Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Треба налаштувати як роутер. З фотакомом справи нпе мав давно. Вроді всі типи зєднань для WAN перебрав, а зєднання не піднімається. Адміністратор черговий щось нічим не поміг, каже тре ждати понеділка і людину яка по модемах. Може хто бігло розказати, що там треба вибрати?

PPPoE PPPoA не проканали щось...

Опубліковано

Ясен перець вимкнено. Я в самому модемы через Веб ынтерфейс дивлюсь, що зєднання даун, і вони мене не пінгують. Логін-пароль лишаю пустими, ВПИ 0/32 ...

Опубліковано

В тебе їхня прога на компі має стояти, ти дзвониш їм і кажеш: "в мене два ноута дома, хочу їх підєднати через роутер, а ваша прога не дає, що мені ще треба канал приєднувати? Наїзджаєш на них!". Вони в одностороньому порядку щось там відмикають, программя пропадає і настроюй собі через WAN. Така ж проблема була в одного мого знайомого, ми довго тормошили цей модем поки, на якомусь сайті не прочитали про цей Фотаком.

Опубліковано

mix логін і пароль це для авторизації в нього пінг не проходить по локалу...

а чого

Логін-пароль лишаю пустими, ВПИ 0/32 ...
а не 1/32 ? і здається протокол PPPoE LLC/SNAP нуно ;)

З.І. Я не користувач ДГ тому не сприймай мій пост як ствердження, я можу помилятись...

Опубліковано

Ну, я звонив до них і питав вс те що ви кажетп, 0/32 це точно і авторизатор він вимкнув. І логіна і пароля нима. Самі так кажуть. PPPoE LLC/SNAP не пройшло. Саме той клятий WAN не підіймається

Опубліковано

А телефонний дріт справний? Візьми дріт, що йде до модема і всунь його в телефонний апарат, гудок є?

• 2 тижня потому...
Опубліковано

До речі аналогічна проблема!!! Маю такий самий провайдер (на свою голову). Як брідж робить гуд, спершу сам підключав, але зрешту визвав "шпеціалістів" (правда підключали хлопаки з фотакому десь півтори години), а роутером не можу. Логін та пароль мені видали. З таким модемом ще не працював, тому прошу "на пальцях" розказати як правильно налаштувати.

• Адміністратори
Опубліковано

для роутера: vpi/vci - 0/32, MER і ніяких pppoe

набагато простіше настроювати ніж каліцтво від укртела

• Адміністратори
Опубліковано

Бачу що пиздіти всі уміють, а от читади доки ні.

В Луцьку у ДГ нема PPPoE

post-1-1244183021.png

Тому вибираємо MAC Encapsulation Routing (MER)

Encapsulation Mode: Bridget LLS чи як її ті делінки називають.

VPI 0 / VCI 32

Включаємо NAT

Фаєрвол якщо розуміємо шо то таке і нафіга воно треба :)

Ще одне, я не вірю шо чуваки в в сапорті не знали який тип підключення на в їхнього оператора.

Це треба бути просто дибілом щоб сидіти на сапорті і незнати елементарних речей.

Їх такий працівник має знати в сіську синій в 5тій ранку, якщо незнає треба писать на нього скаргу вищестоячому керівництву.

ось.

• 1 рік потому...
Опубліковано

Бачу що пиздіти всі уміють, а от читади доки ні.

В Луцьку у ДГ нема PPPoE

post-1-1244183021.png

Тому вибираємо MAC Encapsulation Routing (MER)

Encapsulation Mode: Bridget LLS чи як її ті делінки називають.

VPI 0 / VCI 32

Включаємо NAT

Фаєрвол якщо розуміємо шо то таке і нафіга воно треба :)

Ще одне, я не вірю шо чуваки в в сапорті не знали який тип підключення на в їхнього оператора.

Це треба бути просто дибілом щоб сидіти на сапорті і незнати елементарних речей.

Їх такий працівник має знати в сіську синій в 5тій ранку, якщо незнає треба писать на нього скаргу вищестоячому керівництву.

ось.

С течением лет и наступлением Датагрупа ничего не поменялось?

VPI 0 / VCI 32 и MAC Encapsulation Routing (MER) остались в силе?

DNS 193.109.80.2 ?

Отпишитесь, плиз, пользователи ДСЛ-я ... :rolleyes:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...