romaxa11 Опубліковано 5 Червня, 2009 в 06:44 #1 Опубліковано 5 Червня, 2009 в 06:44 Вітаю Лучан і Гостей міста з спорудженням ще одного сучасного офіс центру.Сабж...
Otto Kreer Опубліковано 5 Червня, 2009 в 06:50 #2 Опубліковано 5 Червня, 2009 в 06:50 ви сказали або занадто багато або занадто мало...так що ж ви хотіли сказати ?
romaxa11 Опубліковано 5 Червня, 2009 в 06:53 Автор #3 Опубліковано 5 Червня, 2009 в 06:53 перериття Кривого Валу присвячене підводу комунікацій до нового офісного центру поряд з райпрокуратурою на місці скверика з ялинкамина скільки я розумію вже вирили траншеї під фундамент
romaxa11 Опубліковано 5 Червня, 2009 в 06:55 Автор #5 Опубліковано 5 Червня, 2009 в 06:55 впринципі ще є час сфотографувати частину скверика получається що є
Zheny@ Опубліковано 5 Червня, 2009 в 06:59 #6 Опубліковано 5 Червня, 2009 в 06:59 то якась лажа. Легше купити квартири людям, що проживають у будинках поруч і виселити їх туди, матиметься чудовий офіс в центрі. Значно дешевше!!! Враховуючи теперішній обвал цін на нерухомість!
ko5teg Опубліковано 5 Червня, 2009 в 07:03 #7 Опубліковано 5 Червня, 2009 в 07:03 А де там місце є??так в тому то і діло =) шо нема =) а офіс-центр буде прямо впритик до прокуратури ... і по бар мисливець ... це так навскидку ... З.І.тікі шо сфотав .. але юсб від тєлєфона на роботі =( мляяяяянашов одну фотку на компі =) знак порадував =)))це десь дні 2 тому .... тікі розрили ... причому знака шо вулиця перерита нема (тільки біля самої ями) =) і реально всі тікі задом і їздять коли не гляну =)
Zheny@ Опубліковано 5 Червня, 2009 в 07:06 #8 Опубліковано 5 Червня, 2009 в 07:06 romaxa11, звідки така впевненість що саме Бізнес-центр, а не, скажімо, проста сезонна заміна труб? Літо - відключили гарячу воду і все. Може є фото/копія/план забудови у тебе? Звідки інфа? Чи може ти іє забудовник?
romaxa11 Опубліковано 5 Червня, 2009 в 07:11 Автор #9 Опубліковано 5 Червня, 2009 в 07:11 комунікації вже проклали через Кривий Вал, а перпендикулярно почали рити траншею під фундамент бо в цьому напрямку хіба будка з квасом, а їй каналізація не потрібна. звідки така впевненість що саме Бізнес-центр ой перепутав, там буде або дитячий садочок, або супер наворочені качельки для малят з мега-каналізацією
Zheny@ Опубліковано 5 Червня, 2009 в 07:22 #10 Опубліковано 5 Червня, 2009 в 07:22 Тоді чому дерева не викорчували/обрізали?Де забор, за яким має проходити будівництво,?
ko5teg Опубліковано 5 Червня, 2009 в 07:29 #11 Опубліковано 5 Червня, 2009 в 07:29 romaxa11, звідки така впевненість що саме Бізнес-центр, а не, скажімо, проста сезонна заміна труб? Літо - відключили гарячу воду і все. Може є фото/копія/план забудови у тебе? Звідки інфа? Чи може ти іє забудовник? в нас тут нема централізованого опалення .... (хіба шо кривий вал частково) я живу на сусідній вулиці (Пушкіна) усе опалення у всіх автономне (старі польські будинки) а в нових (типу котеджі) воно полюбе автономне) так шо варіант з "оновлення каналізації" відпадає Тоді чому дерева не викорчували/обрізали?Де забор, за яким має проходити будівництво,? все буде якраз впритик до дерев (мисливця бару)!!!!11 не факт що вони переживуть коли зведенння вже почнеться ... бо будуть дуже близько ... З.І. нашов карт рідер .. зара будуть фотки
kudrom Опубліковано 5 Червня, 2009 в 07:31 #12 Опубліковано 5 Червня, 2009 в 07:31 мдя. це було б цікаво... може ще біля пам’ятника Лесі Українки бізнес-центр зробити, там місця дофіга...ромаха, це припущення чи є якась підтверджена інфа?
