Murka Опубліковано 23 Червня, 2009 в 17:24 #1 Опубліковано 23 Червня, 2009 в 17:24 Залейте пожалуйста, очень надо!!! Буду очень благодарна....
yurkkkin Опубліковано 23 Червня, 2009 в 17:26 #2 Опубліковано 23 Червня, 2009 в 17:26 Забороняється:1) Пошук у даному розділі. Для цього існує інший розділ, який так і називається – «Пошук/Замовлення». Теми із пошуком будуть видалятися. Автори тем будуть наказуватися.пс : Поищи тут : kino.lutsk
Murka Опубліковано 23 Червня, 2009 в 17:29 Автор #3 Опубліковано 23 Червня, 2009 в 17:29 Забороняється:1) Пошук у даному розділі. Для цього існує інший розділ, який так і називається – «Пошук/Замовлення». Теми із пошуком будуть видалятися. Автори тем будуть наказуватися.пс : Поищи тут : kino.lutskпростите...больше не буду, ну очень надо этот фильм...а там нету, искала уже(((
Zheny@ Опубліковано 23 Червня, 2009 в 17:41 #4 Опубліковано 23 Червня, 2009 в 17:41 m1sc Дякую Штрафні санкції.Термін та ступінь покарання визначає адміністратор/модератор і залежить від порушення. Мінімальний термін 1 доба. Максимальний – перманентний БАН. Порядок оскарження через приватне листування. P.S. Вчасне звертання із проханням виправити помилку чи за допомогою, убереже вас від покарання. P.P.S. Спроба безпідставного оскарження покарання може призвести до збільшення строку покарання таки доведеться просто почитати форум до завтрашнього вечора. А фільм я знайду. Замовлення прийму. Закрито!
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.