Перейти до змісту

Куплю древній ноутбук

IncvizitoR

Рекомендовані повідомлення

Можливо в когось валяється таке ненадобне залізо...

Ну звісно ноутбук не настільки древній щоб на ньому працювала лише операційна система калькулятора "Сітізен"

Хотілося б щоб він тягнув Віндовс якийсь 98, а якщо подужає 2000 то буде взагалі супер...

По ціні було б добре вкластись в гривень 200 - ногами не копати, в ціні заліза орієнтуюсь погано...

Так чи інакше розглядатиму любі пропозиції по ДЕШЕВИМ старим ноутам, якщо такі девайси ще лишились і ті пропозиції поступлять.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Продам ноутбук fujitsu siemens. Оперативнка 128Mb, видеокарта 8Mb. Жёсткий 8 Gb. Процессор 600 Мгц. Потребуэ заміни шлейфу до монітора. Ціна 300 грн. Можливий торг.

тел. +380919172740

дом. 28-46-61, 72-28-51

foto.rar

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хочу уточнити ще пару (на мій погляд принципових) моментів:

1. Вбита батарея на ноуті мене влаштує, можете пропонувати, апарат треба для кімнатного використання.

2. Головне щоб матриця ноута була в порядку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хочу уточнити ще пару (на мій погляд принципових) моментів:

1. Вбита батарея на ноуті мене влаштує, можете пропонувати, апарат треба для кімнатного використання.

2. Головне щоб матриця ноута була в порядку.

Э dell latitude p3-500, 30gb, 128 чи 256 мб озу, матриця в гарному стані 14'є якись привід чи сд чи двд, навіть батареря тримає троха - 1000 грн.

якщо чікавить дам повнішу інфу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Э dell latitude p3-500, 30gb, 128 чи 256 мб озу, матриця в гарному стані 14'є якись привід чи сд чи двд, навіть батареря тримає троха - 1000 грн.

Враховуючи те що ноут Р ІІІ 600МГц в верхньому пості оцінювався 300 грн, і то є на даний момент його найбільш реальною ціною (хоча знайомі комп’ютерщики мені наперебой доказували що і це зависока ціна для таких раритетів) то Пентіум 500МГц зависоко цінити на тисячу гривень.

Я так розумію цей ноут трохи апгрейдився, бо моделі ноутів з такими Пентіумами йдуть переважно з 8-10 гігабайтними вінчестерами, можливо через це його ціна така, але я розраховую на меньший бюджет, прошу не розцінювати як необгрунтоване придирання до ціни. За 300 грн його заберу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...