лихвар (суть банкір). :) Ой, ти банківський працівник? Ну вибач... нє хцялим... :)

ЗІ. Надіюся, що в адвокатів була погодинна оплата :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ЗІ. Надіюся, що в адвокатів була погодинна оплата :)

из-за 99% адвокатов все остальные пользуются плохой славой

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ты мыслишь как простой обыватель, поверь мне...

А я і не хочу мислити як банкір, повір мені. Я хочу мислити як простий ЄВРОПЕЙСЬКИЙ обиватель, хочу мати кредит під 4% річних, хочу мати стабільну валюту, хочу мати змогу хоча б на 5-7 найближчих років планувати своє майбутнє і свою роботу (звісно, на 100% не сплануєш, бо є ще здоров'я і т.д.). Але в нас чомусь все получається навпаки. Кредити під страшні відсотки, автомобілі вдвічі дорожчі, ніж в "бідній" Європі і Америці, стрибки валютних і політичних курсів.

Я взяв на фірму кредит $100 тис., на міжбанку продав їх по 4.85 грн, а за два тижні курс вискочив вдвічі, до того ж з банку прийшов лист, що відсоткову ставку також хочуть збільшити майже вдвічі. Ще вдвічі знизився гривневий прибуток по фірмі через кризу. Про відстрочку виплати тіла кредиту і говорити не хочуть. Відшкодування ПДВ немає, але при цьому за кожен день прострочки по податках вимагають шалену пеню (держава може не платити, а я не можу -- дуже справедливо). Як за таких умов можна працювати, платити податки і заробітну плату? Але при цьому ми не звільнили жодного працівника, не скоротили ні на копійку зарплати, не відправили людей в неоплачувані відпустки, як це зробили інші луцькі фірми, працюючі за нашим фахом. Бо ми розуміємо, що люди також їсти хочуть. Не розуміють цього тільки наші банки і керівництво нашої держави.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори
Не розуміють цього тільки наші банки і керівництво нашої держави.

Банки не наші - вони еврейські :) З однією метою - тримати народ в певних рамках бідності.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а провайдери?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну да, часи тяжкі, Плам:) прості європейські обивателі не беруть кредити у іноземній валюті на комерційну діяльність, бо мають доходи у національній валюті країни, де живуть і працюють, і не хочуть нести валютні ризики. а ще частіше мають депозити під 1-3% річних, а не під 12-25%, як прості українські обивателі. при чому зазвичай не мають права на дострокове розірвання депозитних угод. а ціна депозиту напряму впливає на ціну кредиту. і взагалі ця уся бодяга перетиралась в темі про кредитне рабство.

банки неправі в деяких питаннях- але оце "пограбували народ"- це знаєш, х..ня повна.

не зважив усі ризики- вигрібай. а то розказуєш які усі кругом підараси один ти- Д'Артаньян

В Україні зросла кількість мільйонерів- а ви "криза, криза.."

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скільки флуду... А чи не забанити модераторам один-одного?... :D

По темі: це була не спроба пограбування, а лише спрацювання сигналізації. У ці вихідні подібні інциденти трапились в кількох банках.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

прості європейські обивателі не беруть кредити у іноземній валюті

Дуже дотепно. Якби в нас відсоткова ставка була однакова для гривневих кредитів і для кредитів в іноземній валюті -- я б однозначо брав кредит в гривні. А прості європейські обивателі (навіть дуже близькі, польські) просто шокуються, коли взнають, що наші банки дають кредити під 30% річних. Зробіть мені кредити в вітчизняній валюті під 4% (та хоча б під 8-10%), як в Європі. Слабо? То й нєфіг мені розказувати, що я беру кредит в іноземній валюті і тому попав.

