Перейти до змісту

Офіс-центр vs Скверик

romaxa11

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

водії не всі загальмовані, дехто може дійсно не бачить знак, але я, наприклад, цілеспрямовано туди їхав на тижні, бо інших варіантів під’їхати до Лесі Українки нема, скрізь знаки, а мене треба було заплатити в одному з банків...

але то таке діло... мені просто цікаво, що ж там має бути?

Опубліковано
хоча якшо з парку підійматись, то ше є шанс розвернутись .. а от якшо від лялькового .... то хіба шо якшо в тебе джип) :lol:

А від "лялькового" (тобто з вул. Б.Хмельницького) поворот на Кривий Вал взагалі заборонено...

Опубліковано
хоча якшо з парку підійматись, то ше є шанс розвернутись .. а от якшо від лялькового .... то хіба шо якшо в тебе джип) :lol:

А від "лялькового" (тобто з вул. Б.Хмельницького) поворот на Кривий Вал взагалі заборонено...

а якраз оцей знак звалили =)) і доречі з вулиці Глушець (здається правильно вказав) поворот на Кривий вал заборонено також ...

да і для "місцевих" ці знаки ніачьом ... я ж маю якось додому їздити :lol:

З.І.

точно знаки шо там тупік є =)

просто спочатку сам не дивився, а судячи по тому, скільки машин їхало задом, чомусь зразу подумав шо ніхто знак не повісив =)

Опубліковано

"Умовно" заборонено, бо той знак що стояв хтось зніс :) тільки кусок труби лишився :)

Опубліковано
причому знака шо вулиця перерита нема (тільки біля самої ями) =) і реально всі тікі задом і їздять коли не гляну =)
З.І.

вбиває лише одне ..

чьо вони знак не причепили на початку вулиці ( біля лялькового і біля парку) шо вулиця перерита .. чи шо там тупік ...

це вже смішно виглядає просто =) коли не глянеш .. хтось задом суне .... (хоча якшо з парку підійматись, то ше є шанс розвернутись .. а от якшо від лялькового .... то хіба шо якшо в тебе джип) :lol:

З сторони Богдана Хмельницького сьгодні цілий день стоїть знак поворот на ліво заборонено. За 1 метр до повороту злівої сторони.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...