Zheny@ Опубліковано 5 Червня, 2009 в 07:39 #13 Опубліковано 5 Червня, 2009 в 07:39 в нас тут нема централізованого опалення .... (хіба шо кривий вал частково)я живу на сусідній вулиці (Пушкіна) усе опалення у всіх автономне (старі польські будинки) а в нових (типу котеджі) воно полюбе автономне) так шо варіант з "оновлення каналізації" відпадає Опалення до каналізації (злив нечистот, води і т.д.) не має ніякого відношення Власне, як і гаряча/холодна вода, до опалення.
romaxa11 Опубліковано 5 Червня, 2009 в 07:40 Автор #14 Опубліковано 5 Червня, 2009 в 07:40 сьогодні зранку знайомий просвітив, я зайшов на цю стройку глянув, все ніби сходиться і маштаби серйозніші ніж просто комунікації провели.
ko5teg Опубліковано 5 Червня, 2009 в 07:53 #15 Опубліковано 5 Червня, 2009 в 07:53 в нас тут нема централізованого опалення .... (хіба шо кривий вал частково)я живу на сусідній вулиці (Пушкіна) усе опалення у всіх автономне (старі польські будинки) а в нових (типу котеджі) воно полюбе автономне) так шо варіант з "оновлення каналізації" відпадає Опалення до каналізації (злив нечистот, води і т.д.) не має ніякого відношення Власне, як і гаряча/холодна вода, до опалення. ну я умовно .... недарма ж я виділив це лапками =) ти ж поняв шо я мав на увазі ? З.І. постараюсь взнати хто саме будується ... чутки ходили що пан Алфьоров приватизував дану ділянку ...
ko5teg Опубліковано 5 Червня, 2009 в 08:00 #16 Опубліковано 5 Червня, 2009 в 08:00 оперативне телефонне фото =)донаборреально риють траншеї під фундамент .... бо землю вивозять ... тобто заковути ніхто нічого не збирається =)
ko5teg Опубліковано 5 Червня, 2009 в 08:17 #18 Опубліковано 5 Червня, 2009 в 08:17 думаю шо буде якась 3х або 4х поверхова будівля ... може на 1му поверсі буде і кахфешко ... хоча може бути шось тіпа міті торговий центр ... тут варіантів мільйон =) З.І. вбиває лише одне .. чьо вони знак не причепили на початку вулиці ( біля лялькового і біля парку) шо вулиця перерита .. чи шо там тупік ... це вже смішно виглядає просто =) коли не глянеш .. хтось задом суне .... (хоча якшо з парку підійматись, то ше є шанс розвернутись .. а от якшо від лялькового .... то хіба шо якшо в тебе джип)
romaxa11 Опубліковано 5 Червня, 2009 в 08:40 Автор #19 Опубліковано 5 Червня, 2009 в 08:40 мене пре то що за бабло можна спокійно з вулиці зробити тупик, там же багато фірмочок і кафе хороше є, думаю такі розкопки вплинуть на їх бізнес
ko5teg Опубліковано 5 Червня, 2009 в 08:44 #20 Опубліковано 5 Червня, 2009 в 08:44 причому, навіть не повідомив ніхто, шо вулицю збираються перерити на "невизначений термін"! ( зі слів працівника однієї з фірмочок на вулиці)З.І.мені не подобається одне ... ця стройка, пів року буде гриміти майже в мене під вікнами .... + купа негативних витікаючих обставин, типу купа пилюки, брудна вулиця Кривий Вал і так далі
romaxa11 Опубліковано 5 Червня, 2009 в 08:46 Автор #21 Опубліковано 5 Червня, 2009 в 08:46 і це в старому місті
ko5teg Опубліковано 5 Червня, 2009 в 08:51 #22 Опубліковано 5 Червня, 2009 в 08:51 і це в старому місті ну під старим містом всі розуміють замок, і всьо такоє .. а це ж Совєццка ака Радянська ... це ше кручє .. маю надію, шо той хто це купив, не збанкрутіє і проект не заморозицця на невизначений термін, а побудує якусь гарну будівлю за короткий строк=) може ше й скверик трохи "оживить" лавочками, деревцями новими і тд ... да і взагалі, треба ж і свілу сторону тут бачити .. якусь ... чи я занадто оптимістично настроївся ?
romaxa11 Опубліковано 5 Червня, 2009 в 08:58 Автор #23 Опубліковано 5 Червня, 2009 в 08:58 грошей полюбасу вистачить, про скверик забуваємо, айда всі там фотографуватись
Igrek Опубліковано 5 Червня, 2009 в 10:06 #24 Опубліковано 5 Червня, 2009 в 10:06 З.І.вбиває лише одне .. чьо вони знак не причепили на початку вулиці ( біля лялькового і біля парку) шо вулиця перерита .. чи шо там тупік ...Від парку з обох напрямків є знак, що тупик. Причому знак є вже декілька днів. В середу точно був. А ті хто чхав на знаки, то вони і їздять там задом...
Abrikos Опубліковано 5 Червня, 2009 в 10:26 #25 Опубліковано 5 Червня, 2009 в 10:26 2 Ігрек: ось це - точно. Знаки повісили ще з самого початку проведення робіт, і вони в очі кидаються - це факт. А ось є загальмовані водії (і що особливо дивує - ЇХ МАСОВІСТЬ), які бачать знак, призупиняються.. і все одно їдуть на Кривий Вал. А потім повзають раком-боком в пробці, сигналять на всю вулицю. Сам живу поруч, спостерігаю часом за цим і злость бере така, що ті знаки хоч бери і на початок проїзжої частини став, щоб навіть не звертали на ту вулицю
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.