А тепер шляхом простих математичних операцій порахуй, яка націнка на товари/послуги має бути в них, і яка в нас, щоб бізнес, побудований на кредитних коштах (а таких більшість, і це нормально) мав хоч мінімальну рентабельність. До того ж загальний відсоток податкових відрахувань в них зазвичай менший. Як при таких розкладах наше виробництво може конкурувати з іноземним? Єдиний спосіб "рівноправної конкуренції", при якому кінцевий споживач всерівно попадає, дуже вигідний державі -- високе ввізне мито на імпортні товари. Тобто держава на нас наживається в любому випадку -- чи ми купуємо наше, чи імпортне. І державі пофіг, що саме ми купимо -- своє чи імпортне, і де ми, прості громадяни, візьмемо гроші, щоб оплатити те космічне мито, ті космічні податки чи ті космічні кредитні відсотки.

Хтось зараз скаже, що бензин в них дорожчий, але не забувайте, що в вартість бензину в них включено транспортний податок, а в нас -- ні. В нас -- їжджу я 500 км в рік, чи 500 000 км в рік -- всерівно плачу однаково.

Можу розказати, як я купив хату в кредит, під програму забезпечення житлом молодих сімей, а потім продав її, бо, як виявилось, держава переді мною ніяких зобов'язань не несе, а я перед банком несу. Я сплачував кредит вчасно, а держава затримувала компенсацію на пів року. Але ти ж банківський працівник і сам все знаєш. Як замість сприяння банки з державою заганяють молоді сім'ї в боргову яму. Люди, які розраховують на підтримку, отримують підніжку, від якої багато хто піднятись не може -- і продають ті взяті в кредит будинки/квартири, втрачаючи на тому страшні (як для молодої сім'ї) гроші. Для чого робити всі ці складні схеми з компенсацією? Не простіше, щоб банки з державою напряму домовились про нижчу відсоткову ставку, а людям відразу сказати не 14%, а, наприклад, 6-7%? Але ж ні, банки і держава ризикувати не хочуть, краще нехай ризикують люди -- вони ж мусять платити, куди ж вони подінуться.

Ще можу розказати, як фірменні гроші мого батька лежали в Економбанку, який збанкрутів. Частину грошей вдалось витягнути звідти нікому не потрібним майном (меблями, комп'ютерами), а частину так і запили холодною водою. Після того фірма, яка раніше впевнено йшла на підйом, кілька років не могла випливти хоча б на нулі. Хто за це поніс відповідальність? Хто компенсував хоч гривню?

Чому банк ніколи ні за що не відповідає? Чому за затримані депозити людям не платять пеню, а за кожен день прострочки по кредитах люди платити зобов'язані? На сьогоднішній день кредит можуть дати під заставу майна, яка по вартості перевищує суму кредиту вже навіть не в два, як раніше, а в три і більше разів. І разом з тим людські депозити не підпираються нічим, все більше стає банків-пустишок (різні там "Фінанси і кредит", "Альфабанк" і їм подібні).

І не треба розказувати, що банки і держава це не одне і те ж. Власникі банків сидять на депутатських чи міністерських портфелях і пишуть закони під себе, позбавляючи простих людей будь-якого права голосу.

І після цього ти кажеш, що ніхто нікого не грабував? Готовий сперечатись до піни з рота.

То хто понесе перед людьми відповідальність, що їх так ГРАБУЮТЬ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скільки флуду... А чи не забанити модераторам один-одного?... :D

По темі: це була не спроба пограбування, а лише спрацювання сигналізації. У ці вихідні подібні інциденти трапились в кількох банках.

Хоч хтось толком що сказав...+1

П.С. Шановні модератори могли б і не переносити в Флейм, а просто декому вліпити РО за флуд - ІМХО

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

угу, коли попадаєш тільки пінитись і лишається:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

угу, коли попадаєш тільки пінитись і лишається:)

Чомусь твоя репліка і твій смайл нагадали мені картинку:

9eb5e04abc7476a982601d15e6e.jpg

Дивно, що, її роздруковка не вісить в кабінеті кожного банківського працівника, як "наглядний посібник по роботі з клієнтами"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А прості європейські обивателі (навіть дуже близькі, польські) просто шокуються, коли взнають, що наші банки дають кредити під 30% річних.

