Перейти до змісту

Коаліція БЮТ і Регіонів: брати навіки?

kudrom

Рекомендовані повідомлення

З другої сторони, Партія регіонів та БЮТ - дві найбільш послідовні політичні сили. І повинні співпрацювати. Скільки вже піаритись на антагонізмах

Тому що послідовний (с)...

Запрацюють на повних парах блін, на наповнення власних кишень і на те як прикріпити сраку посильніше до крісла в вр.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 62
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

скільки було слів про те що таке спарення неприроднє, а зараз скільки слів що це єдино можливе спарення, мабуть своєю смертю вмерти не хочуть, знову просять щоб народ їм поміг

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І тепер ці розмови, що президента буде вибирати парламент :angry:

Може вони нас провокують?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ширка - це прекрасно Що тут ще скажеш
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ітак, припускаємо, що ширка відбувається, зміни вносяться в Конституцію, 450 народних заср обранців обирають народного Проффесора Президента з двома судимостями і народного Прем’єра Великомученицю Юлічку, і подовжують строк роботи діючого свинарниказаконодавчого органу, а також впроваджують вибори в два тури депутатів, щоб одна сила завжди мала більшість і всьо рішала.

Які ваші дії? Мирно це все споглядаємо чи щось робимо?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ось і проявилась вся деструктивна суть Ю, хоча ІМНО вона все вірно робить, якщо я б був армянським євреєм, я б так само робив

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тоді чим ти кращий за неї? і чим твої погляди краще, якщо ти говориш такі дурниці?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Видно, що Tolik_lt дружині допомагає, бо його вже кілька днів не видно, а romaxa11 все дбає (на форумі), як Україну розбудувати, не до дітей йому ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тоді чим ти кращий за неї? і чим твої погляди краще, якщо ти говориш такі дурниці?

я просто хочу зрозуміти чим людині могла настільки зненавидітись країна в якій вона накрала стільки мільйоно-мільярдів, люблю логіку в подіях :) а ти вже передьоргуєш, для мене "вкрасти" то не пусті слова - це великий гріх, після якого до сповіді і до причастя не можна йти, бо ці обряди вимагають чистої совісті і покаяння, а вони мають місце тільки коли віддаш крадене

Видно, що Tolik_lt дружині допомагає, бо його вже кілька днів не видно, а romaxa11 все дбає (на форумі), як Україну розбудувати, не до дітей йому ))

я зараз сплю меньше леніна, а на форумі розслабляюсь :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я просто хочу зрозуміти чим людині могла настільки зненавидітись країна в якій вона накрала стільки мільйоно-мільярдів, люблю логіку в подіях :) а ти вже передьоргуєш, для мене "вкрасти" то не пусті слова - це великий гріх, після якого до сповіді і до причастя не можна йти, бо ці обряди вимагають чистої совісті і покаяння, а вони мають місце тільки коли віддаш крадене

ну я теж думаю, що ти так би не поступив в жодному випадку навіть "якщо я б був армянським євреєм", просто такою фразою ти підганяєш всіх вірменських євреїв під одну гребінку, судячи з далеко не найкращої їх представниці...

як не прикро, єдиним, хто пробує якось боротися з цією спробою узурпації влади є Президент, але кому він цікавий з таким рейтингом... а речі то він говорить правильні - в народу хочуть забрати право вибору...

хотілося б не просто вести дискусію про БЮТ і ПР (з ними всьо ясно), а почути, які ваші дії в тому випадку, якщо у вас заберуть право вибору?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо б у нас зараз все процвітало, всі мали чим зайнятись і т.д. і т.п. Ю могла б спарюватись з ким завгодно і з ким завгодно воювати і це нікого б не цікавило, бо політика дістала вже всіх, а життя прекрасне АЛЕ в країні криза, бабла реально не хватає (тому і бакс не росте ;) ) 4-ри денний і 4-ригодинний робочий тиждень, безробіття, короче не найкращий час злити народ. За політиками не підуть, а громадські організації можуть підняти нормальну двіжуху і більшість її підтримає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

які саме організації? перелік в студію!

