Перейти до змісту

В Мелітополі вибухнуло відділення Ощадбанку.


Doping

Рекомендовані повідомлення

У вівторок, 2 червня, у місті Мелітополі Запорізької області було підірване одне з відділень "Ощадбанку".

02e63b280e8a309c1d4e630e2665.jpeg

Надзвичайна подія сталася близько 10:40 в ощадкасі, розташованій на проспекті 50-річчя Перемоги, 36/1. Зараз на місці вибуху перебувають медики, працівники МНС, мер Мелітополя Дмитро Сичов, представники обласної влади.

За офіційною інформацією речника МНС Ігора Кроля, внаслідок вибуху постраждали 8 людей, одна з яких перебуває у важкому стані.

Підірване відділення знаходилося на першому поверсі 9-поверхового житлового будинку. Всього пролунало два вибухи, вибуховою хвилею пошкоджено три автомобілі, припарковані поруч із будівлею.

В той же час, із достовірних неофіційних джерел відомо, що відділення "Ощадбанку", швидше за все, підірвали. Незадовго до вибуху до приміщення ощадкаси зайшли двоє чоловіків із пакетами в руках. Один із них залишив пакет на вході до приміщення, інший - у самому приміщенні.

Потім вони швидко вийшли з відділення, і незабаром після цього пролунали вибухи. Зараз неофіційно говорять про 20 постраждалих, троє з яких перебувають у важкому стані. Інформації про загиблих немає.

(с)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...