Перейти до змісту

Грунт на продаж

vanus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ребята, э дофігіща землі на території (ну не є а було, осталось мазів з 20-30) (не родючої а на мощення), тобто ціна її як піску і то дешевше.

Такшо можу возити на ваші земельні ділянки. Вартість складає земля+ погрузка+доставка взалежності ід віддалі.

Опубліковано

єслі пропонують то хапай

15грн/м3 х камаз 9м3 9хоча зазвичай возять не більше 9м3) = 135 грн 1 ходка = 25 л ДП = 125 грн. кароче даром

в мене з доставкою до тебе буде те що я в п3 написав

Опубліковано
єслі пропонують то хапай

15грн/м3 х камаз 9м3 9хоча зазвичай возять не більше 9м3) = 135 грн 1 ходка = 25 л ДП = 125 грн. кароче даром

в мене з доставкою до тебе буде те що я в п3 написав

Вони возять 30-ти кубовими самоскидами через те і дешевше...

Опубліковано

так кажу бери. особливо коли той 30-тонник до тебе доїжає.

доречі як ти про них все знаєш може телефон дасиш, а то хтось там десь. кажи конкретно хто, де і який телефон.

Опубліковано

Звонив тількинощо. Це фірма інтерпрайз. Таким не займається.

3 дня РО за недостовірну інфу

Опубліковано
Звонив тількинощо. Це фірма інтерпрайз. Таким не займається.

3 дня РО за недостовірну інфу

78-69-63 послуги СПЕЦТЕХНІКИ. Я помилився однією цифрою. А vanus зразу "3 дня РО за недостовірну інфу" - жесть...

• 2 року потому...
Опубліковано

Буде грунт (не для городу а для просто замостити) та б/у дорожний будівельний лом. Прошу замовляти наперед, буде тоді дешево бо не прийдеться повторно грузити.

Опубліковано

Буде грунт (не для городу а для просто замостити) та б/у дорожний будівельний лом. Прошу замовляти наперед, буде тоді дешево бо не прийдеться повторно грузити.

візьму для початку 2 -3 зіла грунту

Опубліковано

На ньому хоч трава рости буде?

буде все рости, но фігово. це глинозем.

мені на відмостку , а зверху чорноземом накрию

Опубліковано

На струмівку 2-3 камази скільки буде ? (уточнення пліз -Глина і земля чи там тільки глина ?)

Опубліковано

грунт

150 по луцьку 200 в перше село від луцька за зіл,

200/250 -//- маз

щебінь+ лом а\б з включ чуть піску

250\300 - ЗИЛ

300\350 - МАЗ

• 2 місяця потому...
Опубліковано

Скільки буде коштуввти камаз в село баїв 6км. від солдата, як їхати на цукровий?

• 1 місяць потому...
Опубліковано

є грунт на продаж для вимощення 200 грн за МАЗ 10т, камяний б.у. матеріал 450 за МАЗ 10 т, ціни по луцьку, район дубнівської, струмівки. якщо далі + 50 грн.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

є грунт на продаж для вимощення 200 грн за МАЗ 10т, камяний б.у. матеріал 450 за МАЗ 10 т, ціни по луцьку, район дубнівської, струмівки. якщо далі + 50 грн.

Потрібно 10-12 кубів землі на вимостку (не знаю скільки це буде тон) засипати яму. Знаходжуся на вул. Львівській, район школи №2. (Заїзд зручний, біля траси).

Чи можливо така доставка? Скільки це буде коштувати?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...