Перейти до змісту

Заміські кафе, бари, ресторани...

MOTOROLLLA

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хочу відсвяткувати важливу подію в житті))) в якомусь заміському ресторанчику. Розкажіть будьласка хто де був!!! Які в кого враження!? На яку кількість чоловік розрахований зал в тому чи іншому закладі! Чи смачна кухня? Чи сподобалось обслуговування! Як туди (і назад))) добирались? Наскільки кусючі ціни?)

Опубліковано

якщо не лякає відстань у 18 км. то рекомендую кафешку в Усичах (як на торчин).

обслуговування 6 по пятибальній шкалі, кухня 5.

ціни нижчи чим в майдані чи оболоні. людей вмістить десь 30-40.

Опубліковано

От це приблизно те що мені потрібно!! Відстань не лякає! А в якому стилі інтер"єр кафешки???? Так хочеться чогось незвичайного, непопсового.... :rolleyes:

Опубліковано

От це приблизно те що мені потрібно!! Відстань не лякає! А в якому стилі інтер"єр кафешки???? Так хочеться чогось незвичайного, непопсового.... :rolleyes:

інтерєр зроблено цікаво. стиль не берусь описати точно, щось між чикаго 30-х і класною домашньою вітальнею.

думаю сподобається.

Опубліковано

інтерєр зроблено цікаво. стиль не берусь описати точно, щось між чикаго 30-х і класною домашньою вітальнею.

думаю сподобається.

Мені вже подобається!!))) А скажи будьласка, чи є там місце для танців?? Які справи з музикою (живі музики чи "касєти" крутять?)? І що знаходиться навколо самої кафешки?? Чи є місце шоб посидіти на вулиці, може якийсь скверик є? :rolleyes:

Заздалегідь, дякую!!!

Опубліковано
Мені вже подобається!!))) А скажи будьласка, чи є там місце для танців?? Які справи з музикою (живі музики чи "касєти" крутять?)? І що знаходиться навколо самої кафешки?? Чи є місце шоб посидіти на вулиці, може якийсь скверик є? :rolleyes:

Заздалегідь, дякую!!!

для танців не дуже, музика у них "касєтна", але завжди була класна.

власна огороджена територія навколо кафешки там гарно, дервева висаджені, газончик, бруківочка, є літнє кафе...

ти зїздь туди на каву, усе зрозумієш...

Опубліковано

Заздалегідь, дякую!!!

для танців не дуже, музика у них "касєтна", але завжди була класна.

власна огороджена територія навколо кафешки там гарно, дервева висаджені, газончик, бруківочка, є літнє кафе...

ти зїздь туди на каву, усе зрозумієш...

Обовязково! :g15: Дякую

Опубліковано

я чув за усичі що там ще є рум-сервіс для чоловіків :)

від себе порекомендував би Хутір в ліпінах на обїздній, душевно пару разів там сиділи, правда невеликою компанією. кухня прєлєсть, куліш особливо смачний. ціни середньо-луцькі

Опубліковано

Святкували не одну "важливу подію" в Маєтку, що в Ліпінах :)

Це в принципі не кафешка - але готують смачно, і відсутність інших компаній - великий плюс.

Тільки там треба заздалегідь замовляти.

Опубліковано

Можна ще порадити Кафе Мальовнка С. Дубище - мальовнича місцинка можна шашлик на вулиці приготувати потанцювати. відносно цін не знаю у нас там була корпоративна вечірка всім сподобалось.

Опубліковано
від себе порекомендував би Хутір в ліпінах на обїздній

Це не там, де difoto з рік тому побили?

Маєток +1

Можна ще поцікавитись в Озерці. Перед перехрестям, яке веде власне до озера і до Жидичина, з лівого боку. Не пам'ятаю як називається, але місце прикольне. Є дитячий майданчик з гойдалками.

А можна банально в "Срібні Лелеки" на Карпенка-Карого. Ніби і в місті, але відчуваєшся як за містом.

Можна в "Хатинці" (там де мийка біля моста на Ківерцівській). Цікавий зал, непогана кухня, не далеко від цивілізації, є більярд, для любителів активного відпочинку є дуже хороша сауна ;)

Опубліковано

MOTOROLLLA, був сьогодні в тих краях, зробив тобі фото території. в середину не заходив

Можна в "Хатинці" (там де мийка біля моста на Ківерцівській). Цікавий зал, непогана кухня, не далеко від цивілізації, є більярд, для любителів активного відпочинку є дуже хороша сауна ;)

не за містом. та й нічого особливого, а враховуючи відсутність нормального кухаря...

post-6267-1245851812.jpg

post-6267-1245851894.jpg

Опубліковано
MOTOROLLLA, був сьогодні в тих краях, зробив тобі фото території. в середину не заходив

не за містом. та й нічого особливого, а враховуючи відсутність нормального кухаря...

AVO Дуже велике ДЯКУЮ за пораду!!! Була там сьогодні! Спросто СУПЕР!!!! Перевершило усі сподівання!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Навіть у своїх фантазіях, не могла придумати кращого закладу для ТАКОЇ)) події!!! Ціни середні! Інтер"єр - неперевершений!!! Якраз те що треба!!!!! :smile-zachot:

• 2 тижня потому...
Опубліковано
А Я рекомендую ДАНКО що біля 5 школи! Іра привіт від Ярика

по-перше, не за містом.

по-друге, стандартний генделик з бидлоцьким обслуговуванням.

Опубліковано

Усім дякую за поради!!! З закладом визначилась, найбільше сподобався ресторанчик, що по дорозі до Торчина. AVO, ще раз дякую! :rolleyes:

• 10 місяців потому...
Опубліковано

Поділіться враженнями хто святкував якісь важливі подіїї в Гарнізоні,що в адреналін -сіті.Як ціни ,обслуговування,кухня?

Опубліковано

Святкували сину 10 років і випускний. Дітям там кайф, бо забав повно поруч. Та й самим для передиху шлунку на картингу покататися. 

Зручно, що мангали доступні і своє можна приносити. 

В бесідках в спекотну погоду буде надто душно, врахуйте це.

Щодо кухні, то замовляли картоплю фрі і на пательні. Не сподобалась, перепалена і холодна. Замовляти треба зарання, бо приносять з великим запізненням.

Дуже сподобались фітіля, якщо правильно назвала. Сир в тісті, ням-ням.

Оренда бесідки 150 грн., якщо замовляєш кухню на 300 грн., оренда безкоштовна. Відповідно велика бесідка 600 грн.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Втретє побачив Ді, втретє подумав "А чи не ДіФото когось там побив?" :)

Втретє побачив Ді, втретє подумав "А чи не ДіФото когось там побив?" :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...