Перейти до змісту

Коаліція БЮТ і Регіонів: брати навіки?

kudrom

Рекомендовані повідомлення

Господь тут вже не допоможе :)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 62
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Та це вона за рейтингом Добкіна гониться :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і тому не може вiдшукати у своїх глибинах український переклад клятого москальського слова "подвох"

Краще якби я написав те саме речення російською?

Тут так же принято. Приїзжає людина, наприклад з села, і вже пише на форумі російською (реальний випадок).

Без відговірок - так чи ні?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Схоже, що Янек вдало розвів Юлю, бо його прихільники наврядчи так болюче відреагують на ширку, як ії... Хоча для зомбованого "Білого братства" все що не робить "богіня" - все дуже класно і правильно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та тут навіть не в тому прикол...

юлі сьогодні є що втрачати - вона прем'єр;

варто їй втратити стільчика і вона аж до президентських виборів - навіть не депутатка;

так собі - якась там голова партії.

януковичу ж просто нічого втрачати - він і так не при владі, ніби то у опозиції.

із таких різних платформ коаліції не побудуєш...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і тому не може вiдшукати у своїх глибинах український переклад клятого москальського слова "подвох"

Краще якби я написав те саме речення російською?

Тут так же принято. Приїзжає людина, наприклад з села, і вже пише на форумі російською (реальний випадок).

Без відговірок - так чи ні?

Краще,якби ти подивився у словник. "не бійтесь заглядати у словник-це пишний яр,а не пусте провалля"М.Рильський. подвох-підступ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да, snight, це прикол.... Юля реально в шоці... думаю, кількість юлефанів значно зменшиться тепер...

в це теж позитив, що істинне обличчя цієї людини привідкрилося :)

доречі, тепер, побачивши як розгортається історія, чи підтримуєте ви рішення Ющенка про відставку Тимошенко в 2005 році, яке всіх так обурювало? ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Господь тут вже не допоможе :)

Перша асоціація, яка у мене з"явилась після цього ролика - фраза з "Діамантової руки":

"-Шеф, все пропало! Гипс снимают, клиент уезжает!" :D

Цікаво, Юля сама усвідомлює, що для неї все вже дійсно пропало?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В цьому геніальному ролику, по її нервозній поведінці добре видно що усвідомлює :)

П.С. Тепер я вірю, що побачу Пісяя в 2-му турі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

що для неї все вже дійсно пропало?

Звідки така впевненість? От ролик рекламний гарний запустили про запуск електростанції - всі побіжать гАлАсувати за Юлю :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Янукович пожартував щодо віку Тимошенко

Політична підстава. Віктор Янукович нарешті пояснив свою пропозицію підвищити віковий ценз для кандидатів у президенти до 50 років.

"Це був такий жарт. Які були думки в той час у Юлії Володимирівни я не знаю, я не читаю думок. Я пожартував, тому що я добре розумію, що Юлії Володимирівні у цьому році буде 49 років",- заявив лідер Партії регіонів ефірі одного з телеканалів.

(с)

Сміх та й годі :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ось і пішла нарешті довгоочікувана хвиля народного стьобу. Але всеодно, доречно :)

Сороміцька пісня у виконанні Віті і Юлі.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Глоба колись накаркав, що Юля зійде з політичної арени: http://web.archive.org/web/20080119073140/...e.html?id=70650

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...