Від депозитів по 25% річних вони не шокуються? Про облікову ставку НБУ ти і вони шось чули?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І не треба розказувати, що банки і держава це не одне і те ж. Власникі банків сидять на депутатських чи міністерських портфелях і пишуть закони під себе, позбавляючи простих людей будь-якого права голосу.

І після цього ти кажеш, що ніхто нікого не грабував? Готовий сперечатись до піни з рота.

То хто понесе перед людьми відповідальність, що їх так ГРАБУЮТЬ?

не буду тебе ничего рассказывать, но сижу я на обычном стуле, в съемной квартире, с кредитом в долларах. а перспектива достроя моего недостроя - очень далекая.

но! я тебя не грабил!

давай не путать власть имущих и обычных работников.

то, что ты взял кредит не в той валюте не в то время - не означает, что все работники в банках контрацептивы.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

шо ви напрягаєтесь?чувак в попандосі-значить, народ пограбували. винних же знайти треба

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шура, я не кажу, що винуваті клерки. Винувата банківська система.

Tolik_It, не льсти собі. Ти не винний. От будеш власником банка, тоді, можливо, і від тебе щось залежатиме. А зараз ти просто маленька пішка, яка (не знаю -- на жаль чи на щастя) нічого не вирішує. Маріонетка, яка танцює, коли смикають за ниточки згори.

Я за себе не переживаю і не жаліюсь. В мене, надіюсь, ще є час попереду. Але мені страшенно шкода за свого батька, який все своє життя вкалував (ще за часів совка, коли без офіційного працевлаштування вважали туніядцем, він вночі офіційно працював сторожем, а вдень їздив по селах робив скважини на воду), чесно, без партійних грошей і крадіжок з голого поля підняв фірму, дав роботу і зарплату більш як трьом десяткам людей, а взамін заробив цукровий діабет, гіпертонію, інсульт і інвалідність, і зараз в свої 57 років через той бардак в державі не може навіть ліки собі купити і за газ заплатити, я вже не кажу про поїздки на курорт чи просто на якесь море. І в нього часу вже не лишилось -- з його хворобами ну ще може кілька років. У ЩО ВІН ВКЛАВ СВОЄ ЖИТТЯ?!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Master of puppets I'm pulling your strings

Twisting your mind and smashing your dreams )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а я казав, що я щось вирішую?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Про облікову ставку НБУ ти і вони шось чули?
А мене не валить облікова ставка НБУ. Я не хочу про неї думати і знати. Я просто хочу жити як нормальні люди в нормальних країнах. Кормити своїх дітей, а не депутатів і міністрів. А про облікову ставку нехай думають "слуги народу", яких ми обираємо.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шура, я не кажу, що винуваті клерки. Винувата банківська система.

виновата система власти!

а банковская, юридическая и прочие - просто делают то, что им позволяют наши законотворцы...

А мене не валить облікова ставка НБУ. Я не хочу про неї думати і знати.

ты не поверишь, но ее не коммерческие банки придумывают, а президентский.

и зависит она от того, что в стране творится.

кстати, недавно снизили до 11%

я, кстати, не понял, с какого хрена.

в стране - болото полное, а они популизмом занялись.

они ведь даже защитили себя как застройщиков - отменили пеню по просрочке несдачи объектов.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

виновата система власти!

Системою влади керують ті, хто тримає в руках фінанси. Мало б бути навпаки, але не в нашій країні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Про облікову ставку НБУ ти і вони шось чули?
А мене не валить облікова ставка НБУ. Я не хочу про неї думати і знати. Я просто хочу жити як нормальні люди в нормальних країнах. Кормити своїх дітей, а не депутатів і міністрів. А про облікову ставку нехай думають "слуги народу", яких ми обираємо.

пацанячі крики: попав і волаєш- а мене не валить, а я не хочу. валить тебе, валить...ну, не розрахував свої сили, ну розраховував на кращий сценарій, а пішло по гіршому. буває, не ти перший, не ти останній

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...