Перейти до змісту

У Луцьку відкрито купальний сезон

ursa

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

23.05.2009.

IMG_220409%20318.jpg

Не зважаючи на дощову погоду, в суботу у міському Центральному Парку Культури і Відпочинку імені Лесі Українки офіційно відкрито купальний сезон. Розпочав його Луцький міський голова Богдан Шиба. Підготовкою міського пляжу до купального сезону займалася спеціально створена комісія, до складу якої входять представники міської санепідемстанції, управління надзвичайних ситуацій, управління екології, житлово-комунального господарства. Напередодні Волинська пошуково-рятувальна служба обстежила дно в екваторії пляжу та очистила від сторонніх предметів. Працівники санепідемстанції взяли проби води в районі міського пляжу. Висновки позитивні – вода у річці відповідає усім нормам. Вчора комісія підписала акт прийому в експлуатацію міського центрального пляжу. Купальний сезон триватиме до 1 вересня. Упродовж цього часу на території пляжу чергуватимуть рятувальні служби, щоденно з 8 до 22 години

(прикольный ID у новости

:))

Опубліковано
Тю ... а де цей пляж?

По секрету скажу в парку ім.Лесі Українки :0168: , який не є, але пляж, бувають і набагато гірші, якби ще народ там не свинячив (а скоро останій дзвоник - там буде повний свинюшник) :0085: , то і цей був би добрий!

P.S. Прикольне фото Шиби :0100:

Опубліковано
По секрету скажу в парку ім.Лесі Українки

Я підозрював але не хотілося вірити.

На скільки мені відомо то в Стирю швидка течія, а спуск з пляжу непридатний для дітей - одразу глибина.

З іншого боку їхати на пляж в цент не кожен буде.

От чому б не довести до розуму пляж в парку "900тя"? Парк фактично оточений 2 мікрорайонами в яких проживає 60% населення Луцька. Значно більші площі пляжів, а не 20 метрів насипаного піску та й рятівники там будуть більше потрібні навіть якщо порядок не наведуть.

Опубліковано

Mr. Ves, ти про Теремно? Там і так постійно якусь заразу в ставку знаходять, а що буде, як там свої причандали пополощуть 60% Луцька?

Опубліковано

Теремно и Парк 900-летия - две большие разницы, километра так два между ними :)

Делать пляж в этом парке опасно - в Сапалаевку там выходят несколько труб из больницы... Да и канализация из домов рядом проходит... :)

Опубліковано

Аха ... а вода з Сапалаєвки впадає зразу в Чорне море, хоча зарада справедливості зауважу, що впадає нижче по течії від пацанського 20ти метрового пляжу в засраному парку, до якого навіть автомобільного доїзду немає.

Опубліковано

Санепідемстанція не рекомендує купатись в теремнівських ставках:

...у Теремному відмічається так звана лактозоподібна кишкова паличка – тобто умовно патогенна мікрофлора. За словами пана Витвицького, при нормі 5 тисяч одиниць на кубічний дециметр води насправді зафіксовано 6,5-7 тисяч одиниць.

«Це не є аж таке страшне перевищення, але купатися там не бажано», – зазначив Микола Витвицький.

(с)

Примітка: М.Витвицький - завідувач відділення комунальної гігієни санепідстанції Луцька та Луцького району

Опубліковано

Тю, в мене чоловік з собакою також відкрили купальний сезон в суботу , і дощ не помішав

460394eadd3d.jpg

правде не в Парку і не на Сапалаївці

• 1 рік потому...
Опубліковано

Яка зараз ситуація з водою в Стирю? В парку на центральному пляжі, на старому руслі в Жидичині? Чи дозволено купатись і чи не знаходили там останнім часом усілякі шкідливі речовини? Вікенд обіцяє бути спекотним :0003:

Опубліковано

Ми вже також відкрили купальний сезон. Правда не в Стирю. Мій рівень плавання не дозволяє мені пока в річках купатись :rolleyes: Обхожусь озерами... Ставок в Струмівці - :ok: правда ходять слухи що його мають прикривати.. хто знає?

Опубліковано

Ми вже також відкрили купальний сезон. Правда не в Стирю. Мій рівень плавання не дозволяє мені пока в річках купатись :rolleyes: Обхожусь озерами... Ставок в Струмівці - :ok: правда ходять слухи що його мають прикривати.. хто знає?

Теж чув таке. Воно і не дивно, земелька там не дешевнька...

Опубліковано
правда ходять слухи що його мають прикривати.. хто знає?

А по-твоему забор там просто так ставят? Или не видела его? :D

Опубліковано

купався в стирю на вихідних ...

були біля динамо на пантоні! водичка дуууже тепла, + там з другого берегу мона пострибати з 2-3 метрової висоти =) дна не торкався ніразу =)

З.І.

в межах луцька, в стир заліз вперше за років 5 ...

вроді пока шо ше живий... =)))

Опубліковано

В Теремно - тоже. В парк 900-летия - тоже. Ибо всё это - Сапалаевка ;)

В Стырь - тоже попадает, правда ниже Разлива.

И что ж теперь делать? :g05:

Да и так ли страшно - всё равно в конечном итоге все туда же потекут ;)

Зато в Струмовке воду серебром очищали, чтобы не цвела ;)

Опубліковано

NSL, ..., возьми карту и посмотри, откуда начинается Сапалаевка, а потом рассказывай, что куда и откуда течёт и стекает ;)

Опубліковано

купайтесь люди в домашніх ваннах/басейнах (по можливості) і не парьтесі по поводу всякої зарази у воді :rolleyes::friday:

• 4 тижня потому...
Опубліковано

А все ж таки? куди в зоні 20 км від Луцька можна поїхати покупатись? особливо з дітьми.... Я не місцева, то для мене це проблема :0003:

Опубліковано
А все ж таки? куди в зоні 20 км від Луцька можна поїхати покупатись? особливо з дітьми.... Я не місцева, то для мене це проблема

Ну я відкрив для себе сезон купання на Світязі :) а на щод недалеко від Луцька то Усичі якраз десь 20км.

Опубліковано

Якщо з дітьми,то я б порадила Мідний вершник у нас в Луцьку,там і басейн для купання замість озера і так би мовити пляж(дворик),можна замовити щось у барі,чи з собою принести,40 грн. - і відпочивай цілий день на здоров*я!!!!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...