поки що єдина організація, яка активно виступає проти - це Президент

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

поки що єдина організація, яка активно виступає проти - це Президент

Народ вже стільки разів наїB@ли, що народ вже не вірить нікому і нічому, навіть тому бджоляру, який маючи таку колосальну підтримку народу, жодної своєї обіцянки не виконав. А даремно, тому що, якби бандити таки сіли в тюрми, а не в уряд і в Раду, то зараз такої ситуації б не було. А тепер, мені здається, що Президента вже ніхто не підтримає. Закінчиться його пісенька на мінорній ноті, і піде він з трону до своїх глечиків і вуликів. імхо.

А ситуація жахлива. Депутатики з своїми паханами класно придумали. Нащо тратити мільярди на всенародні вибори президента (народу багато, та ще й думають гади по різному, а раптом не того виберуть), якщо недоторкані маріонетки в зРаді правильно проголосують, і питання вирішено.

Розстріляв би гадів. :mdr:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наприклад, ВО "Свобода":

http://www.svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/010761/

http://blogs.pravda.com.ua/authors/tiahnybok/4a2506a449bc1/

Але багато хто з "щирих націонал-патріотів" "впритул" цього не помічає (правда, за портретами своїх ідолів "найщиріших патріотів" Шкіля і Яворівського їм, напевно, взагалі важко що-небудь розгледіти).

А от Колєснічєнко помітив. Ця ФСБ-шно-МОССАДівська прокладка кілька хвилин "ґлаґоліла" з трибуни ВР України?! про "хвошистську" "Свободу", яка не дозволяє "толєрантному" "Хесед-Ар'є" навчити "толєрантності" українських дітей. Чекаємо постанову ВР про рекомендацію Міністерству Юстиції зняти з реєстрації "ВО "Свобода"".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Народ вже стільки разів наїB@ли, що народ вже не вірить нікому і нічому, навіть тому бджоляру

Насправді, той український народ взагалі якось туго думає, і зазвичай не тим що треба.

При такому народові - існування його, і конкретно той факт, що ти, Andruha_gpz28, пишеш на цьому форумі українською - це лиш щасливий збіг обставин і частково заслуга провідника української нації Степана Бандери.

Про те що "народ" (а точніше маси) хочуть ковбаси і вже ЗАРАЗ, а на змін устрій держави у неконституційний устрій їм начхати - я вже не кажу.

Не дивно що той "народ" постійно ломають через коліно всі кому не лінь...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А тепер конкретніше про народ. Признавайтесь, хто голосував за косату хвойду. Тепер беріть плакатик "Я голосував за "БЮТ", пробачте мені" і на майдан, народ надасть вам можливість змити ганьбу кров'ю: у штурмі ВР ви будете у перших рядах :) .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я не голосував :)

п.с Якщо чесно сутність її зрозумів десь близько до 2006го року остаточно.

у штурмі ВР ви будете у перших рядах

Елітний передовий батальон з бійців афроамериканського похождення :) (саус парк)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

[nd], пане флудерасту, спочатку дайте відповідь на моє запитання в цій темі - http://board.lutsk.ua/index.php?showtopic=...50&start=50

А вам не башляють, ви просто ренегат за бесплатно? Статусом безкоштовнї хвойди не треба гордитися, пане.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо Ющенко розпустить раду я поїду в київ його підтримати, РАДУ ГЕТЬ!!!!

Коли збираються депутати і кажуть що проблема наша в нашій конституції то я плакати хочу!!!! АПЯТЬ ДУРЯТЬ!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пропало всьо :)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ширка не склалась! Ура! Амбіції Яника стати всенародним Президентом перемогли :) Юля мабуть в шоці...

Думаю, після цього всього рейтинги цих сил обваляться, так що позітів :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

позітіфф хіба що від того що всьо пропало, але вони залишаються у ВР

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну законних підстав розпускати Раду зараз немає, чи я не правий?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як на мене все занадто просто, моя українська підсвідомість відчуває якийсь подвох

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як на мене все занадто просто, моя українська підсвідомість відчуває якийсь подвох

і тому не може вiдшукати у своїх глибинах український переклад клятого москальського слова "подвох"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...