Перейти до змісту

Який ваш улюблений колір автомобіля

romaxa11

Рекомендовані повідомлення

останім часом дуже подобаються білі авто. обгрунтувати чому, нажаль, не вийде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Красный, потому что:

1. По статистике красные авто меньше всего попадают в аварии.

2. У меня красная :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для кожної моделі машини є свій колір ( наприклад матіз - червоний, мерседес Ешка - чорний , навпаки дивиться значно гірше). Тут справа особистого смаку. Якщо говорити про практичність, то - сірий, капучіно, ....... і тому подібні несильно насичені кольори. Як на мене найменш практичний чорний металік (спека, пил видно, самому мити важко)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

є моделі в яких колір - частина самого авто (жовті Ламборджині, чорні Ролс-Ройси...)

завели якось розмову з водієм на фірмі, то він каже що машина має виділятись на дорозі, а не втрачатись на фоні асфальту.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По статистике красные авто меньше всего попадают в аварии.

Не тіш себе. Це статистика в вигляді статичних цифр, яка не враховує відсоткове відношення кількості аварій до кількості проданих автомобілів певного кольору. Наприклад, сріблясних автомобілів продається багато, відповідно і аварій за їх участю буде значно більше, ніж за участю автомобілів якогось там срачко-бурячкового кольору.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я вважаю що чорна машина за своєю суттю повинна бути з розряду =>середнього цінового діапазону 25000,30000 і вище. Машинки б'юджетні чи малолітражки нормально виглядають в насичених яскравих кольорах, навпаки чорний колір є занадто пафосним, а сірий (якщо ще добавити сірий салон і пластик) вводить в депресію. Спортивні машинки також бумбові в яскравих кольорах. Ну і бобік повинен бути болотно зелений - це його колір, так само як у феррарі - червоний.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я вважаю що чорна машина за своєю суттю повинна бути з розряду =>середнього цінового діапазону 25000,30000 і вище.

в таку ціну входить багато маленьких автівок, а також досить багато бюджетних седанів. не бачу логіки у такому ствердженні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можу сказати що від сірометалічних ланосів і їм подібних мене тошнить. Не в обіду нікому сказано, але на мою думку купівля машини кольору сріблястий металік це в більшості випадків показник відсутності смаку.

Ну а так правильно було сказано що для кожної моделі машини є свій колір.

Мені особисто подобається білий колір. Строгий, класичний, практичний, не попсовий, хоч іноді він буває скучним. Із інших брав би не сильно викликаючі, точно не кислотні, напевно не чорний. Із світлих брав би різних відтінків кремового (але не сірого), можливо світло-блакитний. Із темних - темно-темно синій.

Ну і головне не те який колір, а те в якому стані лкп. Навіть якщо машину не дуже крутого кольору відполірувати до ідеального глубокого дзеркального блиску і постійно підтримувати в чистоті, то вона буде викликати позитивні емоції.

Проте і матовий в деяких випадках може мати місце

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

чорний колір це колір дорогої машини, це моє бачення. Та й закордоном чорні автівки майже завжди престижного рівня: ауді. бехи, мерсюки і т.д. Ось так

Чув що зараз мода на білий, але він повинен бути ідеальним інакше на це важко дивитись

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

чорний колір це колір дорогої машини, це моє бачення. Та й закордоном чорні автівки майже завжди престижного рівня: ауді. бехи, мерсюки і т.д. Ось так

колір машини й ціна, х.з. це приблизно те саме, що блондинка завжди дура...

Чув що зараз мода на білий, але він повинен бути ідеальним інакше на це важко дивитись

того року бачив білий астон-мартін, на вигляд бомба.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По статистике красные авто меньше всего попадают в аварии.

Не тіш себе. Це статистика в вигляді статичних цифр, яка не враховує відсоткове відношення кількості аварій до кількості проданих автомобілів певного кольору. Наприклад, сріблясних автомобілів продається багато, відповідно і аварій за їх участю буде значно більше, ніж за участю автомобілів якогось там срачко-бурячкового кольору.

Да ну темка то изначально флеймовая;) Так что можно и пофлудить.

срачко-бурячкового кольору

У меня "ночной огонь" ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цвет автомобиля может быть любым при условии, что он черный. © Генри Форд

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

колір машини й ціна, х.з. це приблизно те саме, що блондинка завжди дура...

щоб нікого не образити - чорна ока з затемними вікнами і чорна сімка БМВ наприклад

білий гарний колір, додає об'єму тачці, але стосовно практичності питання - вона мусить бути постійно гарно вимита

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

білий гарний колір, додає об'єму тачці, але стосовно практичності питання - вона мусить бути постійно гарно вимита

Будь яка машина будь якого кольору повинна бути завжди вимита. Практичність білого в тому, що при необхідності дуже легко підібрати фарбу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Будь яка машина будь якого кольору повинна бути завжди вимита. Практичність білого в тому, що при необхідності дуже легко підібрати фарбу

білий? легко підібрати? ну хіба що з метою, щоб пофарбована частина потім відрізнялася відтінком.

з точки зору шику і краси - яскраво червоний

з точки зору практичності - сріблястий

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Взагалі то колір має підходити до машини але мита машина, крім напевно Хаммера має свій вигляд.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Практичність білого в тому, що при необхідності дуже легко підібрати фарбу

Жартуєш? Чи ти дійсно не уявляєш, наскільки "вредний" білий колір в підборі і скільки його відтінків існує в природі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я чомусь був впевнений що білий легше підібрати ніж віддтінки срачко-бурячкового кольору :blush:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені подобається темно-синій, або світліший синій, в залежностиі яке авто.

Колись в нас в Луцьку, бачив чорний матовий GL, бомбово дивиться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А мені всерівно якого кольору буде мій Рorsche :0024:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Великі машини подобаються чорні, або білі: представницькість, розкіш. Маленькі машинки подобаються червоні.

Зараз хочу "шоколадну" Infinity з "медовим" салоном :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А мені салон подобається "гавана" -- матова шкріа алькантра коричнево-рудоватого кольору сигари, з грубою "джинсовою" строчкою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

анекдот в тему:

Приходить негретянка до гінеколога. Сіла на крісло, розтавила ногі. Лікар дивиться, дивиться і в голос каже:

- Все!!! вирішено!

- Беру чорний ягуар з салоном із червоної шкіри! :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені чорний подобається :) , правда з ним мороки !!! всі царапинки, ... все на ньому видно. Та й мити таке авто клопотно, помий, сполосни, витри на сухо і т.п.

тоді тілько буде приємно дивитися і їздити на ній.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...