Перейти до змісту

ПРОДАНО ПРОДАНО ПРОДАНО

Ziba

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продано

Ціна 4000гр

QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600, 2400 MHz

Материнка ASUS P5Q

Оперативна пам. 8gb по 2gb *4шт Kingston 800Mhz

Відео Geforce 8600gt Palit

Вінчестер 500Gb 8Mb Samsung

Корпус Impression з Enlight блоком живлення на 350watt

DVD+-RW *2шт. Optiarc і Lg

Кардрідер

Куллер Zallman на процеcорі

Усе працює ідеально, єдине іноді трохи гуде куллер на відеокарті.Гарантія є 1,5 роки на вінчестер.

Причина продажу - покупка ноутбука.

Мирослав 80997230885 або 80937545063

post-1575-1243883549.jpg

post-1575-1243938182.jpg

post-1575-1243938195.jpg

Опубліковано

якби знав шо ти питайєш то був би радий выдповісти.опора по 25$ була за планку нова, а окремо нема поки необхідносты продавати

Опубліковано
Наразі цікавить продажа цілого компа.

а я бы на твоем месте задумался

1. почти на весь комп есть покупатели по частям

2. блок питания на 350 может быть немного слабоватым для этой машинки

3. 8 гиг памяти - не сильно вижу смысл в компе иметь. особенно если учесть, что совсем немногие используют 64-битные операционки

Опубліковано

Будь-ласка докладніше опис комплектуючих, бажано з точними кодами моделей! Може якраз розберемо.

Опубліковано
Вже хочу глянути як воно в такому корпусі все упаковане. ПЛЗ фото в студію!

може оффтоп, але - це хороший корпус і там ще не таке може поміститись http://uk.enlightcorp.com/Product/Product_Detail.aspx?ID=91. У мене такий самий .

Опубліковано

кого цікавить цілий комп, той може домовитись зі мною і подивитися вживу, або написати і я скіну фото. А понту мені розкомплековувати і паритись ....................

я зара на цьому компі в неті сиджу а шоб фото зробити тре ше виймати Creative audio live5.1 i cd-rw ,бо я не продаю ці завчастини

Опубліковано

Колись я теж так думав, але все ж таки продав по запчастинах ;) (якщо справді плануєш продати, а не так, прицінюєшся, то розукомплектуєш і скоріше продаси).

Опубліковано

в виде офтопа:

а зачем покупать "комп (чотири ядра і 8Gb опори)" чтобы потом перейти на ноут ....

который ни разу не такой по производительности ....

как по мне 2 варианта: или человек так круто изменил направление работы, или понял что его натянули на ваучер

оффтоп закончил

Опубліковано

Мля навіть не знаю шо відписати. На рахунок "2008 сервер у человека. Что-то грандиозное там крутилось." та крутилось, не міг найти нормалну вісту х64 то кент підігнав сервак.А ноут я вже купив, поставлю на нього сервер і буду крутити грязні дела :sq_ye:

А на рахунок "а зачем покупать "комп (чотири ядра і 8Gb опори)" чтобы потом перейти на ноут ....

который ни разу не такой по производительности ....

как по мне 2 варианта: или человек так круто изменил направление работы, или понял что его натянули на ваучер"-------ты сечиош

-----------------то я сам себе на ваучер натягнув, шоб не бути турбо жлобом і не базарити як деякі гавнярі шо 512 опори ш Р4 - це те шо нада і болеє не надо.

Яка вам взагалі різниця шо там стоїть? XP forever in my heart :woohoo: :woohoo: :woohoo:

за токие посты можно улететь в долгое РО...

подпись: Модератор

• 2 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...